A sétarepülés nem luxus többé

hirdetés
2024. február 20., kedd - x x

Sokkal inkább egy tudatos döntés eredménye, hiszen ezt a prémium szolgáltatást egyre többen megengedhetik maguknak. Valószínűleg többen vannak azok, akik repültek már merevszárnyú kisgéppel, mint olyanok, akik kipróbáltak valamilyen helikoptert. Ezért sem szabad kihagyni a helikopteres sétarepülés lehetőséget, mert egy teljesen más élményt kínál, mint a repülőgép. Érhető módon ez a helikopter felépítéséből és repülési módjából adódik, ami olyan manőverek kivitelezésére kínál lehetőséget, ami repülővel kivitelezhetetlen lenne. Nem kell semmi extrémre gondolni, elég, ha csak az egyhelyben lebegést vesszük alapul. A filmekben nagyon sokszor feltűnnek ezek a légi járművek és az sem ritka, hogy látunk egyet elhúzni a fejünk fölött, amit a rotorok tipikus hangja előz meg.

Hirdetés


Cimkék:

Előző bejegyzés

Hasznos tippek a kabinbőrönd kiválasztásához

2024. január 31., szerda
hirdetés

Következő bejegyzés

Motorosbarát kaszinók által kínált egyedülálló élmények

2024. február 22., csütörtök
hirdetés

Ezeket olvastad már?

Kell ennél nagyobb? Honda XL750 Transalp teszt

2023. november 14., kedd

A Honda felélesztette a legendás Transalp típust is. Soros motorral készül, mint az Afrrica Twin - de vajon hogy sikerült?

Elolvasom »
Új motor teszt

Az új világrend trónkövetelői? Benelli TRK 702 páros teszt

2023. október 18., szerda

Régóta várjuk a Benelli középkategóriás új túraenduroit. Lássuk végre, mennyire felel meg a várakozásoknak a TRK 702 párosa!

Elolvasom »
Új motor teszt

125 köbcentivel 1000 kilométeres túra 24 óra alatt

2023. október 15., vasárnap

Méghogy 1000 köbcenti alatt nincs élet? 1000 kilométert tettünk meg egy 125-ös kismotorral, és még nézelődésre is futotta közben!

Elolvasom »
Videós túrabeszámoló

Győz a Fekete Lovag: Serpentize motoros ruha bemutató

2023. szeptember 24., vasárnap

Nemrég mutattuk be a magyar Serpentize motoros ruha márkát. A kínálatból talpig feketébe öltözve kezdtünk tartóstesztbe.

Elolvasom »
Ruházat tartósteszt