Kis motorral hasítana magának nagy szeletet a kalandmotor-tortából a Sym

Made in Taiwan
2017. december 18., hétfő - Medve

Az alapvetően robogógyártásban sikereket elérő tajvani Sym bemutatta a Trazer 200 és a Wolf 300 modelleket. Előbbi kaland- utóbbi csupasz motor.

Hirdetés

A kezdő rider biztonságáról az ABS igyekszik gondoskodni, de a bátrabbak hamar fel fogják fedezni, hogy van rajta rosszalkodó üzemmód, és úgy ki fogják kapcsolni az utak terepesebbik oldalán, mint a sicc. Mindez nem is tűnik rossz elképzelésnek. Kiváltképp, hogy előzetes információink szerint az ára körülbelül feleannyi lesz, mint amennyit a nevesebb versenytársak kérnek hasonszőrű motorokért.

Kávézósoknak áll a világ

Nem a Trazer 200 a Sym egyetlen dobása. A café racer motorok szintén széles körben népszerűek. Így ha már úgyis bejelentgetnek, akkor útilaput kötöttek a korábbi Wolf modelljük talpára – ami egyfajta modern-retro stílust képviselt, talán a Kawasaki csupasz motorjaihoz közelálló formavilággal – és azt mondták, hogy itt van az új Wolf Café Racer.

Café Racer, mert csak – anélkül nem világ a világ

Az új Wolfot egy 278 köbcentiméteres erőforrás hajtja, amit a korább, 250-es elődjétől örökölt meg, és fejlesztettek neki tovább. Ez 27 lóerővel, és 26 newtonméternyi forgatónyomatékkal szaggatja az aszfaltot. A motor új kipufogót is kapott, ami egyfelől segíti a középtartományban használhatóbbá tenni a masinát, másfelől pedig igazodni az Euro4 szigorú előírásaihoz. Szintén kap ABS-t – amit a Bosch szállít -, de természetesen az ő esetében ez nem lesz kikapcsolható.

Hirdetés


Cimkék: , , , , , ,

Előző bejegyzés

Nyíltszíni koppintás: a Honda CB500X, ami Hengjian HJ500-3

2017. december 17., vasárnap
Koppintás

Következő bejegyzés

Amikor nagyon rosszul sikerül az előzés egy idióta autós miatt

2017. december 18., hétfő
Baleset

Ezeket olvastad már?

Pofás kalandor: X-Lite X551 GT ADVENTURE bukósisak tartósteszt

A plexivel felszerelt, vagyis túrázásra is alkalmas sildes bukósisakok igen népszerűek manapság. Az X-Lite X551 modelljét alaposan kipróbáltuk.

Elolvasom »
Kiegészítő teszt

Senki földje: Harley-Davidson Street Rod (2017) teszt

2018. január 10., szerda

A Harley-Davidson Street Rod a márka többi modelljéhez képest pofátlanul olcsón kelleti magát. De vajon elég ez az üdvösséghez?

Elolvasom »
Made in India

Lucifer maga: Aprilia RSV4 RF olvasói teszt

2018. január 04., csütörtök

A V4-es superbike kategóriában az Aprilia messze megelőzte versenytársait. A különleges RSV4 legvadabb, RF változatáról olvasónk számol be.

Elolvasom »
Új motor teszt

Különleges élmények: BMW K1200S Schwenker dönthető oldalkocsis motor teszt

2017. december 31., vasárnap

Magyar ember építette és olyan élményeket képes adni a BMW K1200S Schwenker oldalkocsis fogat, amely semmilyen más motorhoz nem is hasonlít.

Elolvasom »
Használt motor teszt

Hirdetés

Hirdetés