Jeremy Irons Magyarországon motorozgat

Celebvilág
2010. október 01., péntek - Macko

A világhírű színészek általában akkora sztárok, hogy testőrök hada nélkül sehova nem mennek. Az év hátralevő részében azonban aki figyel, megleshet egy világsztárt, amint magában motorozgat Magyarország-szerte. Ő Jeremy Irons egy piros GS-en.

Hirdetés


Cimkék:


Hozzászólások (13 hozzászólás)

Manó -

Jeremiás motorozik, BMW reklámozódik, mindenki jól jár. 


manko92 -

Ott már én is mentem úgyanazzal a motorral!Sőt még le is mostam míg itt volt nállunk!


Zolikv -

Mivel nem nagy dudákkal rendelkező színésznő (csak azoknak a neveihez tudok arcot is illeszteni pl. Andzselína Dzsolí) nemigazán tudom hová rakni az űrgét, de jó neki, mert Béjemvével furikázhat sőt még fizetnek is neki érte.


Helmets on -

Hajaj mindíg csak a BMW, komment is van.:)

Vacak utjainkra jobban is jár ezzel.

Most akar motorozni? Én már készülök télre.


Macko -

Zoli: Angie is Kishazánkban van most valami fél évig. Lehet, hogy rövidesen ő is kap egy bringát valakitől, hiszen Braddel szeretnek motorozni.

Helmets: és is készülök a télre, jövő héten mennek fel a bütykös gumik.


eko -

És tud is motorozni, vagy csak szeret? 

Egy ingyenes vezetéstechnikai tréning ráférne, nem? 

 

 


versysfun -

Talán rólam is megjelenik egyszer egy cikk..Mittomén… Kora reggel, még a harmat lágy cseppekben ringatózott a nyíló virágokra. Az ébredező nap fénye halványan csillogott versysfun bukósisakján,lágy szivárványt csalogatva a szemébe. Még a reggeli kávé ereje és lágy aromája járja át ízlelőbimbóit, de már is az egyik legszebb élményt tudhatja magáénak. Egy versys-en ül.Hajnali csendet markánsan töri meg a két hengeres szív dübörgése. Az életre kélt motor eggyütt lüktet Versysfun szívének dobbanásával, egybeforr ember a géppel.És máris útra kél stb….

 

Wazz!Úgy érzem újra értelmet nyert az életem, mert itt motorozik Jeremiás béjemvével!  😀 Kösz az új életet, de jöttök az öngyi céljára fölöslegesen mevásárolt kötél árával! :)))  Szeretem a BMW termékeit, autót motort egyaránt ,de már a jóból is megárt a sok.


toncsi64 -

Értem én a cikkel szembeni ellenérzéseket, de azért a tisztánlátáshoz kell tudni, hogy az Úr nem egy CELEB ! Nem jellemző rá, hogy ilyen marketingfogásokkal fényesítse az egoját. Jó eséllyel valóban a motorozás szeretete és a kiváncsiság vezérelte mikor motorozásra adta a fejét kis hazánkban. Az pedig, hogy ebben a hazai BMW képviselet propaganda lehetőséget látott gondolom teljesen normális. Bármennyire is kínos, reklámszempontból ez a “kölcsönzés” több hasznot hajt mintha ugyanerre az időre szakértő kezek közé került volna a paripa

Még egy apróság. Talán az eddigi beírásaimból kiderült, hogy nem vagyok BMW rajongó. Ennek ellenére azt kell mondanom, hogy az ilyen ügyeket hihetetlenül profi módon kezelik Elgondolkozhatna ezen a többi márka forgalmazója…


XYZ -

Kb. ez a véleményem nekem is.


NRG -

Nem vagyok nagy filmnéző, de amelyik filmben láttam J.Irons-t, az jó volt. Nincs BMW-m, de rajongok értük és szívesen veszek szinte bármilyen hírt tőlük, róluk. De! Amiket itt írkálsz versysfun az nagyon ritkán megmosolyogtató, legtöbbször semmitmondó, de a mostani az szánalmas. Nekem tőled van ki a tököm, nem a BMW-s hírektől egy motoros oldalon.


Macko -

Ne veszekedjünk, Gyerekek!

Inkább hirdessünk versenyt: ki látja meg először Jeremyt valamerre Kishazánkban?

Versys: annyit biztosan meg tudok ígérni, hogy ha Angie kap a hazai Kawa márkaképviselettől egy Versyst használatra, összetörjük magunkat, hogy beszámolhassunk róla!


versysfun -

Köszönöm Mackó! 🙂

NRG én is kedvellek 🙂


alvaro -

…ennek a cikknek van az utóbbi időben a legtöbb hozzászólása. Ezért néztem be, és nem is tudom, mit gondoljak 😮


Előző bejegyzés

Szuperlassú szupergyors

2010. szeptember 30., csütörtök
Videó

Következő bejegyzés

Kawasaki Z1000SX: sporttúra gyönyör

2010. október 04., hétfő
Újdonság

Ezeket olvastad már?

Kell ennél nagyobb? Honda XL750 Transalp teszt

2023. november 14., kedd

A Honda felélesztette a legendás Transalp típust is. Soros motorral készül, mint az Afrrica Twin - de vajon hogy sikerült?

Elolvasom »
Új motor teszt

Az új világrend trónkövetelői? Benelli TRK 702 páros teszt

2023. október 18., szerda

Régóta várjuk a Benelli középkategóriás új túraenduroit. Lássuk végre, mennyire felel meg a várakozásoknak a TRK 702 párosa!

Elolvasom »
Új motor teszt

125 köbcentivel 1000 kilométeres túra 24 óra alatt

2023. október 15., vasárnap

Méghogy 1000 köbcenti alatt nincs élet? 1000 kilométert tettünk meg egy 125-ös kismotorral, és még nézelődésre is futotta közben!

Elolvasom »
Videós túrabeszámoló

Győz a Fekete Lovag: Serpentize motoros ruha bemutató

2023. szeptember 24., vasárnap

Nemrég mutattuk be a magyar Serpentize motoros ruha márkát. A kínálatból talpig feketébe öltözve kezdtünk tartóstesztbe.

Elolvasom »
Ruházat tartósteszt