A motorosok igazságot szolgáltatnak!

Jog
2014. december 11., csütörtök - Macko

Az "igazságszolgáltatás" nem csak hazánkban veri ki a biztosítékot! Angliában annyira enyhe ítélet született, hogy a motorosok fellázadtak.

Hirdetés


Cimkék: , , , , , ,


Hozzászólások (1 comment)

galoscsabus -
Aki bennünket elütött, korábban 3 alkalommal ült már sitten, erőszakos, gazdasági és vagyon elleni bűncselekmények miatt. Olyan bamba volt, hogy a tárgyalásokon több alkalommal rá kellett szólnia a bíróknak, hogy válaszoljon már a kérdésre. Két éven át húzták az ügyvédjei a rétestésztát, míg végre lett jogerős ítélet. Az nem zavar, hogy felfüggesztettet kapott, mert attól nekem nem lett volna jobb ha újból bevarrják. De az kiverte nálam a biztosítékot, hogy még a jogosítványát sem vonták be! Arra való hivatkozással, hogy olyan régen történt már az eset, hogy azzal nem érne el semmit a bíróság…… Sajnos az egész eljárás alatt azt éreztem, hogy sokkal inkább elfogadott volna az igazságszolgáltatási gépezet egy ellenem hozott ítéletet, hiszen mégis csak én voltam a motoros száguldozó….. Ha nincs egy nagyon rendes igazságügyi szakértő, aki elhitte nekem, hogy a rendőrök rossz helyszíni jegyzőkönyvet készítettek (nyilván nem mondhatom, hogy szándékosan, de akkor meg el kell őket távolítani a testületből, mert értelmi fogyatékosok) és hajlandó volt ennek utána járni és számolni, akkor könnyen én kerültem volna még nagyobb bajba.

Előző bejegyzés

A karácsonyi készülődésben is segít az EuroMotor

2014. december 11., csütörtök
Ajándék

Következő bejegyzés

Indiai csapat indul a Dakar ralin

2014. december 12., péntek
Dakar

Ezeket olvastad már?

BMW F 900 XR teszt: egy közel tökéletes túramotor

2020. július 02., csütörtök

A BMW a "kalandmotor" kategóriába sorolja F 900 XR nevű újdonságát. Ez azonban tévedés, mert egy parádés középkategóriás túragépről van szó.

Elolvasom »
Új motor teszt

Mielőtt külföldi túrára indulsz: Utasbiztosítás Bérlet

2020. június 25., csütörtök

Havi 2000.- forintért cserébe annak tudatában indulhatsz el külföldi motoros túrára, hogy helyetted fizet az utasbiztosítás, ha baj ér.

Elolvasom »
Biztonság

Teszteltük a pályázatnyertes NIU elektromos robogókat

2020. június 11., csütörtök

Közös videóban mutatjuk be a NIU UQi GT Pro és NIU MQi+ Sport modelleket, amelyek egyaránt megfelelnek a magyar állami pályázat feltételeinek.

Elolvasom »
A legolcsóbb közlekedés

Kilátók és túraverseny: jön a BázisMotor Onroad.hu48h és az Aegon motoRun

2020. június 10., szerda

Vége a "fogságnak", így megrendezhetjük két nagy motoros túránkat. A BázisMotor Onroad.hu48h kicsit rendhagyó lesz, az Aegon motoRun pedig igazi verseny.

Elolvasom »
Meghívó