Sokkoló reklám a Bajajtól

Hirdetés
2011. március 21., hétfő - Macko

Az indiai hirdetésben szereplő képsorokat nagy kár lenne kihagyni. Az ember elsőre valóban nem tudja, sírjon vagy inkább nevessen rajta.

Hirdetés


Cimkék:


Hozzászólások (5 hozzászólás)

Moto-Cat -

Nem értitek ti az indiai filmek mondanivalóját.

Ezt igenis végig lehet nézni komoly arccal. Ez egy jó reklám, átjön, hogy mit akartak vele elérni. Legalábbis nekem. De ezeket a motorokat nem ide gyárják, és a reklámokat nem ide készítik.

Mellesleg az nem 90 kilométer/óra, hanem mérföld/óra. 


XYZ -

Ez nem “nyugati” szemnek és agynak készűlt,mint ahogy a filmjeik zöme sem.

Ami Indiában menő az nálunk többnyire röhejes.Más kultúra.


Tomchy -

Naponta melóba ingázni? Naná, hogy jó lenne.

A reklám meg olyan amilyen. Nekem nem sokat mondott.


bogenschutze -

Nincs ezzel semmi baj!

A motor is elmegy.. szimpla közlekedésre épp megfelelő. Ennek megfelelően gondolom a fogyasztása se lehet horror. Lassan ilyenben kell gondolkodnunk a benzinár miatt. Tehát ez egy olcsó kisfogyasztású modell. Ha behoznák, a futárok királya lehetne.


Indiai -

Hát én több mint egy éve Indiában élek, így van rálátásom, hogy milyenek ezek a gépek. Egyszer volt alkalmam kipróbálni is egyet.

 

A fogyasztásuk valóban nem túl drámai. Valahol 2-3 l/100km között mozog. Ennél fogva valóban tökéletes gépek lennének, ha az itteni áron lehetne megvásárolni őket Magyarországon is. Ezeket 60-90.000 Rúpia között vesztegetik, ami nagyjából 270-400.000 Ft-nek felel meg.

 

Én a 350-es Enfieldemet 500.000Ft-nak megfelelő Rúpiáért vásároltam annó, de ugyanaz a masina otthon millió felett van. Ebből kiindulva ez a Bajaj mondjuk 8-900.000 lenne otthon, pedig a minősége nem feltételez magasabb árat, mint az anyaországi.

 

Tény, hogy az itteni gyártási kúltúra nincs rákényszeríve a minőségi produktumokra. Lévén, hogy errefelé még csak hírből sem ismerik a műszaki vizsga fogalmát a közúti járművek körében. Ennél fogva, még az izzót sem cserélik ki, ha kiég. Mennek lámpa nélkül! :S Egyszóval hajtják őket 3-4 személlyel a nyereben, míg ki nem esik a kereke! 🙂


Előző bejegyzés

Az egyik első streetfighter

2011. március 21., hétfő
Videó

Következő bejegyzés

Már tesztelik a BMW robogót

2011. március 22., kedd
Pletyka

Ezeket olvastad már?

Kell ennél nagyobb? Honda XL750 Transalp teszt

2023. november 14., kedd

A Honda felélesztette a legendás Transalp típust is. Soros motorral készül, mint az Afrrica Twin - de vajon hogy sikerült?

Elolvasom »
Új motor teszt

Az új világrend trónkövetelői? Benelli TRK 702 páros teszt

2023. október 18., szerda

Régóta várjuk a Benelli középkategóriás új túraenduroit. Lássuk végre, mennyire felel meg a várakozásoknak a TRK 702 párosa!

Elolvasom »
Új motor teszt

125 köbcentivel 1000 kilométeres túra 24 óra alatt

2023. október 15., vasárnap

Méghogy 1000 köbcenti alatt nincs élet? 1000 kilométert tettünk meg egy 125-ös kismotorral, és még nézelődésre is futotta közben!

Elolvasom »
Videós túrabeszámoló

Győz a Fekete Lovag: Serpentize motoros ruha bemutató

2023. szeptember 24., vasárnap

Nemrég mutattuk be a magyar Serpentize motoros ruha márkát. A kínálatból talpig feketébe öltözve kezdtünk tartóstesztbe.

Elolvasom »
Ruházat tartósteszt