Kínai szupertúrázó a láthatáron

Érdekesség
2013. május 01., szerda - Macko

A nemrég még lekicsinylően megmosolygott kínai motorgyártást lassan lehet, hogy komolyan kell venni? Ha erre a gépre nézünk, elképzelhető...

Hirdetés

Ezt olvastad már?

Győz a Fekete Lovag: Serpentize motoros ruha bemutató

Ruházat tartósteszt

Cimkék: , ,


Hozzászólások (2 hozzászólás)

rhinoeli -

Én is kíváncsi lennék az élő megjelenésre…

Azért így kép alapján is elég sok mindenbe bele lehet kötni ezeken a kínai csodákon. A lengővilla és az első teleszkóp méretei még a 220 kg-os tömeghez is kevésnek tűnnek, na meg 60 lóerővel ez a gép könnyen lehet, hogy megy 160-nal, ott nem árt, ha nem csavarodik kanyarban a lengővilla…

Ugyanígy a felnik sem tűnnek életbiztosításnak, bár ha oda jut a helyzet, hogy az sérül, akkor már úgyis mindegy, igaz? 😀

Az ülés alatt úgy látom, kulcslyukat bújtattak el mindkét oldalon (?!) a váz mögé úgy, hogy véletlenül se lehessen bedugni a kulcsot. 😀 Talán az nyitná az oldaldobozokat?

Középtámasz az sajnos nincs… 🙁

Kínából még mindig nagyon ritka a jó minőségű saját tervezésű/gyártású termék. Már meg sem lepődünk a foncsorozott műanyag borítású kipuffogón, a prizmának tűnő, de valójában szimpla műanyag ál- fényvisszaverőn, és a bowdenes kuplungon (ami önmagában nem gond, csak manapság ebben a “kategóriában” már nem igazán divat).

Látok viszont egy izgató érdekességet. Elképzelhető, hogy az oldalidom szárnyszerű kinövése úgy van kiképezve, hogy eldőléskor feltámassza a motort? Ez egy elegáns húzás lenne, amolyan beépített bukócső.


eko -

 Már most sajnálom aki pénzt ad majd érte.

Illetve nem is… Úgy kell neki!


Előző bejegyzés

Teszteld te is a legújabb BMW-ket!

2013. április 30., kedd
Program

Következő bejegyzés

Hív a természet!

2013. május 02., csütörtök
Vicces kép

Ezeket olvastad már?

Győz a Fekete Lovag: Serpentize motoros ruha bemutató

Nemrég mutattuk be a magyar Serpentize motoros ruha márkát. A kínálatból talpig feketébe öltözve kezdtünk tartóstesztbe.

Elolvasom »
Ruházat tartósteszt

Jugótúr 2023, avagy a Balkán csemegéi motorral

2023. szeptember 07., csütörtök

Egykoron a Yugotours szervezte a Jugoszláv társasutakat. Mi most magunknak szerveztünk egy motoros túrát a Balkán irányába.

Elolvasom »
Túrabeszámoló

Malaguti Spectre GP 125 teszt: egy jól bevált recept

2023. augusztus 22., kedd

A világ legmotorizáltabb részén rengeteg hasonló moped rohangál - felénk a Malaguti Spectre GP 125 versenytárs nélkül támad.

Elolvasom »
Új motor teszt

Motort veszünk, összerakjuk, rendszámozzuk

2023. augusztus 01., kedd

Motorosként az egyik legjobb dolog új motort venni. Hát még akkor, ha mi bonthatjuk ki a dobozból és mi szereljük össze!

Elolvasom »
Motorvásárlás