Egy Ducati a legnagyobb versenyző, Ayrton Senna emlékére

Limitált
2014. május 06., kedd - Macko

Különleges, korlátozott darabszámú modellt ad ki az olasz gyár Senna halálának húsz éves évfordulójára.

Hirdetés


Cimkék: , , , , , , , ,


Hozzászólások (5 hozzászólás)

Csaba -
Szerencsére Sennának ezt már nem kell látnia. Ha az olaszok felajánlanák a profitot jótékony célra, egy szavam sem lenne. Senna többet érdemelne, nem vele kéne felturbózni a negyedéves tervet…

kilajsanyi -
Csaba, Valóban, én is hiányolom a cikkből a Senna alapítvány és valójában a CRC kapcsolatát. Massimo Tamburini először az MV F4 750ből hozta ki a Senna edition-t 2002-ben amiből 300 darabot gyártottak le és csak azért ( ez fontos ), hogy az eladásból származó összeggel a Senna által létrehozott brazil alapítványt támogassák, ami hátrányos helyzetű fiatalokat és gyerekeket támogat. 2006-ban ugyanezért a ügyért hozták ki az F4 1000 Senna-t amiből szintén 300 darabot gyártottak le. Mind a két modell karbon elemeket és komolyabb futóművet kapott amiért maga Massimo felelt. Saját ügyeként kezelte a Senna MV-ket. A mostani 161-es darabszáma Senna F1-es futamai számát jelzik és szintén az alapítványhoz vándorol a bevétel amit az MV-knél szinte mind gyűjtők vásároltak. Szerintem itt sem lesz ez máshogy. Több ez, mint negyedéves terv korrekció.

Macko -
Kilajsanyi: köszönöm a kiegészítést! 🙂

Csaba -
A mai “csak a töménytelen profit számít” világban már semmin sem lepődök meg. Ha viszont tényleg úgy van ahogy írod, akkor tárgytalan az előző hozzászólásom. Illetve tiszteletemet szeretném kifejezni a Ducati felé, hogy folytatja igen értékes szokását ezzel a sorozattal.

kilajsanyi -
Macko : Igazán nincs mit. Csaba : jaja, nem véletlen, hogy sokan így szocializálódunk, mert többségben vannak azok a jól bevált módszerek amit az elején te is írtál.

Előző bejegyzés

Ha még több cuccot kell vinni: profi utánfutó motorra

2014. május 05., hétfő
Kiegészítő

Következő bejegyzés

Wundersőn és szuperszexi: itt a Yamaha legújabb modellje

2014. május 07., szerda
Új modell

Ezeket olvastad már?

Összevont osztályok: Honda NC750X DCT (2021) teszt

2021. október 18., hétfő

Az egykor talán szebb napokat látott NC család 2021-re egy tagúra olvadt. Az NC750X egyesítené valamennyi korábbi előnyeit.

Elolvasom »
Új motor teszt

Kánikulától az őszig: jól szellőző és variálható W-TEC ruhák

2021. október 04., hétfő

Videónkat még a rekkenő hőségben rögzítettük - de ezek a W-TEC ruhák most, kora ősszel is remekül hordhatók robogón vagy motoron.

Elolvasom »
Kiegésztő teszt

Hat éves a Motorosbiztosítás, vagyis a Protektor

2021. augusztus 18., szerda

Az immáron hat éves motorosbiztosítás, a Protektor múltjáról, jelenéről és jövőjéről beszélgettünk. Rendhagyó módon, motorpróbálgatás közben.

Elolvasom »
Interjú

Európaiasodott villanyász: Niu MQi GT teszt

2021. augusztus 10., kedd

A Niu A1-es jogsival vezethető elektromos robogója megmutatja, milyen sokat fejlődött a márka két év alatt. Az MQi GT igazi felnőtt cucc lett!

Elolvasom »
Új motor teszt