Nem indul magyar motoros a Dakaron 2010-ben

Dakar
2009. november 26., csütörtök - rnie

Magyar motoros nem indul a 2010-es dél-amerikai Dakaron, ellenben hölgyek és a Jincheng igen, ez utóbbi két kínai motorossal a nyergében.

Hirdetés


Cimkék:


Hozzászólások (4 hozzászólás)

Lombardo -

Huh, ez a videó! Asszem én ezt szívesen meghagyom a kemény fiúknak!

Ilyen talajon max lóval élvezet közlekedni!


dani -

A CE ralin voltam Erdélyben (mint sajtós). A hegyi szakasz olyan eső áztatta  földút volt, amin kétököl méretű letöredezett szikálk voltak gazdagon. A motorosok, akik elöl mentek meg úgy romboltak ott át, mintha aszfalt lenne. Döbbenet volt.

Persze óriási a különbség az élmenők és már a középmezőny között is, az első néhány keménygyerek után a többi már amolyan emberibb óvatos stílusban jött.

Volt egy induló csaj is, olyan alacsony volt, hogy kb a melle magasságában volt az ülés. Úgy indult el vele, hogy betette egyesbe, a bal lábát feltette a lábtartóra, és mint eleink a biciklivel, a lábát csak a indulás után lendítette át. Mindezt a 950-es Adventure-rel… Csak eszembe jutott a hírről…

 


versysfun -

Fanasztikus összeállítás. Szeretem a dakart. Bár a videót nézve néha nekem is fájt egy két esés…Minden elismerésem annak aki el mer indulni bár mivel, de külön elismerésem a motorral indulóknak.  Rnie, kívánom teljesüljön, hogy egyszer vagy akár többször is részt vegyél a Dakaron!

Szurkolótáborod az lesz bizonyosan!Sajna kis hazánkban ebből van több és nem támogatóból.


shcayo -

Sziasztok!

 

Én úgy tudom, hogy lesz magyar motoros a Dakaron. Igaz nem Magyarországról, hanem Szerbiából lesz egy magyar nemzetiségű szabadkai motoros. A neve Sagmaister (Szagmájszter) Sándor. Ő tavaly is ott volt és sikeresen teljesítette a távot.

 

Üdv,

Shcayo


Előző bejegyzés

Motorozz a buszsávban! Januártól legális

2009. november 26., csütörtök
KRESZ

Következő bejegyzés

Motoros bőrruha akár fél áron

2009. november 26., csütörtök
Akció

Ezeket olvastad már?

Kell ennél nagyobb? Honda XL750 Transalp teszt

2023. november 14., kedd

A Honda felélesztette a legendás Transalp típust is. Soros motorral készül, mint az Afrrica Twin - de vajon hogy sikerült?

Elolvasom »
Új motor teszt

Az új világrend trónkövetelői? Benelli TRK 702 páros teszt

2023. október 18., szerda

Régóta várjuk a Benelli középkategóriás új túraenduroit. Lássuk végre, mennyire felel meg a várakozásoknak a TRK 702 párosa!

Elolvasom »
Új motor teszt

125 köbcentivel 1000 kilométeres túra 24 óra alatt

2023. október 15., vasárnap

Méghogy 1000 köbcenti alatt nincs élet? 1000 kilométert tettünk meg egy 125-ös kismotorral, és még nézelődésre is futotta közben!

Elolvasom »
Videós túrabeszámoló

Győz a Fekete Lovag: Serpentize motoros ruha bemutató

2023. szeptember 24., vasárnap

Nemrég mutattuk be a magyar Serpentize motoros ruha márkát. A kínálatból talpig feketébe öltözve kezdtünk tartóstesztbe.

Elolvasom »
Ruházat tartósteszt