Moto Mash Von Dutch 400 – scrambler a franciáktól

Vagányság
2015. április 20., hétfő - FeR1

Nem is olyan rég egy könnyed kalandmotorról írtunk, most ugyanazzal az erőforrással napvilágot látott egy klasszikus terepgép is a Moto Mash gondozásában.

Hirdetés


Cimkék: , , , , , , ,


Hozzászólások (5 hozzászólás)

Helmets on -
Hát, a 2 millióhoz hozzácsapunk még valamennyit és megvan egy brit vagy japán retro motor. De egy SR 400, ami tök így néz ki, ugyanennyi…

FeR1 -
Az új kiadású SR400 lehangolóan gyenge és élettelen motorka, sajnos. Ezt ugyan még nem próbáltam, lehet ebben is csalódnék. Az SR-re nagyon rá voltam izgulva, aztán, mikor kipróbáltam, hatalmasat csalódtam. A 250-es YBR-nek jobb a menetdinamikája, mint az SR400-nak. 🙁

Helmets on -
Szerintem is túlárazott az SR, és olyan mint egy felpumpált 125-ös…de ha már a “legjellegtelenebb retro motort” kéne megvennem akkor inkább azt mint egy francia-kínait:)

lbx -
Lecsengeni látszik a cafe-racer láz, jöhetnek a scramblerek. Nem azt mondom, hogy nem néznek ki jól, de manapság nincs sokszínűség, mindenki ugyan azt a csontot rágja. Mintha eltűntek volna az egyéniségek – pedig éppen azt akarnák kifejezésre juttatni…

Helmets on -
Azért nincs ezekből olyan sok, pláne nálunk. Tény hogy a cafe- és retro-, scrambler vonalban már tizenéve hoznak ki modelleket a gyártók és ugyanennyi ideje hallunk, olvasunk róla, de úton én csak pár olyan darabot láttam.

Előző bejegyzés

Elindult a Bike Maraton Egyesület új oldala

2015. április 19., vasárnap
Túrameghívó

Következő bejegyzés

Új világrekord: a legnagyobb tömeges gumiégetés

2015. április 21., kedd
Guinness rekord

Ezeket olvastad már?

Kell ennél nagyobb? Honda XL750 Transalp teszt

2023. november 14., kedd

A Honda felélesztette a legendás Transalp típust is. Soros motorral készül, mint az Afrrica Twin - de vajon hogy sikerült?

Elolvasom »
Új motor teszt

Az új világrend trónkövetelői? Benelli TRK 702 páros teszt

2023. október 18., szerda

Régóta várjuk a Benelli középkategóriás új túraenduroit. Lássuk végre, mennyire felel meg a várakozásoknak a TRK 702 párosa!

Elolvasom »
Új motor teszt

125 köbcentivel 1000 kilométeres túra 24 óra alatt

2023. október 15., vasárnap

Méghogy 1000 köbcenti alatt nincs élet? 1000 kilométert tettünk meg egy 125-ös kismotorral, és még nézelődésre is futotta közben!

Elolvasom »
Videós túrabeszámoló

Győz a Fekete Lovag: Serpentize motoros ruha bemutató

2023. szeptember 24., vasárnap

Nemrég mutattuk be a magyar Serpentize motoros ruha márkát. A kínálatból talpig feketébe öltözve kezdtünk tartóstesztbe.

Elolvasom »
Ruházat tartósteszt