Kalandor kerestetik: főnyeremény egy álomutazás

Felhívás
2016. április 08., péntek - Macko

A Harley-Davidson 2016 tavaszára meghirdette Discover More kampányát. Vagy eléggé kalandor? A tét 5'000.- euró és egy életre szóló élmény!

Hirdetés


Cimkék: , , , , , , ,


Hozzászólások (2 hozzászólás)

Otiq -
Tavaly is volt ilyen akciójuk és jelentkeztem is. Sajnos hiába töltöttem ki, majd írtam e-mailt a budapesti Harley-Davidsonnak, hogy mikor lehetne kipróbálni tesztvezetés során az új motorokat, válaszra sem méltattak. Vagy ennyire elfoglaltak vagy ez a nyereményjáték itt Magyarországon nem is él.

Intruder -
Otiq: Én is jelentkeztem tavaly ősszel, voltam is velük egy karikát. Velem nagyon korrektek voltak, még az időpontot is módosították a kedvemért később. Nem volt nagy kör, a “kertek alatt” mentünk kb. 20 percet. Szerintem elkeveredhetett a leveled, hívd őket telefonon, az a tuti. Amúgy esélyünk szinte nulla, tavaly is az volt, hogy Európa+Afrika játszott egy fővel (akkor az volt, hogy minden kontinensről egy ember nyer egy HD-t), szóval gondolhatod….De legalább motoroztam egyet egy Fat Bobbal. 🙂

Előző bejegyzés

Több szempontból különleges koncepció a Yamahától: a 04GEN

2016. április 07., csütörtök
Tanulmány

Következő bejegyzés

Fincsi emlékek: videón az Onroad Gasztrotúra

2016. április 09., szombat
Videó

Ezeket olvastad már?

Kell ennél nagyobb? Honda XL750 Transalp teszt

2023. november 14., kedd

A Honda felélesztette a legendás Transalp típust is. Soros motorral készül, mint az Afrrica Twin - de vajon hogy sikerült?

Elolvasom »
Új motor teszt

Az új világrend trónkövetelői? Benelli TRK 702 páros teszt

2023. október 18., szerda

Régóta várjuk a Benelli középkategóriás új túraenduroit. Lássuk végre, mennyire felel meg a várakozásoknak a TRK 702 párosa!

Elolvasom »
Új motor teszt

125 köbcentivel 1000 kilométeres túra 24 óra alatt

2023. október 15., vasárnap

Méghogy 1000 köbcenti alatt nincs élet? 1000 kilométert tettünk meg egy 125-ös kismotorral, és még nézelődésre is futotta közben!

Elolvasom »
Videós túrabeszámoló

Győz a Fekete Lovag: Serpentize motoros ruha bemutató

2023. szeptember 24., vasárnap

Nemrég mutattuk be a magyar Serpentize motoros ruha márkát. A kínálatból talpig feketébe öltözve kezdtünk tartóstesztbe.

Elolvasom »
Ruházat tartósteszt