Újabb modellek a Hero palettáján

Újdonságok
2014. október 16., csütörtök - FeR1

Az indiai Hero a világ egyik legnagyobb motorkerékpár gyártójának számít. Számos új géppel bővül a kínálatuk - lesz minden a sportmotortól a café racerig.

Hirdetés


Cimkék: , , , , ,


Hozzászólások (6 hozzászólás)

XYZ -
Én azért nem vennék rá mérget,hogy Európában kelendőek lesznek a motorjaik (és úgy általában az “ismeretlen” ázsiai,távol-keleti,stb. motortok).Már évek óta hallom,hogy majd most aztán jönnek az óccó motorok(autók) és letarolják a piacot. Az nem lesz egyszerű nekik,ez nem telefon vagy MP3 lejátszó.Itt megfogni a japán és EU-s gyártókat piszok nehéz lesz szerintem.

FeR1 -
Igazából nem is nagyon érdekeltek abban, hogy Európában “taroljanak”. Nevetségesen kicsi darabszámú új motor fogy Indiához képest. 🙂

Moto-Cat -
Így van. Ájrópa nekik nem piac. El sem tudjuk képzelni, mennyi motor fogy Ázsiában egy évben. Egész Európa nem vesz annyi motort szerintem 10 év alatt sem. És úgy vélem, nem kéne leszólni ezeket a motorokat, míg nem látjuk, nem próbáljuk ki. Biztos vannak rajta az olcsóság miatt érdekesen megoldott dolgok. De akkor nézzétek meg a Yamaha MT-07-et. Úristen! Amikor megjelent, bele voltam esve, hogy ilyen kell nekem. Aztán megálltam mellette, megnéztem és elköszöntem. Összehordták. Szóval, akárki akármit mond, nem csak az indiaiaknak vannak olcsó megoldásaik, hanem a nagy japán gyártóknak is! Én ezt a Splendor Pro Classic-ot kipróbálnám.

Macko -
Moto-Cat: olcsósításban a Honda messze az élen jár. 🙂 Egyébként ha megnézitek, autóban mit csináltak a koreaiak? Jöttek az egykori japó autók másolataival olcsón. Aztán szépen megtanultak autót készíteni, ma már semmivel nem maradnak el a “mestereiktől”. De árban sem nagyon! Az indiai motorgyárak sem hülyék. Nyilván nem azért kell nekik Európa, mert itt kívánják megduplázni az eladott darabszámot. Viszont sokat tanulhatnak itt, amit pedig nyilván hasznosítani fognak. A minek vásárolták be magukat a KTM-hez vagy éppen a Buell-hez? Nem azért, mert az indiai átlagvásálónak magasabb szintű motor kellene mint amit amúgy is tudnak csinálni…

XYZ -
Látom szövegértelmezésből kihívásokkal küzd néhány kolléga.Segítek. ‘”rövid időn belül Európában is kaphatók lesznek India egyik legnagyobb motorkerékpár gyártójának a termékei Ázsiából az öreg kontinensre egy fickós kiállású, negyedliteres sportbringával kívánnak betörni” Én erre reagáltam,

XYZ -
.

Előző bejegyzés

MV Agusta a milánói rendőrség kötelékében

2014. október 15., szerda
Csemege

Következő bejegyzés

Kétkerekű limuzin elektromos hajtással

2014. október 16., csütörtök
Különc

Ezeket olvastad már?

Felgyorsult villanyrobogó: Niu MQi GT EVO teszt

2022. június 26., vasárnap

A Niu MQi GT-t tavaly már bemutattuk. Idén megjelent az EVO változata, amely sokkal gyorsabb lett. Napokig nyúztuk, hogy mit tud.

Elolvasom »
Új motor teszt

Amikor a motoros baleset kettétöri az életed

2022. június 20., hétfő

Sajnos a motorozásban benne van, hogy hirtelen minden megváltozik. Olvassátok el Zoli igaz történetét a durva baleset hatásairól.

Elolvasom »
Baleset és biztosítás

Hízik az oroszlán: Benelli Leoncino 800 Trail teszt

2022. június 08., szerda

A Benneli régen várt csupasz párosa megérkezett: a Leoncino 800-at bemutatjuk, a Trail változatot pedig alaposan ki is próbáljuk.

Elolvasom »
Új motor teszt

Onroad.hu LIVE: Az ideális ív kicsit másként, 2. adás

2022. június 01., szerda

Tavaly év végén egy rendhagyó élő adással jelentkeztünk. Akkor nem terveztünk új műfajt hozni az Onroad.hu felületére - most mégis folytatjuk.

Elolvasom »
Onroad.hu LIVE