Négy kerék lett, maradhat?

Forradalmi
2015. február 28., szombat - BigAdam

Sokat jársz motorral, függetlenül az időjárástól? Nem érzed biztonságosnak a két virslit magad alatt? Van megoldás! Válts négy kerékre!

Hirdetés


Cimkék: , , , , , , , , ,


Hozzászólások (11 hozzászólás)

eko -
Nem is drága. Tesztmotor lesz belőle? 🙂

toncsi64 -
Megnéztem az osztrák kereskedő oldalát és valójában a 10.000 € a legdrágább. Már 6.500-ért is van. Még egy érdekesség. Az ott írtak szerint Németországban autós jogsival vezethető. “Der Quadro 350D wird als dreirädriges Fahrzeug zugelassen und kann in Deutschland mit dem Autoführerschein* der Klasse B (früher 3) gefahren werden. *Gilt für alle vor dem 19. Januar 2013 ausgestellten Auto-Führerscheine.” Nálunk mi a helyzet ? Nem lehet elsütni pl. autónak ?! 🙂

Macko -
Megkeressük őket. Csak össze tudunk hozni egy tesztet. 🙂

BigAdam -
10.800+200 egyéb költség még németben is, az nem 10 🙂 elfogadnám a különbséget. Nálunk még sokkal több lenne. A 6500-as pedig másik típus, simán három kerekű, ami az mp3-ra hasonlít.

eko -
Elvileg a 3 kerekü jármüvek 350Kg önsúly alatt mkp, felette szgk. A négykerekü minden esetben szgk. (Illetve a Quadok kaphatnak valami különleges rendszámot és vezethetöséget, de azt nem vágom fejböl)

BigAdam -
négykerekű motoros tricikli L7e járműkategória. Jó rá a legalább a1 és felfelé, valamint b kat.

Helmets on -
Ilyen kéne quadban is! Lehet dönteni, sokkal stabilabb, irányíthatóbb az egész.

Helmets on -
“A négykerekü minden esetben szgk.” -A négykerekű lehet segédmotor is (L6e): max 50 cm3-t , 4 kW, végsebessége 45 km/óra, 350 kg. De a mopedautó is smkp. -Meg négykerekű motorkerékpár is (L7e): “mely nyitott utasterű, nem áttételes kormányzású, és a motorkerékpároknál szokásos kezelőszervekkel van ellátva (szarvkormány). Terheletlen tömege legfeljebb 400 kg, teherszállításra alkalmas változatnál 550 kg. ilyen járműnél az akkumulátorok legnagyobb hasznos motorteljesítménye legfeljebb 15 kW. Kiegyenlítőmű nélküli hajtott tengelyes négykerekű motorkerékpár legnagyobb tervezett sebessége 40 km/h lehet. “

MANI -
2010 ben már megjelent egy olsznak mondott cég által ,500 ccm el ellátott hasonló motorja kb 8-9 ezer euróért de lehet még annyiba se került https://www.youtube.com/watch?v=v2OJa-vWEaE&index=52&list=LLNnVWCUP8Skvra5GH6LjCVA 350 ccm kicsi lesz ehez a géphez hacsak 30 Le ott az uj Kawasaki 29 Le vel 172kg al és 5 ezer euróért megveheted . jol is megy meg jol fogyaszt , én egy éve hajtom és nincs szükség 4 kerékre .és egyymegbizható márka

MANI -
Ja és 10.000 euróért már BMW robogót kapsz ami azért megy rendesen

BigAdam -
3 millaáér max valami első darabos használtat

Előző bejegyzés

Highside, avagy az élet rosszabbik oldala

2015. február 27., péntek
Bukás

Következő bejegyzés

Így készül a legtisztább BMW, a C-Evolution

2015. március 02., hétfő
Gyárlátogatás

Ezeket olvastad már?

SHUBERTH C5 bemutató és teszt: Hatalmas fejlődés

2022. május 21., szombat

A prémium szegmensben éllovas SCHUBERTH legújabb bukója teljesen új fejlesztésként, elődeit mindenben felülmúlva lép a piacra.

Elolvasom »
Kiegészítő teszt

Az eddigi legjobb telefontartók motorra: Motochargebar 2022

2022. május 09., hétfő

A Motochargebar telefontartóit Magyarországon fejlesztik, ráadásul folyamatosan. Az idei évre ismét jobbak lettek, mint valaha!

Elolvasom »
Termékbemutató

Protektor nyereményjáték: a tét ingyenes baleset-biztosítás

2022. május 01., vasárnap

Amennyiben az Onroad.hu olvasójaként részt veszel a Protektor motoros baleset-biztosítás játékában, akár ingyen lehetsz biztonságban egy évig!

Elolvasom »
Nyereményjáték

Sokszínű túrakabátok a Spyke kínálatából, 1. rész

2022. április 29., péntek

Az olasz Spyke prémium túraruháiból két kabátot mutatunk be, amelyekben nyugodtan nekimehetsz motorral a nagyvilágnak.

Elolvasom »
Termékbemutató