Durva sebességkorlátozás a motorosok számára

KRESZ
2014. április 01., kedd - Macko

Egy szót ne szóljunk a hazai szabályokra: a franciák olyan sebességkorlátozás bevezetését tervezik, amely minden motorost felháborít.

Hirdetés


Cimkék: , , , , ,


Hozzászólások (12 hozzászólás)

Döme -
Agyhalott franciák. És nem ez az első eset.

Czuppy -
Április elsejei hírnek nem rossz… 🙂

TooCool -
Mindenkivel külön kell közölni, hogy április 1-van?????


Helmets on -
Nem tudom mi bajuk van a franciáknak a motorosokkal, de folyton hülyeségeket csinálnak ezek szerint…60 Km/h..na persze… Motorozni biztos távol áll a francia lélektől, olyan “német dolog”:D

Moto-Cat -
Én mennyire örülök, hogy nem ott élek! Biztos tépne az ideg ilyen hülyeségek miatt. Egy túra erejéig még csak-csak elviseli az ember, de állandóan… Ezeknek hosszútávra elmentek otthonról!

Moto-Cat -
Most nézem jobban. Azt honnan veszitek, hogy az autópályákon is csökkentenek sebességkorlátot? Megnéztem a cikket, ott nem volt szó róla. Az viszont lejött a cikkből, hogy a céljuk az autópályákra terelés… De ott például van szó némi díjcsökkentésről. Nyilván bevételt akarnak.

lbx -
Akkor 2015-től nem azért halnak majd a gall motorosok, mert pl. kisodródnak egy bevállalt kanyarban, hanem azért márt hátulról ráfutásos baleset áldozatává válnak, vagy leszorítják őket, esetleg a nyakukban lihegő autós hibázásra “kényszeríti”, netalán … És 125 ccm alatt lehet 60 felett is motorozni? Erről ez jut eszembe: Margit! Noooormááális? Csak nehogy az Eu rákapjon az ötletre!

vlevi -
Hogy megfordult a világ! A gyaloggaloppban meg a “hülye angolok, angol hülyék”-et kiabaltak, hat mostmar lehet atirni hülye franciák-ra 🙁

Helmets on -
Az a baj hogy a motorosok egy marginális csoport, ezért lehet rajtuk “kísérletezgetni” a statisztikák javítása érdekében….a többséget úgysem érinti…épp ezért elhiszi hogy a politika “jót tett”, jó szándékai vannak… Szar ügy.

A franciák nem viccelnek: tüntetés országszerte – Onroad.hu -
[…] április elsejei tréfának gondoltátok hírünket, amely a gallföldön tervezett sebességkorlátozásokról szólt. Pedig nem volt az, hiszen a Dühös Motorosok Szövetsége, vagyis az FFMC valóban megszervezte a […]

A legdurvább traffipax: esélyed sincs ellene! – Onroad.hu -
[…] ellenőrzése sem ér semmit a balesetek csökkentéséért fordított küzdelemben – a költségvetési bevételek terén vitán felül annál inkább hatékonyak a berendezések, így ha tetszik, ha nem, egyre újabb és […]

Előző bejegyzés

Első tavaszi Onroad túra: Somoskői vár és Bazaltorgona

2014. március 31., hétfő
Program

Következő bejegyzés

A hálózsák, ami a tenyeredben elfér

2014. április 01., kedd
Praktikus

Ezeket olvastad már?

Kell ennél nagyobb? Honda XL750 Transalp teszt

2023. november 14., kedd

A Honda felélesztette a legendás Transalp típust is. Soros motorral készül, mint az Afrrica Twin - de vajon hogy sikerült?

Elolvasom »
Új motor teszt

Az új világrend trónkövetelői? Benelli TRK 702 páros teszt

2023. október 18., szerda

Régóta várjuk a Benelli középkategóriás új túraenduroit. Lássuk végre, mennyire felel meg a várakozásoknak a TRK 702 párosa!

Elolvasom »
Új motor teszt

125 köbcentivel 1000 kilométeres túra 24 óra alatt

2023. október 15., vasárnap

Méghogy 1000 köbcenti alatt nincs élet? 1000 kilométert tettünk meg egy 125-ös kismotorral, és még nézelődésre is futotta közben!

Elolvasom »
Videós túrabeszámoló

Győz a Fekete Lovag: Serpentize motoros ruha bemutató

2023. szeptember 24., vasárnap

Nemrég mutattuk be a magyar Serpentize motoros ruha márkát. A kínálatból talpig feketébe öltözve kezdtünk tartóstesztbe.

Elolvasom »
Ruházat tartósteszt