Hétvégén elrajtol a 2015-ös Dakar rali mezőnye

Dakar
2015. január 02., péntek - FeR1

A közel 9000 kilométeres táv komoly kihívást jelent a Dakar versenyzőinek, akik nagy reményekkel érkeztek Dél-Amerikába. Vajon kinek kedvez a szerencse?

Hirdetés


Cimkék: , , , , , , , , ,


Hozzászólások (4 hozzászólás)

Bedouin -
Hajrá Coma! Szurkolok neki, hogy az idén is az őt megillető első helyet foglalja el a végén. Azt cseppet sem bánom, hogy Cyrill nem motorozik az idén, bár jó motorosnak tartom, de egyáltalán nem sportember, mondhatni, őt a sport semmire sem tanította meg. Végül pedig a Yamahának sikerült az idén egy jó randa motort összecsavarozniuk az idei versenyre, persze reméljük ettől még ugyanolyan jó lesz mint a többi 🙂

Macko -
Bedu, ez szerencsére nem szépségverseny. 🙂

Macko -
Egyébként nekem Olivier Pain roppant szimpi, reálisan gondolkozva pedig a legesélyesebbnek a Honda csapatát tartom. Tavaly tényleg csak a balszerencse miatt bukták el a győzelmet.

Moto-Cat -
Mindig is rettentő izgalmas versenynek tartottam a Dakart. Nem csak fizikálisan, de mentálisan is nagyot kell rá készülni. Nem tudjátok, hogy online lehet-e valahol nézni? Mert nekem csak internet van, tévéadásom nincs.

Előző bejegyzés

Fagyos újév motoros módra: gyere velünk gurulni!

2014. december 30., kedd
Meghívó

Következő bejegyzés

Gyárlátogatás: így készülnek az Ural motorkerékpárok

2015. január 02., péntek
Betekintő

Ezeket olvastad már?

Kell ennél nagyobb? Honda XL750 Transalp teszt

2023. november 14., kedd

A Honda felélesztette a legendás Transalp típust is. Soros motorral készül, mint az Afrrica Twin - de vajon hogy sikerült?

Elolvasom »
Új motor teszt

Az új világrend trónkövetelői? Benelli TRK 702 páros teszt

2023. október 18., szerda

Régóta várjuk a Benelli középkategóriás új túraenduroit. Lássuk végre, mennyire felel meg a várakozásoknak a TRK 702 párosa!

Elolvasom »
Új motor teszt

125 köbcentivel 1000 kilométeres túra 24 óra alatt

2023. október 15., vasárnap

Méghogy 1000 köbcenti alatt nincs élet? 1000 kilométert tettünk meg egy 125-ös kismotorral, és még nézelődésre is futotta közben!

Elolvasom »
Videós túrabeszámoló

Győz a Fekete Lovag: Serpentize motoros ruha bemutató

2023. szeptember 24., vasárnap

Nemrég mutattuk be a magyar Serpentize motoros ruha márkát. A kínálatból talpig feketébe öltözve kezdtünk tartóstesztbe.

Elolvasom »
Ruházat tartósteszt