Kalandor kerestetik: főnyeremény egy álomutazás

Felhívás
2016. április 08., péntek - Macko

A Harley-Davidson 2016 tavaszára meghirdette Discover More kampányát. Vagy eléggé kalandor? A tét 5'000.- euró és egy életre szóló élmény!

Hirdetés


Cimkék: , , , , , , ,


Hozzászólások (2 hozzászólás)

Otiq -
Tavaly is volt ilyen akciójuk és jelentkeztem is. Sajnos hiába töltöttem ki, majd írtam e-mailt a budapesti Harley-Davidsonnak, hogy mikor lehetne kipróbálni tesztvezetés során az új motorokat, válaszra sem méltattak. Vagy ennyire elfoglaltak vagy ez a nyereményjáték itt Magyarországon nem is él.

Intruder -
Otiq: Én is jelentkeztem tavaly ősszel, voltam is velük egy karikát. Velem nagyon korrektek voltak, még az időpontot is módosították a kedvemért később. Nem volt nagy kör, a “kertek alatt” mentünk kb. 20 percet. Szerintem elkeveredhetett a leveled, hívd őket telefonon, az a tuti. Amúgy esélyünk szinte nulla, tavaly is az volt, hogy Európa+Afrika játszott egy fővel (akkor az volt, hogy minden kontinensről egy ember nyer egy HD-t), szóval gondolhatod….De legalább motoroztam egyet egy Fat Bobbal. 🙂

Előző bejegyzés

Több szempontból különleges koncepció a Yamahától: a 04GEN

2016. április 07., csütörtök
Tanulmány

Következő bejegyzés

Fincsi emlékek: videón az Onroad Gasztrotúra

2016. április 09., szombat
Videó

Ezeket olvastad már?

Igazi 21. századi újjászülető: Malaguti Madison 300 teszt

2020. április 02., csütörtök

Az egész Malaguti márka a sírból tért vissza. Motorjaik nem különben, hiszen a Madison 300 is egy korábban létezett olasz robogó újjászületése.

Elolvasom »
Új motor teszt

Íme a Motochargebar: vezeték nélkül töltő motoros telefontartó

2020. március 31., kedd

Mindig öröm, amikor magyar fejlesztésű, és jól sikerült motoros termékeket talál az ember. Ilyen a Motochargebar is, ami egyszerre tart és tölt.

Elolvasom »
Hasznos kiegészítő

Bőrből is van mindenes, avagy egy remek Rebelhorn szett

2020. március 23., hétfő

Bármilyen motorra illik az a szett, amit a Rider13 segítségével a Rebelhorn cuccokból összeraktunk. Biztonság és egész éves hordhatóság egyben.

Elolvasom »
Motoros cucc all-in

Az eddigi legjobb: Silence S01 elektromos robogó teszt

2020. március 18., szerda

Az elektromos robogók között egy minden eddiginél jobban használható járművel jelentkezett a spanyol Silence. Az S01 tényleg parádés lett!

Elolvasom »
Új motor teszt