Igen, tényleg érkezik a Harley-Davidson Pan America

Túraenduró
2019. augusztus 24., szombat - Medve

Ez van, új korszak kezdődik. A Harley-Davidson túraendurót fog gyártani, és végre láthatjuk, hogy milyen lesz a Pan America.

Hirdetés


Cimkék: , , ,


Hozzászólások (1 comment)

Harley-Davidson Pan America 1250 Special teszt – Onroad.hu -
[…] Amikor az első képek megjelentek erről a motorról, a motorosok internetes népe elég vad szájkaratéba kezdett. “Minek volt erre szükség?” – “Miért nem maradnak annál, amihez értenek?” – “Hát hogy néz ez ki, mennyire ocsmány!” – Ilyen és ehhez hasonló lázadozások tömegét váltotta ki a Harley bejelentése: nem csak tervezi, hanem valóban be is lép a nagy túraenduro szegmesbe. Igazából egészen addig nem is nagyon csillapodtak a kedélyek, ameddig idén a hazai szalonokba is megérkezett a magas építésű amerikai túrázó. Jómagam nagyon vártam a találkozást, hiszen ezek a felépítésű motorok a személyes kedvenceim. Minden motort nagyon meg tudok kedvelni – de a túraendurok mégis csak egy picit jobban érdekelnek. Meg a Harley-Davidson eleve elragadta a szívem – már jó sok évvel ezelőtt. Úgyhogy lássuk, milyen lett a szentségtörő Pan America! […]

Előző bejegyzés

A Harley-Davidson megmutatta az új 2020-as modelljeit

2019. augusztus 23., péntek
Aktualizálás

Következő bejegyzés

Bemutatták a Triumph Daytona Moto2 765-öt

2019. augusztus 26., hétfő
Sportmotor

Ezeket olvastad már?

Hőségben motorozni? A Spyke tudja a megoldást!

2021. július 24., szombat

Igazi nagy kánikulában a nyitható szellőzők már nem elegendőek egy motoros ruhán. A Spyke ezért többféle hálós kabátot is kínál. Lássuk őket!

Elolvasom »
Ruházat és menetpróba

Harley-Davidson Pan America 1250 Special teszt

2021. július 14., szerda

Sokak számára sokkoló a külső. De a motiváció is: mit keres a Harley-Davidson a túraendurok között? A Pan America minden kérdésre választ ad.

Elolvasom »
Új motor teszt

A kimondottan motorosok számára épített, egyedi VW LT busz

2021. június 26., szombat

Vannak olyan messzi motoros célpontok, amelyeket idő- vagy pénz híján nehéz két keréken elérni. Egy ilyen VW LT busz tökéletes megoldás lehet.

Elolvasom »
All-in

A sas felszállt: KTM 1290 Super Adventure S (2021) teszt

2021. június 14., hétfő

Eddig is egy megalomán hiper-szuper túraenduro volt az 1290 Super Adventure család. 2021-re azonban teljesen újrarajzolta a KTM. De milyen lett?

Elolvasom »
Új motor teszt