Telitalálat!

Teszt: Suzuki DL650 V-Strom 2012
2011. augusztus 18., csütörtök - Macko

Nem kis terhet vettek a vállukra a Suzuki mérnökei, amikor fel kellett frissíteniük sikermodelljüket, a V-Stromot. Túl nagyot nem is mertek változtatni rajta. A menetpróba után azt kell mondanom: jól tették, a végeredmény parádésra sikerült.

Hirdetés


Cimkék: , , , , , ,


Hozzászólások (6 hozzászólás)

alvaro -

Igen, ez egy korrektnek tűnő, szimpatikus motor (magamnak mindenesetre mindenképp alacsony üléssel venném). Hasznos látni az Ispán-féle javítási listát, nekem nagyon normálisnak tűnik, egyedül az aggasztó, amit az ukrán út óta tapasztalható erőtlenségről írtál. Az összes többitől csak hihető lesz a lista (mindig kétkedéssel olvasom, ha valamiről azt írják, hogy százezreken át csak olajat cseréltek…). Azonos távra vetítve hasonló szintű/mennyiségű problémja volt, mint a saját százezret közelítő F650CS-emnek (eltekintve a CS puha első felnijétől, ami nem bizonyult nagyon kátyúbarátnak).

Ha most kellene motort választanom, lenne még egy komoly jelöltem. Kár, hogy a 2012-es modell még nincs használtan 😀


Macko -

Viszont Ispánnal szerintem nagyon jó árban meg tudnátok alkudni. :-)))


alvaro -

Á, szívesebben nyúzom a sajátom, már jól összeszoktunk 🙂


Grizzly4x4 -
Hétfőn elhoztam a boglári fullgasbol ezt a motort és nagyon megfogott még úgy is hogy csak egy rövid 60 km-t mentem vele. Kezdő friss jogsis motoros vagyok, úgyhogy valami hasonló motorban gondolkozom mindenképp! Nagyon jól kezelhető kis masina ez, finom a váltója, alul jó nyomatékos, fékei is tetszettek, kényelmes is volt mentem vele pályán is kb 20 km-t és ott is nagyon stabil volt 150 környékén, többet nem igen mertem menni, menni mert kezdő vagyok meg azért mégse az én motorom, meg felhivták rá a figyelmem hogy még bejáratos. Teljesen egyetétek a cikkben elhangzottakal, nagyon tetszett a motor és valószínű, ha télen vagy kora tavasszal vásárlásra adom a fejem nagy esélyes lesz, addig azonban még ki szeretnék próbálni egy két motort. Eddig két motort probáltam ez előtt egy cbf600-at megy új tmaxot de ez tetszett magasan a legjobban. Igázábol minden igényem és elvárásom magasan teljesíti!

Csabu -

Engem nagyon meggyőzött a teszt. Az erejével nekem nincs jelenleg sem gondom, egy személlyel még autópályán is messze megfelelő. Ha a jelenlegi K8-asomban annyi km. lesz, mint Ispánéban, ilyenre fogom cserélni, egy narancsmetál színűre…. ha lesz akció…

 

Ezen az áron inkább egy Triumph Tiger 800XC-re…. most 2,5 akciósan….


Orgon -

Amióta létezik a V-Strom, telitalálatnak tartom. 

Összesen 2 db hibát tudnék neki felróni:

  – 1.: Nem kardános

  – 2.: Nem a Honda gyártja

Sajnos kipróbálni még nem volt alkalmam, de ami késik nem múlik.

Nekem a régi dizájn jobban tetszik, akármilyen ipari szögletes is.

Viszont az új vas fejlesztésében tetszik, hogy a visszapillantóban gyárilag van templom sziluett… :))) 

 

Hosszú langyos őszt mindenkinek!


Előző bejegyzés

Arany eminenciás

2011. augusztus 15., hétfő
Teszt: Honda CBF1000A

Következő bejegyzés

Megújuló Kawasaki

2011. augusztus 31., szerda
Kawasaki Lime Party

Ezeket olvastad már?

Kell ennél nagyobb? Honda XL750 Transalp teszt

2023. november 14., kedd

A Honda felélesztette a legendás Transalp típust is. Soros motorral készül, mint az Afrrica Twin - de vajon hogy sikerült?

Elolvasom »
Új motor teszt

Az új világrend trónkövetelői? Benelli TRK 702 páros teszt

2023. október 18., szerda

Régóta várjuk a Benelli középkategóriás új túraenduroit. Lássuk végre, mennyire felel meg a várakozásoknak a TRK 702 párosa!

Elolvasom »
Új motor teszt

125 köbcentivel 1000 kilométeres túra 24 óra alatt

2023. október 15., vasárnap

Méghogy 1000 köbcenti alatt nincs élet? 1000 kilométert tettünk meg egy 125-ös kismotorral, és még nézelődésre is futotta közben!

Elolvasom »
Videós túrabeszámoló

Győz a Fekete Lovag: Serpentize motoros ruha bemutató

2023. szeptember 24., vasárnap

Nemrég mutattuk be a magyar Serpentize motoros ruha márkát. A kínálatból talpig feketébe öltözve kezdtünk tartóstesztbe.

Elolvasom »
Ruházat tartósteszt