Jönnek a farkasok!

Megatúra
2015. április 12., vasárnap - BigAdam

Európa legpolgáribb motoros klubja, az Éjszakai Farkasok rövidesen hatalmas csapattal vonul át a kontinensen a Nagy Honvédő Háború tiszteletére.

Hirdetés


Cimkék: , , , ,


Hozzászólások (7 hozzászólás)

bogenschutze -
Mekkora buli, lehet hogy elmegyek találkozni velük.

Helmets on -
“Motoros szararcok”:) Nem közösködnék ilyen kétes arcokkal azért, ünnepelni meg nekünk velük nincs mit, nem mintha baj lenne hogy nem “mi” nyertünk..inkább hogy ők. “a motorosok megjelenése “az orosz agresszió előjele” lenne. Hozzátették: a Putyinhoz meglehetősen közel álló egyesület korábban tűnt fel a Krímben, mint ahogy Oroszország bekebelezte azt.” Azért összemosni ezeket dolgokat…hát a lengyelek sem normálisak.

cipri -
A vörös hadsereg előrenyomulása Kelet-Európában nem jelentett felszabadítást az itt élő népeknek, így nekünk se, csupán a megszálló erő színe változott. Persze az oroszok bejövetelével sok ártatlan magyar ember megmenekült, de legalább ugyanannyi éppen általuk szenvedett vagy halt meg (malenykij robot, gulag, megerőszakolt nők, későbbi kommunista terror stb.) Én értem a lengyeleket, és személy szerint örülök, hogy nem Magyarországon keresztül jönnek, mert a Vörös Hadsereg annak idején csak szenvedést hozott, és semmi mást. Persze ők ezt másként látják, és ha orosz lennék talán én is büszke lennék. De magyar vagyok…

Macko -
Viszont a képet elnézve ezzel a Sebésszel sem biztos hogy nagyon érdemes vitába szállni. 🙂

weaver -
“Európa legpolgáribb motorosklubja” ??? Kb. mintha mondjuk a “Nemzeti érzelmű”, vagy a “Goj” motorosokat Európa legkeresztényibb, motorosklubjának neveznéd. 🙂

Hajos -
Teljesen jo tarsasag.A baj az hogy jofoman senki se ismeri öket csak a duma megy.

Motoros közellenségek: hazánkban is járt az Éjszakai Farkasok – Onroad.hu -
[…] ütköztek.  Ahogy a helyzet áll, lassan rutinosak lesznek ebben a hatalmi csiki-csukiban. Erről már írtunk korábban is, de úgy tűnik, azóta is rajtuk verik el a port. Két éve a II. Világháború […]

Előző bejegyzés

Biztonságban a MOL Motoros Family-vel

2015. április 11., szombat
Esemény

Következő bejegyzés

Törölték Chilét a 2016-os Dakar útvonalából

2015. április 13., hétfő
Dakar

Ezeket olvastad már?

Hat éves a Motorosbiztosítás, vagyis a Protektor

2021. augusztus 18., szerda

Az immáron hat éves motorosbiztosítás, a Protektor múltjáról, jelenéről és jövőjéről beszélgettünk. Rendhagyó módon, motorpróbálgatás közben.

Elolvasom »
Interjú

Európaiasodott villanyász: Niu MQi GT teszt

2021. augusztus 10., kedd

A Niu A1-es jogsival vezethető elektromos robogója megmutatja, milyen sokat fejlődött a márka két év alatt. Az MQi GT igazi felnőtt cucc lett!

Elolvasom »
Új motor teszt

Hőségben motorozni? A Spyke tudja a megoldást!

2021. július 24., szombat

Igazi nagy kánikulában a nyitható szellőzők már nem elegendőek egy motoros ruhán. A Spyke ezért többféle hálós kabátot is kínál. Lássuk őket!

Elolvasom »
Ruházat és menetpróba

Harley-Davidson Pan America 1250 Special teszt

2021. július 14., szerda

Sokak számára sokkoló a külső. De a motiváció is: mit keres a Harley-Davidson a túraendurok között? A Pan America minden kérdésre választ ad.

Elolvasom »
Új motor teszt