Egy Ducati a legnagyobb versenyző, Ayrton Senna emlékére

Limitált
2014. május 06., kedd - Macko

Különleges, korlátozott darabszámú modellt ad ki az olasz gyár Senna halálának húsz éves évfordulójára.

Hirdetés


Cimkék: , , , , , , , ,


Hozzászólások (5 hozzászólás)

Csaba -
Szerencsére Sennának ezt már nem kell látnia. Ha az olaszok felajánlanák a profitot jótékony célra, egy szavam sem lenne. Senna többet érdemelne, nem vele kéne felturbózni a negyedéves tervet…

kilajsanyi -
Csaba, Valóban, én is hiányolom a cikkből a Senna alapítvány és valójában a CRC kapcsolatát. Massimo Tamburini először az MV F4 750ből hozta ki a Senna edition-t 2002-ben amiből 300 darabot gyártottak le és csak azért ( ez fontos ), hogy az eladásból származó összeggel a Senna által létrehozott brazil alapítványt támogassák, ami hátrányos helyzetű fiatalokat és gyerekeket támogat. 2006-ban ugyanezért a ügyért hozták ki az F4 1000 Senna-t amiből szintén 300 darabot gyártottak le. Mind a két modell karbon elemeket és komolyabb futóművet kapott amiért maga Massimo felelt. Saját ügyeként kezelte a Senna MV-ket. A mostani 161-es darabszáma Senna F1-es futamai számát jelzik és szintén az alapítványhoz vándorol a bevétel amit az MV-knél szinte mind gyűjtők vásároltak. Szerintem itt sem lesz ez máshogy. Több ez, mint negyedéves terv korrekció.

Macko -
Kilajsanyi: köszönöm a kiegészítést! 🙂

Csaba -
A mai “csak a töménytelen profit számít” világban már semmin sem lepődök meg. Ha viszont tényleg úgy van ahogy írod, akkor tárgytalan az előző hozzászólásom. Illetve tiszteletemet szeretném kifejezni a Ducati felé, hogy folytatja igen értékes szokását ezzel a sorozattal.

kilajsanyi -
Macko : Igazán nincs mit. Csaba : jaja, nem véletlen, hogy sokan így szocializálódunk, mert többségben vannak azok a jól bevált módszerek amit az elején te is írtál.

Előző bejegyzés

Ha még több cuccot kell vinni: profi utánfutó motorra

2014. május 05., hétfő
Kiegészítő

Következő bejegyzés

Wundersőn és szuperszexi: itt a Yamaha legújabb modellje

2014. május 07., szerda
Új modell

Ezeket olvastad már?

Kell ennél nagyobb? Honda XL750 Transalp teszt

2023. november 14., kedd

A Honda felélesztette a legendás Transalp típust is. Soros motorral készül, mint az Afrrica Twin - de vajon hogy sikerült?

Elolvasom »
Új motor teszt

Az új világrend trónkövetelői? Benelli TRK 702 páros teszt

2023. október 18., szerda

Régóta várjuk a Benelli középkategóriás új túraenduroit. Lássuk végre, mennyire felel meg a várakozásoknak a TRK 702 párosa!

Elolvasom »
Új motor teszt

125 köbcentivel 1000 kilométeres túra 24 óra alatt

2023. október 15., vasárnap

Méghogy 1000 köbcenti alatt nincs élet? 1000 kilométert tettünk meg egy 125-ös kismotorral, és még nézelődésre is futotta közben!

Elolvasom »
Videós túrabeszámoló

Győz a Fekete Lovag: Serpentize motoros ruha bemutató

2023. szeptember 24., vasárnap

Nemrég mutattuk be a magyar Serpentize motoros ruha márkát. A kínálatból talpig feketébe öltözve kezdtünk tartóstesztbe.

Elolvasom »
Ruházat tartósteszt