A láthatóság legegyszerűbb módja

Biztonság
2015. április 22., szerda - Macko

A Volvo Cars UK kifejlesztett egy olyan sprayt, amely az éjszakai láthatóság kérdését tökéletesen megoldja. Nekünk is biztonságot nyújthat!

Hirdetés


Cimkék: , , , ,


Hozzászólások (9 hozzászólás)

Helmets on -
Jó ötlet, én amúgy sem szeretem ezt a “kukássárga” trendet, nem vagyok én karácsonyfa… (amúgy meg: éjszaka nem motorozunk és kész:) )

Csecsebogyó -
Ja,ja, jopofi ötlet. Nálam is hosszú évekig elég lenne egy flakkon! ( amennyit éjjel motorozok) Bár a graffitisek biztos örülnek majd neki 🙂

lbx -
Nagyon jópofa cucc, remélhetőleg elérhető ára lesz. Én kipróbálnám – többek között a srácaim bringáin. A bringásokról meg annyit: egyik kora este hazafelé jövet előttem tekert egy figura, rendszeresen bringázó lehet, látszott a cuccáról, a bringáról. Talpig feketében, hátul és elöl pedig egy-egy lidércfény-szerű cucc erőlködött a villogással, láthatóan igencsak megfáradt elemekkel. Mivel ő is lefordult az utcánkba, gondoltam szólok neki, hogy nem igen látszik az estében, tegyen valamit, nehogy baj legyen. A fickó láthatóan basztatásnak vette a dolgot, így mondtam neki, hogy nem ez a szándékom, csak hát gondoltam… Megnézte a lámpáját hátul, közölte, hogy világít, és eltekert. Remélem még él. Na neki például fontos lenne ez a spray.

markaszerviz -
linket kérünk és szinte csak éjszaka utazom, nekem az jobban “fekszik” 🙂

FeR1 -
lbx, pont ő lenne az, aki nem használná, mert minek? Világít hátul a lámpája, nem? Legalábbis szerinte…

Csecsebogyó -
Na, a cimbim megrendelte . 🙂 Most már én is nagyon várom 🙂

Macko -
Csecse, kellene egy tesztet csinálnunk róla! Egy próbafújásra meghívtok esetleg? Aztán kiderül, hogy bírja az időjárást, a port, satöbbi…

Csecsebogyó -
Elvileg ok! De , a valóságban a következőket javasolnám:- megvárjuk míg megjön neki, s kipróbálta. – ha jó a benyomás, akkor rendelek én is és a rendelkezésedre bocsájtom ! Egyébként most olvastam a kedvenc motoros újságomban, hogy 1 hétig tart ! ( ezért nem igazán merem megkérni a cimbimet! , mert így hamar kiürülhet a flakkon )

Biztonságunk záloga: Shark Skwal bukósisak teszt – Onroad.hu -
[…] látási- és fényviszonyok mellett segítenek minket jobban észrevenni – említhetjük a fényvisszaverő festéket vagy éppen a ledes kiegészítő fényekkel rendelkező hátizsákot és dzsekit. Utóbbira […]

Előző bejegyzés

Új világrekord: a legnagyobb tömeges gumiégetés

2015. április 21., kedd
Guinness rekord

Következő bejegyzés

Olasz mindenes: Nolan N40 Full nyolc az egyben bukósisak

2015. április 23., csütörtök
Újdonság

Ezeket olvastad már?

Kell ennél nagyobb? Honda XL750 Transalp teszt

2023. november 14., kedd

A Honda felélesztette a legendás Transalp típust is. Soros motorral készül, mint az Afrrica Twin - de vajon hogy sikerült?

Elolvasom »
Új motor teszt

Az új világrend trónkövetelői? Benelli TRK 702 páros teszt

2023. október 18., szerda

Régóta várjuk a Benelli középkategóriás új túraenduroit. Lássuk végre, mennyire felel meg a várakozásoknak a TRK 702 párosa!

Elolvasom »
Új motor teszt

125 köbcentivel 1000 kilométeres túra 24 óra alatt

2023. október 15., vasárnap

Méghogy 1000 köbcenti alatt nincs élet? 1000 kilométert tettünk meg egy 125-ös kismotorral, és még nézelődésre is futotta közben!

Elolvasom »
Videós túrabeszámoló

Győz a Fekete Lovag: Serpentize motoros ruha bemutató

2023. szeptember 24., vasárnap

Nemrég mutattuk be a magyar Serpentize motoros ruha márkát. A kínálatból talpig feketébe öltözve kezdtünk tartóstesztbe.

Elolvasom »
Ruházat tartósteszt