Dakar Rally 2021, 11. szakasz: Döntés csak az utolsó nap!

Dakar Rally
2021. január 15., péntek - Macko

A fordulatok versenyeként fog megmaradni emlékezetünkben a 43. Dakar Rally. A 11. szakasz végén annyira szoros az állás, hogy még izgulhatunk.

Hirdetés


Cimkék: , , , ,


Hozzászólások (1 comment)

Dakar Rally 2021, 12. szakasz: Kettős Honda siker lett a vége – Onroad.hu -
[…] Az utolsó előtti nap beszámolóját azzal zártam, hogy a végső 200 kilométeren is akármi megtörténhet. Persze, egy órákkal vezető éllovas is kieshet bármilyen hasonló versenyen – de itt és most az első három helyen álló motoros bármelyike behúzhatta volna a végső győzelmet. Mindezt úgy, hogy két heti öldöklő küzdelem és napról napra sok száz kilométer határon motorozás volt mögöttük. Azonban volt egy körülmény, amivel nem számoltam. Nevezetesen a Dakar Rally-n hagyomány volt, hogy a legutolsó szakaszt fordított sorrendben rajtoltatták el. Vagyis nem az előző napi éllovas indult elsőként, hanem az utolsó helyezett. Ez egyrészt nagyon látványos elem, hiszen a hátulról startoló gyorsak átgázolnak az előttük kezdőkön – másrészt az előző napi leggyorsabbnak jobbak az esélyei egy komoly időt futni. Ekkor ugyanis a navigáció nehézsége őt kevésbé sújtja, hiszen látja az előtte haladók nyomait. […]

Előző bejegyzés

Brutál hanggal érkezik a Triumph Speed Triple 1200 RS

2021. január 14., csütörtök
Naked

Következő bejegyzés

Elérhetőbbé tennék a légzsákos ruhákat Olaszországban

2021. január 15., péntek
Védelem

Ezeket olvastad már?

Kell ennél nagyobb? Honda XL750 Transalp teszt

2023. november 14., kedd

A Honda felélesztette a legendás Transalp típust is. Soros motorral készül, mint az Afrrica Twin - de vajon hogy sikerült?

Elolvasom »
Új motor teszt

Az új világrend trónkövetelői? Benelli TRK 702 páros teszt

2023. október 18., szerda

Régóta várjuk a Benelli középkategóriás új túraenduroit. Lássuk végre, mennyire felel meg a várakozásoknak a TRK 702 párosa!

Elolvasom »
Új motor teszt

125 köbcentivel 1000 kilométeres túra 24 óra alatt

2023. október 15., vasárnap

Méghogy 1000 köbcenti alatt nincs élet? 1000 kilométert tettünk meg egy 125-ös kismotorral, és még nézelődésre is futotta közben!

Elolvasom »
Videós túrabeszámoló

Győz a Fekete Lovag: Serpentize motoros ruha bemutató

2023. szeptember 24., vasárnap

Nemrég mutattuk be a magyar Serpentize motoros ruha márkát. A kínálatból talpig feketébe öltözve kezdtünk tartóstesztbe.

Elolvasom »
Ruházat tartósteszt