Médiaajánlat

2013-ben fennállásának immáron hatodik évébe lépett Magyarország kiemelkedő motoros portálja, az Onroad.hu. Sikerét napi szintű (gyakran többszöri), rendszeres frissülésének, szakértő és objektív motortesztjeinek, túraleírásainak és szórakoztató motoros tartalmainak köszönheti.

Oldalunkra elsősorban a motorozásra inkább életvitel-szerűen, mintsem sporteszközként tekintő, felelős közúti közlekedők kíváncsiak. Nagy érdeklődés kíséri túraleírásainkat, amelyek immáron egyre nagyobb számban olvasóink tollából is jelennek meg oldalunkon. Motortesztjeink ennek megfelelően a közúti használat szemszögéből készülnek, hiszen még a nagy köbcentis sportmotorok zöme is inkább közúton teszi meg kilométereit, mintsem versenypályán. Olvasói szavazásunk alapján látogatóink legnagyobb részben szintén a terméktesztekre kíváncsi – ezt erősíti meg a keresési statisztikánk is.

Oldalunk 2013 végén teljesen megújult: új, keresőbarátabb felépítés és olvasócentrikusabb szolgáltatások jellemzik. Lényegesen jobb fórummal, valamint végre jól működő hírlevelezési lehetőséggel zárjuk a 2013-as – és kezdjük a 2014-es – motoros szezont.

Miért érdemes az Onroad.hu-n hirdetni?

Az Onroad.hu a szakma és az olvasók által is jól ismert és elismert, stabil, kiszámítható működésű médium. Ezt bizonyítja, hogy folyamatosan működik immáron több mint hat éve, a piac egyik legtöbbet frissülő, legtöbb motortesztet publikáló oldala. Olvasóközönsége jellemzően az utca motorosa, aki a legjelentősebb vásárlóerőt képviseli. Számos konkrét motorkerékpár vásárlásról tudunk, amelyek közvetlenül cikkeink nyomán történtek. A vásárlás előtt tudatosan tájékozódó potenciális ügyfelek nagy eséllyel jutnak el oldalunkra is, így véleményüket ténylegesen formálni képes erőként járulhatunk hozzá egy-egy típus vagy termék kiválasztásához.

Meggyőződésünk, hogy megfelelő marketing nélkül nem lehetséges kilábalni a jelenlegi piaci helyzetből. Ezért hirdetési árainkat, amelyeket a 2012-es évre a korábbiakhoz képest csökkentettük (átlagosan 20 százalékkal!), a 2013-as évre nem változtattuk. Így szeretnénk megjelenési lehetőséget kínálni a piac minél több résztvevője számára a nehéz gazdasági helyzet ellenére is.

Konkrét ajánlatért kérem keressen a sarvarizs@onroad.hu címen vagy a 0620-3201764 telefonszámon bizalommal!

motoglobe.eu - Ahol a végtelen kalandok kezdődnek

Ezeket olvastad már?

Szemüveggel motorozni is vidám dolog: Motoflywear teszt

2017. február 14., kedd

Végre elkezdődött egy zseniális magyar találmány forgalmazása. A Motoflywear szemüvegek a motorosok látásproblémáit egy csapásra megoldják. (x)

Elolvasom »
Kiegészítő teszt

Nóórmális?!? Januári MZ túra, cél a Tátra!

2017. február 06., hétfő

Két őrült motorlovag hűséges MZ paripáikkal vágott neki a rekord hideg januárnak. Célpontjuk logikusan a Magas-Tátra volt. Mi más?

Elolvasom »
Extrém túra

Gondolatok és megfigyelések a motoros testvériségről

2017. február 04., szombat

Ki az igazi motoros? Mind testvérek vagyunk? Az elmúlt hetekben olyan dolgok történtek, amelyek miatt muszáj leírnom a gondolataimat a témáról.

Elolvasom »
Elmélkedés

A biztonság nem pénzkérdés: AFX FX-105 Thunderchief bukósisak teszt

2017. február 02., csütörtök

Az FX-105 Thunderchief az AFX márka első üvegszálas héjszerkezetű bukósisakja. Ennek ellenére teljesen megfizethető árú cucc. De vajon mit tud? (x)

Elolvasom »
Kiegészítő teszt

Hirdetés

 
motoglobe.eu - Ahol a végtelen kalandok kezdődnek

Hirdetés