Médiaajánlat

2013-ben fennállásának immáron hatodik évébe lépett Magyarország kiemelkedő motoros portálja, az Onroad.hu. Sikerét napi szintű (gyakran többszöri), rendszeres frissülésének, szakértő és objektív motortesztjeinek, túraleírásainak és szórakoztató motoros tartalmainak köszönheti.

Oldalunkra elsősorban a motorozásra inkább életvitel-szerűen, mintsem sporteszközként tekintő, felelős közúti közlekedők kíváncsiak. Nagy érdeklődés kíséri túraleírásainkat, amelyek immáron egyre nagyobb számban olvasóink tollából is jelennek meg oldalunkon. Motortesztjeink ennek megfelelően a közúti használat szemszögéből készülnek, hiszen még a nagy köbcentis sportmotorok zöme is inkább közúton teszi meg kilométereit, mintsem versenypályán. Olvasói szavazásunk alapján látogatóink legnagyobb részben szintén a terméktesztekre kíváncsi – ezt erősíti meg a keresési statisztikánk is.

Oldalunk 2013 végén teljesen megújult: új, keresőbarátabb felépítés és olvasócentrikusabb szolgáltatások jellemzik. Lényegesen jobb fórummal, valamint végre jól működő hírlevelezési lehetőséggel zárjuk a 2013-as – és kezdjük a 2014-es – motoros szezont.

Miért érdemes az Onroad.hu-n hirdetni?

Az Onroad.hu a szakma és az olvasók által is jól ismert és elismert, stabil, kiszámítható működésű médium. Ezt bizonyítja, hogy folyamatosan működik immáron több mint hat éve, a piac egyik legtöbbet frissülő, legtöbb motortesztet publikáló oldala. Olvasóközönsége jellemzően az utca motorosa, aki a legjelentősebb vásárlóerőt képviseli. Számos konkrét motorkerékpár vásárlásról tudunk, amelyek közvetlenül cikkeink nyomán történtek. A vásárlás előtt tudatosan tájékozódó potenciális ügyfelek nagy eséllyel jutnak el oldalunkra is, így véleményüket ténylegesen formálni képes erőként járulhatunk hozzá egy-egy típus vagy termék kiválasztásához.

Meggyőződésünk, hogy megfelelő marketing nélkül nem lehetséges kilábalni a jelenlegi piaci helyzetből. Ezért hirdetési árainkat, amelyeket a 2012-es évre a korábbiakhoz képest csökkentettük (átlagosan 20 százalékkal!), a 2013-as évre nem változtattuk. Így szeretnénk megjelenési lehetőséget kínálni a piac minél több résztvevője számára a nehéz gazdasági helyzet ellenére is.

Konkrét ajánlatért kérem keressen a sarvarizs@onroad.hu címen vagy a 0620-3201764 telefonszámon bizalommal!

motoglobe.eu - Ahol a végtelen kalandok kezdődnek

Ezeket olvastad már?

Rengeteg izgalom: 2017-ben jön az Onroad.hu 48h és az Aegon motoRun!

2017. január 20., péntek

Idén a sok éve hagyományos 48 órás motoros túránk is alaposan megújul, nagy túraversenyünk pedig Aegon motoRun néven vár titeket.

Elolvasom »
Programajánló

Csak a stílusról szól, vagy mást is tud? Yamaha XSR700 teszt

2017. január 17., kedd

A Yamaha modern klasszikusainak sorában az MT-07 alapjain épül fel az XSR700. Vajon csak külsejében tér el a remek csupasztól, vagy másban is?

Elolvasom »
Új motor teszt

Egy súlyos motoros baleset lezárása: igenis létezik hepiend!

2017. január 12., csütörtök

Pont egy éve olvashattatok a súlyos motoros baleset utáni hercehurcáról, ami tönkretette egy ember életét. Azóta a történet hatalmasat fordult! (x)

Elolvasom »
Baleset

Egy igazi sportember bukása: igy adta fel Laller a Dakart

2017. január 06., péntek

Egy ország támogatását élvezve vágott neki Laller a Dakarnak. A harmadik nap elején azonban feladta a versenyt. Most megtudod, miért.

Elolvasom »
Emberi sors

Hirdetés

 
motoglobe.eu - Ahol a végtelen kalandok kezdődnek

Hirdetés