Letisztult, kiforrott, nyugodt

Teszt: Honda CBF1000F
2010. június 16., szerda - dani

Minden kategóriának vannak dobogósai, amelyet az ember szívesen hoz fel példaként, ha épp arról van szó. A CBF1000F egyértelműen ilyen motor. Ha valakinek el kell magyarázni a sport-túra fogalmát, legegyszerűbb megmutatni neki a Honda 2010-es megújult modelljét.

Hirdetés


Cimkék: , , , ,


Hozzászólások (5 hozzászólás)

R850R -

Szia Dani!

Néhány észrevétel a képekkel kapcsolatban:

1. hol van ez a hely? 🙂

2. a legtöbb képnél jó a háttér, de egy páron látszik valami ponyvával letakart halom – ez kiábrándító. Jobban kéne ügyelni a háttérre, nem csak a témára.

3. Sok helyen beégett a tank és a nagyon fehér felületek. Látszik, hogy verőfény volt, meg az is, hogy hófehér a motor, de erre akkor is figyelni kell. Főleg egy ilyen fasza oldalnak. 🙂

Ja, a moci kéne. 🙂


p.tom -

Nem szokásom motorokról rosszat mondani, de ez a design valahogy nem jön be. Kár, hogy a Honda ilyen irányba megy el! A VFR 800 milyen szép volt még 2009-ben. S jött az új 1200-as, ami kissé békára sikeredett. Most meg a CBR! Ez szubjektív vélemény, nem szeretnék ítéletet mondani egy gyártó felett, de nekem nem tetszik…


vadasz -

valahogy valamit igen jól csinál a honda, mert veszik…

 

 

…pedig annyira találo a cikk címe, hogy az már szinte fáj:  Annyira letisztult mint egy hétig hypo-ban áztatott papírzsebkendő. Ez az a motor amit valahogy nem tudnék szeretni, annyira semmilyen.   Egy karaktere van ennek úgy olvasom, kicsit akadozik a váltó, nah akkor legalább valami….    ….de sajnos az is elmúlik pártízezer után, és akkor mi marad?   Egy tökéletes mindenes, nem rángat, nem imbolyog, nem agresszív, de nem is puhány….     …..   olyan mint egy szelet margarinoskenyér amikor kicsit éhesek vagyunk..   …elfogadjuk, megköszönjük és megyünk a dolgunkra.


dani -

 >hol van ez a hely?

Visegrádon, ahogyan a Duna mentén beérünk balkzéz felől.


Laczaguns -

A 600-as CBF 600.000-el olcsóbb még ABS-szel is. Ha valaki nyugisan akar túrázni itthon, az is bőségesen megteszi és még szebb is


Előző bejegyzés

Egy hétvége a magyar várak közt

2010. június 15., kedd
Teljesítménytúra

Következő bejegyzés

Magyar színekben az angliai dragbike-EB futamán

2010. június 18., péntek
Drag

Ezeket olvastad már?

Kell ennél nagyobb? Honda XL750 Transalp teszt

2023. november 14., kedd

A Honda felélesztette a legendás Transalp típust is. Soros motorral készül, mint az Afrrica Twin - de vajon hogy sikerült?

Elolvasom »
Új motor teszt

Az új világrend trónkövetelői? Benelli TRK 702 páros teszt

2023. október 18., szerda

Régóta várjuk a Benelli középkategóriás új túraenduroit. Lássuk végre, mennyire felel meg a várakozásoknak a TRK 702 párosa!

Elolvasom »
Új motor teszt

125 köbcentivel 1000 kilométeres túra 24 óra alatt

2023. október 15., vasárnap

Méghogy 1000 köbcenti alatt nincs élet? 1000 kilométert tettünk meg egy 125-ös kismotorral, és még nézelődésre is futotta közben!

Elolvasom »
Videós túrabeszámoló

Győz a Fekete Lovag: Serpentize motoros ruha bemutató

2023. szeptember 24., vasárnap

Nemrég mutattuk be a magyar Serpentize motoros ruha márkát. A kínálatból talpig feketébe öltözve kezdtünk tartóstesztbe.

Elolvasom »
Ruházat tartósteszt