Kínai szupertúrázó a láthatáron

Érdekesség
2013. május 01., szerda - Macko

A nemrég még lekicsinylően megmosolygott kínai motorgyártást lassan lehet, hogy komolyan kell venni? Ha erre a gépre nézünk, elképzelhető...

Hirdetés


Cimkék: , ,


Hozzászólások (2 hozzászólás)

rhinoeli -

Én is kíváncsi lennék az élő megjelenésre…

Azért így kép alapján is elég sok mindenbe bele lehet kötni ezeken a kínai csodákon. A lengővilla és az első teleszkóp méretei még a 220 kg-os tömeghez is kevésnek tűnnek, na meg 60 lóerővel ez a gép könnyen lehet, hogy megy 160-nal, ott nem árt, ha nem csavarodik kanyarban a lengővilla…

Ugyanígy a felnik sem tűnnek életbiztosításnak, bár ha oda jut a helyzet, hogy az sérül, akkor már úgyis mindegy, igaz? 😀

Az ülés alatt úgy látom, kulcslyukat bújtattak el mindkét oldalon (?!) a váz mögé úgy, hogy véletlenül se lehessen bedugni a kulcsot. 😀 Talán az nyitná az oldaldobozokat?

Középtámasz az sajnos nincs… 🙁

Kínából még mindig nagyon ritka a jó minőségű saját tervezésű/gyártású termék. Már meg sem lepődünk a foncsorozott műanyag borítású kipuffogón, a prizmának tűnő, de valójában szimpla műanyag ál- fényvisszaverőn, és a bowdenes kuplungon (ami önmagában nem gond, csak manapság ebben a “kategóriában” már nem igazán divat).

Látok viszont egy izgató érdekességet. Elképzelhető, hogy az oldalidom szárnyszerű kinövése úgy van kiképezve, hogy eldőléskor feltámassza a motort? Ez egy elegáns húzás lenne, amolyan beépített bukócső.


eko -

 Már most sajnálom aki pénzt ad majd érte.

Illetve nem is… Úgy kell neki!


Előző bejegyzés

Teszteld te is a legújabb BMW-ket!

2013. április 30., kedd
Program

Következő bejegyzés

Hív a természet!

2013. május 02., csütörtök
Vicces kép

Ezeket olvastad már?

Kell ennél nagyobb? Honda XL750 Transalp teszt

2023. november 14., kedd

A Honda felélesztette a legendás Transalp típust is. Soros motorral készül, mint az Afrrica Twin - de vajon hogy sikerült?

Elolvasom »
Új motor teszt

Az új világrend trónkövetelői? Benelli TRK 702 páros teszt

2023. október 18., szerda

Régóta várjuk a Benelli középkategóriás új túraenduroit. Lássuk végre, mennyire felel meg a várakozásoknak a TRK 702 párosa!

Elolvasom »
Új motor teszt

125 köbcentivel 1000 kilométeres túra 24 óra alatt

2023. október 15., vasárnap

Méghogy 1000 köbcenti alatt nincs élet? 1000 kilométert tettünk meg egy 125-ös kismotorral, és még nézelődésre is futotta közben!

Elolvasom »
Videós túrabeszámoló

Győz a Fekete Lovag: Serpentize motoros ruha bemutató

2023. szeptember 24., vasárnap

Nemrég mutattuk be a magyar Serpentize motoros ruha márkát. A kínálatból talpig feketébe öltözve kezdtünk tartóstesztbe.

Elolvasom »
Ruházat tartósteszt