A Shark sisakok

SHARK
2010. július 12., hétfő - dani

Te tudod, mi az oka annak, hogy a SHARK bukósisakjait a világ legjobb sisakjai közé sorolják? Ne törd a fejed! Ebből a cikkből megtudhatot, miért. (x)

Hirdetés


Cimkék: , , ,


Hozzászólások (9 hozzászólás)

toncsi64 -

Az Evoline nagyon jól néz ki és ötletes is. Mondjuk sajna ez is a “felső” árkategóriába esik


zizi -

Én anno itt ( http://onroad.hu/hir/vigyazat-huliganveszely.html ) olvastam a leendő a sisakomról :-), meg is vettem és k……a jó. Na ezt a Sharkot már nem veszem meg, bár van fél pontom Mackónál (még nem váltottam be), de nem tudom forintálisan mennyit ér.


TeeJay -

Mackó érdemeinek kisebbítése nélkül: azt én írtam.


markaszerviz -

Hell!

Én most vettem életemben előszőr új sisakot, pedig…

Megláttam egy animált hirdetést, meggyőzött és bevállt.

Ráadásul a motorkiállításon volt is rá kedvezmény bőven 🙂

Esőben, sárban, terepen, mindenhol megpróbáltattam, hóban még nem, de hát azóta még nem esett…

Egyetlen probléma egy 10 órás esőázás során valahogy a lakk alá is vz került, ott lepattant, de szó nélkül kicserélték az egész sisakot, nos szavam nem lehetett, hisz így új plexi, új bélés…

Ha ez így lesz 5 évig?!

Még semmi nem bírta a kezem között ennyi ideig 🙂


toncsi64 -

Mondanál valamit a szellőzéséről ? Nagyon kicsinek és kevésnek tünik az a két nyílás számomra és nem láttam egyik képen sem pinlockot. Nem párásodik ?


zizi -

Tudom én, csak kíváncsi voltam, figyelsz-e. 🙂

Arra gondoltam, hogy engem a kommentje győzött meg igazán, de ha nincs cikk, nincs komment, így neked van igazad. Kérlek, engesztelésül fogadj el tőlem valamit, ami Versysfun-é. Bármit választhatsz. 🙂

Na komolyan, köszönöm még1x


TeeJay -

levehető ajtajú NDK turmixgép…


versysfun -

Ha nékem egyszer sok pénzem lesz, repülőre ülés helyett ilyen sisakot fogok venni, meg még rohadt sok mindent :)) Nagyon bejön a dizájn és sokan dícsérik fórumokon.

“Kérlek, engesztelésül fogadj el tőlem valamit, ami Versysfun-é. Bármit választhatsz. :-)”

 Öö….Fel tudnék ajánlani egy alig használt pár éves (tök jó állapotban van) svájci frank alapú hitelt. Sok izgalmat tud okozni, alig tudod kiszámítani olyan erős, néha nagyokat ugrik és hirtelen! Akár egy Fazer vagy BMW! . 🙂 Zizinek meg egy bogarat az egyke mert csak fel alá járkál szerencsétlen.

 


markaszerviz -
Párásodni nem fog, elég jó a bevonat rajt egyenlőre, bár mínuszban még nem használtam. Nem szeretem a Pinlockot, elmozdul, mozgás közben karcolja a plekót, meg amúgyis torzítja a képet. Vagy csak nekem vannak rosz tapasztalataim. Igaz ami igaz magát a plexit sem szeretem, ezt is szinte mindig felnyitva hordom plexistül állvédőstül és 1000 km után sem kényelmetlen, nem hangos és így a szellőzésre sem lehet panasz. Amúgy én még nem láttam jól szellőző zárt sisakot, akármekkora “légbeömlő” is legyen rajt, néha leveszem a sisakot és még úgy is kevés a szellőzés 🙂

Előző bejegyzés

Motul nyereményjáték II/1. forduló

2010. július 12., hétfő
Nyerj hetente Motul terméket!

Következő bejegyzés

Rendben lezajlott a nyereménymotor kipróbálása

2010. július 12., hétfő
BMW

Ezeket olvastad már?

Kell ennél nagyobb? Honda XL750 Transalp teszt

2023. november 14., kedd

A Honda felélesztette a legendás Transalp típust is. Soros motorral készül, mint az Afrrica Twin - de vajon hogy sikerült?

Elolvasom »
Új motor teszt

Az új világrend trónkövetelői? Benelli TRK 702 páros teszt

2023. október 18., szerda

Régóta várjuk a Benelli középkategóriás új túraenduroit. Lássuk végre, mennyire felel meg a várakozásoknak a TRK 702 párosa!

Elolvasom »
Új motor teszt

125 köbcentivel 1000 kilométeres túra 24 óra alatt

2023. október 15., vasárnap

Méghogy 1000 köbcenti alatt nincs élet? 1000 kilométert tettünk meg egy 125-ös kismotorral, és még nézelődésre is futotta közben!

Elolvasom »
Videós túrabeszámoló

Győz a Fekete Lovag: Serpentize motoros ruha bemutató

2023. szeptember 24., vasárnap

Nemrég mutattuk be a magyar Serpentize motoros ruha márkát. A kínálatból talpig feketébe öltözve kezdtünk tartóstesztbe.

Elolvasom »
Ruházat tartósteszt