Új endurókkal piszkolja be magát a Triumph

2011
2010. július 08., csütörtök - TeeJay

A Triumph tegnap hivatalosan is bejelentette, hogy két új motorkerékpár kiadását tervezi. A megjelent képek illetve videó alapján egy enduróról és valószínűleg annak utcai változatáról beszélhetünk.

Hirdetés


Cimkék:


Hozzászólások (3 hozzászólás)

toncsi64 -

Kicsit elfogult vagyok, de asszem lassan (inkább gyorsan) a Suzukinak is lépnie kellene ebben a szegmensben mert már az összes - vélt vagy valós - konkurense beelőzte


vadasz -

Azért ár/érték arányban a suzuki DL-je újan és használtan is nagyonjó alternatíva bizonyos igények kielégítésére ma is.

 

A valós és vélt konkurenseknél csak a valódi terepképességekkel nem igazán rendelkezők voltak úgy is a porondon, namármost a Honda nem lépett még, a Yamaha meg egészen más motor. Véleméynem szerint a Suzuki-nak nincsen ambíciója “GS-gyilkos” kifejlesztésére.

 

A Vara mellé tettek alternatívát, ami nem is volt rossz, még ha nem is lehet egy lapin említeni a két motort //1000-es nagyon nyers motorilag – 650 pedig gyenguci a varához képest//

 

Duki, triumph megint más kategória…     …igazából a suzuki valószínüleg valami olyasmivel fog kijönni idővel, ami a DL méginkább utcai verziója lesz, amolyan Versys forma…      …ha az árképzést nem baxxák el van létjogosultsága a piacon.

 

Szuzukiék alapvetően két szegmensben nagyok hagyományosan: gsx-r és a budget motorok.

 

GSX, GSF – mind igen sikeresek, nem azért, mert annyira innovatívlenne a technika, vagy annyira aránytalanul olcsó lenne, hanem egyszerűen passzol a csomag.

 

 

Sógoroknál motoroztam a hétvégén, 2db 1250 essel mentünk. Hát azt kell mondjam, hogy nagyon kitűnt, hogy mi “csórómotorosok vagyunk”. KTM, duki, triumph, bmw     ott ezek szaladgálnak úgy, mint itthon a CB500 ak, suzi GS-ek gsf-ek és néhány CBF…         .

 

Sokan használnak arrafelé azonban régi motorokat. Komoly túrázásra nem zavarja őket, hogy 20 éves a vas, és az is lehet, hog ynem anyagi okokból nem cserélnek, hanem azért mert az még jó.


vadasz -

Ezek a kémfotóóóóók :D :D :D      bexarás……        

 

 

Susnyásban ott lapult Dian Fossey—    —már 50 éve, és egyszer csak jött valami ami nem gorilla…     …meg is lepődött,és gyorsan lekapta!!! 

 

//tuti így volt, egy kém-besúgó mondta :D //


Előző bejegyzés

Motul nyereményjáték I/4. forduló

2010. július 08., csütörtök
Nyerj hetente Motul terméket!

Következő bejegyzés

Kezdőmotort fejleszt a Harley-Davidson

2010. július 09., péntek
Amerika

Ezeket olvastad már?

Kell ennél nagyobb? Honda XL750 Transalp teszt

2023. november 14., kedd

A Honda felélesztette a legendás Transalp típust is. Soros motorral készül, mint az Afrrica Twin - de vajon hogy sikerült?

Elolvasom »
Új motor teszt

Az új világrend trónkövetelői? Benelli TRK 702 páros teszt

2023. október 18., szerda

Régóta várjuk a Benelli középkategóriás új túraenduroit. Lássuk végre, mennyire felel meg a várakozásoknak a TRK 702 párosa!

Elolvasom »
Új motor teszt

125 köbcentivel 1000 kilométeres túra 24 óra alatt

2023. október 15., vasárnap

Méghogy 1000 köbcenti alatt nincs élet? 1000 kilométert tettünk meg egy 125-ös kismotorral, és még nézelődésre is futotta közben!

Elolvasom »
Videós túrabeszámoló

Győz a Fekete Lovag: Serpentize motoros ruha bemutató

2023. szeptember 24., vasárnap

Nemrég mutattuk be a magyar Serpentize motoros ruha márkát. A kínálatból talpig feketébe öltözve kezdtünk tartóstesztbe.

Elolvasom »
Ruházat tartósteszt