Kezdd velünk a 2020-as szezont: január 1-jén ismét Onroad.hu Évadnyitó

Évadnyitó
2019. december 30., hétfő - Macko

A napokban rengeteg kérdést kaptunk, hogy 2020 első napján is lesz-e közös évadnyitó motorozás? Természetesen igen, úgyhogy tarts az Onroad.hu-val!

Hirdetés


Cimkék: , , , , , ,


Hozzászólások (1 comment)

Mesés Onroad.hu Évadnyitó: 6 fok, napsütés, 82 motor, 124 kilométer -
[…] Valahogy az évek alatt sikerült egyfajta hagyományt teremteni azon motoros társaink – és olvasóink – körében, akik egyrészt Budapest elérhető közelségében élnek, másrészt télen sem utasítják el zsigerből, hogy felüljenek motorjukra. Ami az új évtized első napján történt, az azonban élőben egy kisebb fajta csodára emlékeztetett. Szokás szerint nagyon későig vártam az esemény kiírásával, hiszen az időjárás-előrejelzés bizonytalansága miatt egy hétre előre tippünk sem lehet, szakadni fog-e a hó, vagy süt a nap és pluszba szalad a higanyszál. December 30-án már bíztunk benne, hogy tényleg az utóbbi az esélyes, így némi álmodozás mellett – miközben Messengeren, e-mailben és SMS-ben folyamatosan érkeztek a kérdések, lesz-e közös elsejei gurulás – meghirdettem az Onroad.hu 2020-as Évadnyitó motorozását. […]

Előző bejegyzés

A Kymco vezérigazgatója jobb elektromos motorokat akar

2019. december 30., hétfő
Elektromos

Következő bejegyzés

Mesés Onroad.hu Évadnyitó: 6 fok, napsütés, 82 motor, 124 kilométer

2020. január 02., csütörtök
Évadnyitó

Ezeket olvastad már?

Dörömböl a jövő: Energica Eva Ribelle RS (2021) teszt

2022. július 23., szombat

A nagy teljesítményű elektromos motorok életképessége eddig elég kérdőjeles volt. Az Energica Eva Ribelle RS ezen akar javítani.

Elolvasom »
Új motor teszt

Sokszínű túrakabátok a Spyke kínálatából, 2. rész

2022. július 19., kedd

Az első részt folytatva két újabb Spyke túrakabát bemutatója következik. Egyiken sem véletlenül szerepel a hivatalos Dakar logó.

Elolvasom »
Termékbemutató

Felgyorsult villanyrobogó: Niu MQi GT EVO teszt

2022. június 26., vasárnap

A Niu MQi GT-t tavaly már bemutattuk. Idén megjelent az EVO változata, amely sokkal gyorsabb lett. Napokig nyúztuk, hogy mit tud.

Elolvasom »
Új motor teszt

Amikor a motoros baleset kettétöri az életed

2022. június 20., hétfő

Sajnos a motorozásban benne van, hogy hirtelen minden megváltozik. Olvassátok el Zoli igaz történetét a durva baleset hatásairól.

Elolvasom »
Baleset és biztosítás