A király még királyabb lett: jön a teljesen új BMW S1000RR

2015
2014. október 03., péntek - Macko

A bajorok néhány éve a semmiből robbantak be a superbike világába, és meghódították. De nem ülnek a babérjaikon: az S1000RR teljesen megújul.

Hirdetés


Cimkék: , , , , , ,


Hozzászólások (6 hozzászólás)

XYZ -
Igazi csúcsragadozó,nem a világom,de kipróbálnám szívesen.

A literes GSX-R is megújul – Onroad.hu -
[…] azok számára, akik azt várták, hogy Suzukiék borsot törnek a kategória csúcsának számító BMW S1000RR orra alá, az új Kawasaki H2R-ről nem is beszélve. A 999 köbcentiméteres sornégyes […]

Lazzy -
visszaváltásokat tesz lehetővé a tengelykapcsoló működtetése nélkül a HP Pro váltóasszisztens nincs váltókarja? Gombos lett a váltó?

Macko -
Lazzy: dehogyis! A váltóasszisztens azt jelenti, hogy egy nyomáskapcsoló érzékeli, amikor te elkezded a lábaddal mozgatni a váltókart, és végrehajtja a szükséges lépéseket, miközben te végrehajtod a váltást. Felkapcsoláskor éppen egy pillanatra megszakítja a gyújtást (olyan, mint a gézelvétel, hogy kuplung nélkül kapcsolhass fel, csak sokkal gyorsabb), lefelé pedig kuplungol és gázfröccsöt is ad. Brutális hatékonysággal működik, volt már szerencsém kipróbálni. Persze az “csak” az RT volt, el tudom képzelni hogy a HP4 szoftvere agresszívebbre van programozva.

Szárnyas MotoGP szökevény napkeletről – Onroad.hu -
[…] Míg az európai márkák hidrogénbombákat robbantgattak a nehézsúlyban (gondoljunk csak az S1000RR, az RSV4, a Panigale, az RC8 és ezeknek különféle felextrázott kiviteleire), addig a felkelő […]

BMW S1000RR a MotoGP élvonalában – Onroad.hu -
[…] A BMW által felvonultatott járműpark nem piskóta: négykerekűként jelen lesz az M4, mint safety car, de a biztonsági személyzet is alaposan motorizált lesz az M5-ösökkel és az M550 xDrive kombijaikkal. Az orvosoknak egy dögös SUV jár, az X5M, de ezek nem is számítanak – az igazi nagy dobás az idei safety bike, amely nem más, mint egy átalakított S1000RR. […]

Előző bejegyzés

Óvatos angol évváltás

2014. október 02., csütörtök
2015

Következő bejegyzés

Újabb izgalmas Suzukik érkeznek

2014. október 03., péntek
Intermot

Ezeket olvastad már?

Kell ennél nagyobb? Honda XL750 Transalp teszt

2023. november 14., kedd

A Honda felélesztette a legendás Transalp típust is. Soros motorral készül, mint az Afrrica Twin - de vajon hogy sikerült?

Elolvasom »
Új motor teszt

Az új világrend trónkövetelői? Benelli TRK 702 páros teszt

2023. október 18., szerda

Régóta várjuk a Benelli középkategóriás új túraenduroit. Lássuk végre, mennyire felel meg a várakozásoknak a TRK 702 párosa!

Elolvasom »
Új motor teszt

125 köbcentivel 1000 kilométeres túra 24 óra alatt

2023. október 15., vasárnap

Méghogy 1000 köbcenti alatt nincs élet? 1000 kilométert tettünk meg egy 125-ös kismotorral, és még nézelődésre is futotta közben!

Elolvasom »
Videós túrabeszámoló

Győz a Fekete Lovag: Serpentize motoros ruha bemutató

2023. szeptember 24., vasárnap

Nemrég mutattuk be a magyar Serpentize motoros ruha márkát. A kínálatból talpig feketébe öltözve kezdtünk tartóstesztbe.

Elolvasom »
Ruházat tartósteszt