Fontos tudnivalók: Onroad.hu-motoglobe.eu Hegyestű motoros túra

Tájékoztatás
2016. szeptember 03., szombat - Macko

A holnapi esemény sok szempontból új: ez az első közös Onroad-motoglobe gurulás és most próbálhatják ki először olvasóink a tesztmotorjainkat.

Hirdetés


Cimkék: , , , , , ,


Hozzászólások (7 hozzászólás)

Bal3 -
Áve! Remek volt! Köszönöm a szervezést! A guta üt meg, a motoglobe.eu nem tölti fel a mai napom, (367 km) már mindent megpróbáltam 🙁 Üdv Bal3

Bal3 -
Csoportkép:

Macko -
Bal3: abban könnyen lehet hogy a telefon a ludas. Én is belefutottam az előző készülékemmel. Nem szüneteltettem a rögzítést az állásidők alatt, így iszonyatos ponthalmazt hozott össze az alkalmazás, és a régi Samsungom hardvere nem tudta összerakni feltölthető útvonallá. Tegnap már gondosan megállítottam minden érkezéskor, erre Vigántpetend és Zirc között elfelejtettem újraindítani. 🙁

Macko -
Bal3: ha elküldöd emailben a csoportképet, beteszem a túráról írandó hírecskémbe! Azt valamikor a hét közepe felére összerakom (a videót kell majd megvágni, de egyelőre még Ádámnál maradt a kamera).

Bal3 -
Áve! Én megállítottam a rögzítést, de a telefonom nem tudta (valószínűleg memória hiányában, pedig egy új Samsung) feldolgozni az esti 4,8 MB-os gpx-et. A Motoglobe csapata segített és helyreállította a le nem zárt gpx file-t! Köszönet nekik ezért is! Meglett a 367 km-es karika útvonala. Képet küldöm. Üdv Bal3

Macko -
Akkor te feltöltötted? Kiváló, akkor onnan megosztom. 🙂

Endre -
Nagyon szuper volt minden, köszönöm szépen!

Előző bejegyzés

MotoGP pilóta és a problémamegoldás

2016. szeptember 03., szombat
Frappáns

Következő bejegyzés

A legmázlistább motoros esés

2016. szeptember 05., hétfő
Baleset

Ezeket olvastad már?

Kell ennél nagyobb? Honda XL750 Transalp teszt

2023. november 14., kedd

A Honda felélesztette a legendás Transalp típust is. Soros motorral készül, mint az Afrrica Twin - de vajon hogy sikerült?

Elolvasom »
Új motor teszt

Az új világrend trónkövetelői? Benelli TRK 702 páros teszt

2023. október 18., szerda

Régóta várjuk a Benelli középkategóriás új túraenduroit. Lássuk végre, mennyire felel meg a várakozásoknak a TRK 702 párosa!

Elolvasom »
Új motor teszt

125 köbcentivel 1000 kilométeres túra 24 óra alatt

2023. október 15., vasárnap

Méghogy 1000 köbcenti alatt nincs élet? 1000 kilométert tettünk meg egy 125-ös kismotorral, és még nézelődésre is futotta közben!

Elolvasom »
Videós túrabeszámoló

Győz a Fekete Lovag: Serpentize motoros ruha bemutató

2023. szeptember 24., vasárnap

Nemrég mutattuk be a magyar Serpentize motoros ruha márkát. A kínálatból talpig feketébe öltözve kezdtünk tartóstesztbe.

Elolvasom »
Ruházat tartósteszt