Így lő szitává menet közben a motoros rendőr egy autót

Sokkoló
2015. december 13., vasárnap - Macko

Persze nem Magyarországon, hanem Dél-Afrikában. Azonban így is döbbenetes, ahogy bő százas tempónál több tárat beleürít a menekülő járműbe.

Hirdetés


Cimkék: , , , , , ,


Hozzászólások (5 hozzászólás)

galoscsabus -
Mackó! Van lovas íjászat, van endurós íjászat (egy “hibbant” magyar íjász találta fel 🙂 ), miért ne lehetne motoros céllövészet lőfegyverrel? Erre is kell csinálni tréninget, tuti siker 😀

Macko -
Kár hogy életemben nem lőttem és nem is tervezem. 🙂

Helmets on -
Amióta ott is “rendszerváltás” történt (nem olyan pozitív a mérleg azért sok esetben) nem meglepő hogy ilyen módszerek kellenek.. Kéne nekik egy balkezes gáz is, úgy hatékonyabb lenne:) Majd tovább fejlesztik és lesz “nyeregből hátrafelé lövészet” is…lehetőleg nem menekülést színlelve…

eko -
“(nem olyan pozitív a mérleg azért sok esetben)” Semmilyen mérleg nem pozitív azóta. A bűncselekmények az egekbe szöktek (50 percenként megölnek egy embert), a születéskor várható élettartam alacsonyabb, mint 150 éve, a GDP a 20 évvel ezelőttinek kb a fele, az egészségügy romokban, a lakosság negyede HIV pozitív. Dél-Afrikával a legrosszabb ami történhetett az az apartheid felszámolása. Előtte egy szinte európai színvonalú élhető ország volt. (Igen a színes-bőrűeknek is! Igaz, hogy másik moziba kellett menniük, mint a fehéreknek, és másik iskolába, és kórházba, de most számukra sincs se iskola se kórház se mozi. Vagy legalábbis életveszélyes eljutni bárhová is)

Helmets on -
Nyilván a szegregáció felszámolásán túl (amire meg jött a fordított rasszizmus és a fehér kivándorlás/elszigetelődés), minden más rosszabb lett…egyszerűen csak nem akartam ebbe mélyen belemenni… Hogy most azért volt e jó mert szegregáció is volt vagy csak azért mert kvázi európai (vezetésű) államként működött…lehet vitatkozni. Szerintem is-is, csak az előbbiből nem következik jólét, viszont az is igaz hogy a fekete többségű politikai, állami garnitúra nem eredményes.

Előző bejegyzés

Új játék a MotoPartsShop webáruházban: jó cuccok ingyen!

2015. december 12., szombat
Játék

Következő bejegyzés

Így működik az új Yamaha FJR1300 kanyarfényszórója

2015. december 14., hétfő
Technika

Ezeket olvastad már?

Kell ennél nagyobb? Honda XL750 Transalp teszt

2023. november 14., kedd

A Honda felélesztette a legendás Transalp típust is. Soros motorral készül, mint az Afrrica Twin - de vajon hogy sikerült?

Elolvasom »
Új motor teszt

Az új világrend trónkövetelői? Benelli TRK 702 páros teszt

2023. október 18., szerda

Régóta várjuk a Benelli középkategóriás új túraenduroit. Lássuk végre, mennyire felel meg a várakozásoknak a TRK 702 párosa!

Elolvasom »
Új motor teszt

125 köbcentivel 1000 kilométeres túra 24 óra alatt

2023. október 15., vasárnap

Méghogy 1000 köbcenti alatt nincs élet? 1000 kilométert tettünk meg egy 125-ös kismotorral, és még nézelődésre is futotta közben!

Elolvasom »
Videós túrabeszámoló

Győz a Fekete Lovag: Serpentize motoros ruha bemutató

2023. szeptember 24., vasárnap

Nemrég mutattuk be a magyar Serpentize motoros ruha márkát. A kínálatból talpig feketébe öltözve kezdtünk tartóstesztbe.

Elolvasom »
Ruházat tartósteszt