Dakar Rally 2021, 11. szakasz: Döntés csak az utolsó nap!

Dakar Rally
2021. január 15., péntek - Macko

A fordulatok versenyeként fog megmaradni emlékezetünkben a 43. Dakar Rally. A 11. szakasz végén annyira szoros az állás, hogy még izgulhatunk.

Hirdetés

Ezt olvastad már?

Az S1000R is megkapja az M-csomagot

Naked

Cimkék: , , , ,


Hozzászólások (1 comment)

Dakar Rally 2021, 12. szakasz: Kettős Honda siker lett a vége – Onroad.hu -
[…] Az utolsó előtti nap beszámolóját azzal zártam, hogy a végső 200 kilométeren is akármi megtörténhet. Persze, egy órákkal vezető éllovas is kieshet bármilyen hasonló versenyen – de itt és most az első három helyen álló motoros bármelyike behúzhatta volna a végső győzelmet. Mindezt úgy, hogy két heti öldöklő küzdelem és napról napra sok száz kilométer határon motorozás volt mögöttük. Azonban volt egy körülmény, amivel nem számoltam. Nevezetesen a Dakar Rally-n hagyomány volt, hogy a legutolsó szakaszt fordított sorrendben rajtoltatták el. Vagyis nem az előző napi éllovas indult elsőként, hanem az utolsó helyezett. Ez egyrészt nagyon látványos elem, hiszen a hátulról startoló gyorsak átgázolnak az előttük kezdőkön – másrészt az előző napi leggyorsabbnak jobbak az esélyei egy komoly időt futni. Ekkor ugyanis a navigáció nehézsége őt kevésbé sújtja, hiszen látja az előtte haladók nyomait. […]

Előző bejegyzés

Brutál hanggal érkezik a Triumph Speed Triple 1200 RS

2021. január 14., csütörtök
Naked

Következő bejegyzés

Elérhetőbbé tennék a légzsákos ruhákat Olaszországban

2021. január 15., péntek
Védelem

Ezeket olvastad már?

MBP M502N teszt: Elsőre közel hibátlant!

2022. augusztus 22., hétfő

Az MBP ismét régi receptet követ: egykori olasz márkát támaszt fel kínai tőkével és munkával. Az M502N viszont elsőre remek lett!

Elolvasom »
Új motor teszt

Honda ADV350 teszt: A tökéletes középpályás?

2022. augusztus 20., szombat

A Honda első pillantásra megint meglévő modelljeiből pakolt össze egy újat. Az ADV350 azonban több, mint ígéretesnek tűnik.

Elolvasom »
Új motor teszt

Dörömböl a jövő: Energica Eva Ribelle RS (2021) teszt

2022. július 23., szombat

A nagy teljesítményű elektromos motorok életképessége eddig elég kérdőjeles volt. Az Energica Eva Ribelle RS ezen akar javítani.

Elolvasom »
Új motor teszt

Sokszínű túrakabátok a Spyke kínálatából, 2. rész

2022. július 19., kedd

Az első részt folytatva két újabb Spyke túrakabát bemutatója következik. Egyiken sem véletlenül szerepel a hivatalos Dakar logó.

Elolvasom »
Termékbemutató