A motorosok igazságot szolgáltatnak!

Jog
2014. december 11., csütörtök - Macko

Az "igazságszolgáltatás" nem csak hazánkban veri ki a biztosítékot! Angliában annyira enyhe ítélet született, hogy a motorosok fellázadtak.

Hirdetés


Cimkék: , , , , , ,


Hozzászólások (1 comment)

galoscsabus -
Aki bennünket elütött, korábban 3 alkalommal ült már sitten, erőszakos, gazdasági és vagyon elleni bűncselekmények miatt. Olyan bamba volt, hogy a tárgyalásokon több alkalommal rá kellett szólnia a bíróknak, hogy válaszoljon már a kérdésre. Két éven át húzták az ügyvédjei a rétestésztát, míg végre lett jogerős ítélet. Az nem zavar, hogy felfüggesztettet kapott, mert attól nekem nem lett volna jobb ha újból bevarrják. De az kiverte nálam a biztosítékot, hogy még a jogosítványát sem vonták be! Arra való hivatkozással, hogy olyan régen történt már az eset, hogy azzal nem érne el semmit a bíróság…… Sajnos az egész eljárás alatt azt éreztem, hogy sokkal inkább elfogadott volna az igazságszolgáltatási gépezet egy ellenem hozott ítéletet, hiszen mégis csak én voltam a motoros száguldozó….. Ha nincs egy nagyon rendes igazságügyi szakértő, aki elhitte nekem, hogy a rendőrök rossz helyszíni jegyzőkönyvet készítettek (nyilván nem mondhatom, hogy szándékosan, de akkor meg el kell őket távolítani a testületből, mert értelmi fogyatékosok) és hajlandó volt ennek utána járni és számolni, akkor könnyen én kerültem volna még nagyobb bajba.

Előző bejegyzés

A karácsonyi készülődésben is segít az EuroMotor

2014. december 11., csütörtök
Ajándék

Következő bejegyzés

Indiai csapat indul a Dakar ralin

2014. december 12., péntek
Dakar

Ezeket olvastad már?

Motorozási technikák sorozat, 18. rész: A VÉSZFÉKEZÉS

2019. július 13., szombat

Rengeteg motoros baleset vezethető vissza arra, hogy a motoros nem tud megfelelően megállni. A vészfékezés a legalapvetőbb életmentő technika!

Elolvasom »
Motorozási technikák

Az egyetlen lánc, amely a szabadságot képviseli: így ápold!

2019. július 12., péntek

A motorkerékpárok többségének hátsó kerekét forgató lánc folyamatos törődést igényel. Nézzük, mi mindennel tudod növelni az élettartamát.

Elolvasom »
Láncápolási kellékek

Kisoroszlán: Benelli Leoncino 250 teszt

2019. július 11., csütörtök

A Benelli Leoncino 250 a tavaly tesztelt testvér mellé és nem helyett érkezett. Vajon van létjogosultsága a szintén A2-es 500-as mellett? - Onroad.hu

Elolvasom »
Új motor teszt

BMW Motorrad Vezetéstechnikai Tréning

2019. július 04., csütörtök

Létezik egy hely, ahol minden nap motorosokat mentenek meg a saját hülyeségüktől, a hírekben mégsem szerepelnek. Ez a vezetéstechnikai tréning.

Elolvasom »
Élménybeszámoló

Hirdetés