Igen, tényleg érkezik a Harley-Davidson Pan America

Túraenduró
2019. augusztus 24., szombat - Medve

Ez van, új korszak kezdődik. A Harley-Davidson túraendurót fog gyártani, és végre láthatjuk, hogy milyen lesz a Pan America.

Hirdetés


Cimkék: , , ,


Hozzászólások (1 comment)

Harley-Davidson Pan America 1250 Special teszt – Onroad.hu -
[…] Amikor az első képek megjelentek erről a motorról, a motorosok internetes népe elég vad szájkaratéba kezdett. “Minek volt erre szükség?” – “Miért nem maradnak annál, amihez értenek?” – “Hát hogy néz ez ki, mennyire ocsmány!” – Ilyen és ehhez hasonló lázadozások tömegét váltotta ki a Harley bejelentése: nem csak tervezi, hanem valóban be is lép a nagy túraenduro szegmesbe. Igazából egészen addig nem is nagyon csillapodtak a kedélyek, ameddig idén a hazai szalonokba is megérkezett a magas építésű amerikai túrázó. Jómagam nagyon vártam a találkozást, hiszen ezek a felépítésű motorok a személyes kedvenceim. Minden motort nagyon meg tudok kedvelni – de a túraendurok mégis csak egy picit jobban érdekelnek. Meg a Harley-Davidson eleve elragadta a szívem – már jó sok évvel ezelőtt. Úgyhogy lássuk, milyen lett a szentségtörő Pan America! […]

Előző bejegyzés

A Harley-Davidson megmutatta az új 2020-as modelljeit

2019. augusztus 23., péntek
Aktualizálás

Következő bejegyzés

Bemutatták a Triumph Daytona Moto2 765-öt

2019. augusztus 26., hétfő
Sportmotor

Ezeket olvastad már?

Onroad.hu Évadnyitó 2022: közel 200 motor 3 kilométeres menetoszlopban

2022. január 02., vasárnap

Egészen elképesztő mennyiségű motor gyűlt össze az év első, napján egy közös motorozásra. Az Onroad.hu Évadnyitó 2022-ben is remekül sikerült!

Elolvasom »
Évadnyitó

A kínaiak már a spájzban vannak: CF MOTO 650 MT teszt

2021. december 30., csütörtök

Egyre jobb és jobb motorok érkeznek Kínából, és már közel sem csak a kisebb kategóriákból. Remek példa a CF MOTO 650 MT is

Elolvasom »
Új motor teszt

Ezt telibe találták: Keeway Vieste 300 teszt

2021. december 20., hétfő

Vicces, amikor egy motorgyártó "zászlóshajója" egy mindössze 300-as, kis testű robogó. A Vieste azonban egy remekmű lett!

Elolvasom »
Új motor teszt

MOTRON X-Nord 125 Touring teszt: Egy miniatűr kalandmotor

2021. november 16., kedd

Egy régi-új márka tűnt fel a színen: a MOTRON. Egyik induló típusuk, az X-Nord 125 Touring pedig kimondottan érdekes kis masina!

Elolvasom »
Új motor teszt