A motorosok igazságot szolgáltatnak!

Jog
2014. december 11., csütörtök - Macko

Az "igazságszolgáltatás" nem csak hazánkban veri ki a biztosítékot! Angliában annyira enyhe ítélet született, hogy a motorosok fellázadtak.

Hirdetés


Cimkék: , , , , , ,


Hozzászólások (1 comment)

galoscsabus -
Aki bennünket elütött, korábban 3 alkalommal ült már sitten, erőszakos, gazdasági és vagyon elleni bűncselekmények miatt. Olyan bamba volt, hogy a tárgyalásokon több alkalommal rá kellett szólnia a bíróknak, hogy válaszoljon már a kérdésre. Két éven át húzták az ügyvédjei a rétestésztát, míg végre lett jogerős ítélet. Az nem zavar, hogy felfüggesztettet kapott, mert attól nekem nem lett volna jobb ha újból bevarrják. De az kiverte nálam a biztosítékot, hogy még a jogosítványát sem vonták be! Arra való hivatkozással, hogy olyan régen történt már az eset, hogy azzal nem érne el semmit a bíróság…… Sajnos az egész eljárás alatt azt éreztem, hogy sokkal inkább elfogadott volna az igazságszolgáltatási gépezet egy ellenem hozott ítéletet, hiszen mégis csak én voltam a motoros száguldozó….. Ha nincs egy nagyon rendes igazságügyi szakértő, aki elhitte nekem, hogy a rendőrök rossz helyszíni jegyzőkönyvet készítettek (nyilván nem mondhatom, hogy szándékosan, de akkor meg el kell őket távolítani a testületből, mert értelmi fogyatékosok) és hajlandó volt ennek utána járni és számolni, akkor könnyen én kerültem volna még nagyobb bajba.

Előző bejegyzés

A karácsonyi készülődésben is segít az EuroMotor

2014. december 11., csütörtök
Ajándék

Következő bejegyzés

Indiai csapat indul a Dakar ralin

2014. december 12., péntek
Dakar

Ezeket olvastad már?

Motorozási technikák sorozat, 16. rész: “tolatás” motorral

2019. május 16., csütörtök

Egy lejtős helyen leparkolva a motort az elindulás bizony tud gondot okozni. Kivéve, ha ismered az energiatakarékos "tolatás" technikáját.

Elolvasom »
Motorozási technikák

Meglepő “apróság”: Benelli TRK 251 teszt

2019. május 14., kedd

Az "apróság" azért van idézőjelben, mert a Benelli TRK 251 igazából csak erőforrását tekintve kicsi. Azt leszámítva azonban meglepően felnőtt.

Elolvasom »
Új motor teszt

Már csak pár napig jelentkezhetsz a BázisMotor Onroad.hu48h túrára

2019. május 12., vasárnap

A csodaszép útvonal garantáltan olyan tájakra visz, ahol nem jártál. A BázisMotor Onroad.hu48h motoros túra 2019-ben a dunántúli zsákfalvak közt kalandozik.

Elolvasom »
Meghívó

Tanulságok a hírhedtté vált suzukis balesetből

2019. május 09., csütörtök

A napokban futótűzként söpört végig a neten egy hazai autós-motoros baleset videója. Sikerült utánajárni a történteknek - nagyon tanulságos!

Elolvasom »
Baleset

Hirdetés