A motorosok igazságot szolgáltatnak!

Jog
2014. december 11., csütörtök - Macko

Az "igazságszolgáltatás" nem csak hazánkban veri ki a biztosítékot! Angliában annyira enyhe ítélet született, hogy a motorosok fellázadtak.

Hirdetés

Ezt olvastad már?

Stílusbetyárt Indiának: Jawa Perak bobber

Drága kincs

Cimkék: , , , , , ,


Hozzászólások (1 comment)

galoscsabus -
Aki bennünket elütött, korábban 3 alkalommal ült már sitten, erőszakos, gazdasági és vagyon elleni bűncselekmények miatt. Olyan bamba volt, hogy a tárgyalásokon több alkalommal rá kellett szólnia a bíróknak, hogy válaszoljon már a kérdésre. Két éven át húzták az ügyvédjei a rétestésztát, míg végre lett jogerős ítélet. Az nem zavar, hogy felfüggesztettet kapott, mert attól nekem nem lett volna jobb ha újból bevarrják. De az kiverte nálam a biztosítékot, hogy még a jogosítványát sem vonták be! Arra való hivatkozással, hogy olyan régen történt már az eset, hogy azzal nem érne el semmit a bíróság…… Sajnos az egész eljárás alatt azt éreztem, hogy sokkal inkább elfogadott volna az igazságszolgáltatási gépezet egy ellenem hozott ítéletet, hiszen mégis csak én voltam a motoros száguldozó….. Ha nincs egy nagyon rendes igazságügyi szakértő, aki elhitte nekem, hogy a rendőrök rossz helyszíni jegyzőkönyvet készítettek (nyilván nem mondhatom, hogy szándékosan, de akkor meg el kell őket távolítani a testületből, mert értelmi fogyatékosok) és hajlandó volt ennek utána járni és számolni, akkor könnyen én kerültem volna még nagyobb bajba.

Előző bejegyzés

A karácsonyi készülődésben is segít az EuroMotor

2014. december 11., csütörtök
Ajándék

Következő bejegyzés

Indiai csapat indul a Dakar ralin

2014. december 12., péntek
Dakar

Ezeket olvastad már?

Egy praktikus kanapé: Honda Forza 300 (2019) teszt

2019. december 07., szombat

Az NSS300, vagyis a nagyobbik Honda Forza a városi és akár túrázásra is használható robogók egyik legjobb ötvözete. Hibája alig akad.

Elolvasom »
Új motor teszt

Szellőzni és állni a vizet: Hevik Ikaro dzseki bemutató

2019. november 29., péntek

Vannak, akik a nyitható szellőzős kabátokban már nem bírják nyáron. Nekik lehet kitűnő választás a Hevik Ikaro, amely szellős és vízálló is.

Elolvasom »
Bemutató és menetpróba

Félig megfent penge: Suzuki Katana (2019) teszt

2019. november 24., vasárnap

Nagy várakozás után tért vissza a piacra a Suzuki legendás típusa, a Katana. A motor azonban nem minden szempontból ad okot a hurrázásra.

Elolvasom »
Új motor teszt

Motorozási technikák, 22. rész: Az ív módosítása kanyarban

2019. november 18., hétfő

Előfordul, hogy a tervezett ív során valamilyen akadály bukkan fel előttünk a kanyarban. Ilyenkor azonnal irányt kell módosítanunk. De hogyan?

Elolvasom »
Motorozási technikák