Itt a tavasz, itt a Motorfesztivál!

Kiállítás
2011. március 11., péntek - Macko

Mintha megérezte volna Tél Tábornok, hogy ideje visszavonulnia, hiszen megnyitott a motorkiállítás. Gyönyörű idő, és sok látnivaló minden motorosnak!

Hirdetés


Cimkék: ,


Hozzászólások (1 comment)

godofspeed -

Szombaton voltam kinn. 10-től zárásig. 5-ös skálán az értékelésem a rendezvényről alább:
*******SZERVEZÉS: 2 pont- Nem volt egy normális plakát, sem egy program sem a neten előre, sem a helyszínen. A hanfgosba néha bekiabálták, mi merre, de nem volt érthető, semmit nem ért. Pár molinó a programokkal, vagy egy-két infopult, ahol lehet kérdezni, pici pénzből nagyot dobott volna.******** Tematika: 3 pont – Kicsit erősnek érzem a borosstandokat, meg a pezsgőfürdőt. A yaht meg repülőgépek szintén nem idevalók. A légpárnás, még azt mondom, érdekes, de annak sincs egy kereke se. Nemhogy kettő. Ennyire nem találtak szponzorokat??? *********** Programok: 2 pont – Erdős Csabi tíz éve változatlan show-ja maradt nekünk a meghirdetett streetfighterverseny helyett. A versenyt utolsó napra sem szedték le a netről, talán még mindíg fent van. Nem átverés ez? Én tudtam előre, hogy nem lesz, mert van bennfentes ismerősöm, és mondta előre. Indok: Kiadák a pályának szolgáló helyet pavilonoknak! Csak gratulálni tudok. Veteránbörze is volt állítólag. Nem találtam meg… ************ Vásár: 2 pont. Ilyen helyre akciók miatt is megy az ember, meg megvenni az ezévi motyót, ami kell. Fékbetétet pl. sehol nem találtam (szuki bandit tömegmotorba). Kesztyűk, ruhák is bolti áron voltak kb. Egy kesztyűt vettem végül 9000-ről 6500-ért, de ezt is én alkudtam, nem akcióban. *********** Ár-érték arány: 2 pont – 2100-ért vettem a jegyet elővételben. Helyszínen 2500Ft. Ez nem sok (eltekintve a fent említett hiányosságoktól), de hogy 500 Ft legyen egy doboz Ászok, az kicsit erős, úgy is, hogy Pesten élek és pesti árakhoz vagyok szokva. Lehetett kapni doboz Borsodit is 650-ért, meg hideg, alighúsos gyros-tálat 1300-ért, cserébe még le is akart húzni a boltos egy kóla árával. Értem, hogy szabad rablás, de ennyire pofátlanul? Rendeztünk már többezerfős motorosrendezvényt többször, de mi kordában tudtuk tartani az árusokat is. ************* Összességében nem vagyok elragadtatva. Haverokkal – akik vidékről utaztak fel – abban egyeztünk meg, hogy jövőre inkább benzinre költjük ennek a napnak az árát… 


Előző bejegyzés

Minden motorosnak van apja

2011. február 28., hétfő
Nosztalgia

Következő bejegyzés

Hóbagoly Party

2011. március 24., csütörtök
Motoros találkozó

Ezeket olvastad már?

Motorozási technikák, 31. rész: Ideális kanyarív újratöltve

2020. szeptember 11., péntek

Sorozatunk 30. részében az ideális jobbos kanyarív tekintetében nem voltunk kellően körültekintőek. Így most pótoljuk az akkori hiányosságot.

Elolvasom »
Motorozási technikák

Van új a nap alatt: állítható bélések a Nolan bukósisakokban

2020. szeptember 09., szerda

A fejformádhoz, vagy éppen a motorod stílusához igazítható bukósisak-bélés? Csak addig tűnik hülyeségnek, amíg meg nem ismered a Nolan újítását.

Elolvasom »
Technika

Egy remek motoros program: jön a motoRun MINI túraverseny

2020. szeptember 02., szerda

Belföldön lesz, és a közúti száguldozáson kívül minden benne van, amitől a motorozás izgalmas. Ha szeptember, akkor motoRun MINI!

Elolvasom »
Programajánló

Téltől a nyárig: Rebelhorn Patrol motoros ruha tartósteszt

2020. augusztus 28., péntek

A Rebelhorn márka hazánkban ma még nem túl ismert. Túrázóknak szánt csúcsmodelljük, a Patrol motoros ruha pedig igen figyelemre méltó cucc!

Elolvasom »
Tartósteszt