Kezdd velünk a 2020-as szezont: január 1-jén ismét Onroad.hu Évadnyitó

Évadnyitó
2019. december 30., hétfő - Macko

A napokban rengeteg kérdést kaptunk, hogy 2020 első napján is lesz-e közös évadnyitó motorozás? Természetesen igen, úgyhogy tarts az Onroad.hu-val!

Hirdetés


Cimkék: , , , , , ,


Hozzászólások (1 comment)

Mesés Onroad.hu Évadnyitó: 6 fok, napsütés, 82 motor, 124 kilométer -
[…] Valahogy az évek alatt sikerült egyfajta hagyományt teremteni azon motoros társaink – és olvasóink – körében, akik egyrészt Budapest elérhető közelségében élnek, másrészt télen sem utasítják el zsigerből, hogy felüljenek motorjukra. Ami az új évtized első napján történt, az azonban élőben egy kisebb fajta csodára emlékeztetett. Szokás szerint nagyon későig vártam az esemény kiírásával, hiszen az időjárás-előrejelzés bizonytalansága miatt egy hétre előre tippünk sem lehet, szakadni fog-e a hó, vagy süt a nap és pluszba szalad a higanyszál. December 30-án már bíztunk benne, hogy tényleg az utóbbi az esélyes, így némi álmodozás mellett – miközben Messengeren, e-mailben és SMS-ben folyamatosan érkeztek a kérdések, lesz-e közös elsejei gurulás – meghirdettem az Onroad.hu 2020-as Évadnyitó motorozását. […]

Előző bejegyzés

A Kymco vezérigazgatója jobb elektromos motorokat akar

2019. december 30., hétfő
Elektromos

Következő bejegyzés

Mesés Onroad.hu Évadnyitó: 6 fok, napsütés, 82 motor, 124 kilométer

2020. január 02., csütörtök
Évadnyitó

Ezeket olvastad már?

BMW F 900 XR teszt: egy közel tökéletes túramotor

2020. július 02., csütörtök

A BMW a "kalandmotor" kategóriába sorolja F 900 XR nevű újdonságát. Ez azonban tévedés, mert egy parádés középkategóriás túragépről van szó.

Elolvasom »
Új motor teszt

Mielőtt külföldi túrára indulsz: Utasbiztosítás Bérlet

2020. június 25., csütörtök

Havi 2000.- forintért cserébe annak tudatában indulhatsz el külföldi motoros túrára, hogy helyetted fizet az utasbiztosítás, ha baj ér.

Elolvasom »
Biztonság

Teszteltük a pályázatnyertes NIU elektromos robogókat

2020. június 11., csütörtök

Közös videóban mutatjuk be a NIU UQi GT Pro és NIU MQi+ Sport modelleket, amelyek egyaránt megfelelnek a magyar állami pályázat feltételeinek.

Elolvasom »
A legolcsóbb közlekedés

Kilátók és túraverseny: jön a BázisMotor Onroad.hu48h és az Aegon motoRun

2020. június 10., szerda

Vége a "fogságnak", így megrendezhetjük két nagy motoros túránkat. A BázisMotor Onroad.hu48h kicsit rendhagyó lesz, az Aegon motoRun pedig igazi verseny.

Elolvasom »
Meghívó