Féláron új nagymotor?

Szenzáció
2015. április 01., szerda - BigAdam

Végre itt a várt roncsprémium-program motorkerékpárokra is Magyarországon! Szinte féláron juthatsz új motorhoz, ha betolsz egy öreg vasdarabot.

Hirdetés


Cimkék: , , , , , , ,


Hozzászólások (7 hozzászólás)

gabimany -
Ez ugye április 1.?

Macko -
Hátha nem! 😉

XYZ -
Ezer alatt van az összes brutál ezres sportgép is…csak mondom. Amúgy jó ötlet,legalább kicsit felpörög a döglött piac is.

TermonuklearisCsatamenyet -
Mi ez az antimagyar hangulat? Hogy magyarisztánba semmi jót nem vesznek át, meg ilyenek? Én nem azt mondom, hogy otthon minden csuda jó, mert k-ra nem, de például Magyarországon lehet használni a buszsávot motorral, sorok között lavírozni, a fejlett nyugaton (nem mindenhol) meg autónyi helyet elfoglalva dugót növelni, pöfögni. Vagy Párizsba lassan csak új motorral lehet bemenni… Vagy Ausztriában 12-szerese a biztosítás, a fizetés meg 3-4-szeres. Ettől függetlenül jobban élnek (bár egyre szarabbul), de ez más téma. Szóval aki “A”-t mond, az mondjon “B”-t is.

Macko -
Akkor mondunk BÉ-t: ezúton kérünk elnézést minden kedves olvasónktól az április elsejei tréfáért. Mert bármennyire – vagy túlságosan is – szép lett volna ez a hír, de legmélyebb sajnálatunkra nem igaz. Csak Ádám kreatív buksijában született meg – vagy éppen a vágyálmaiban. 🙂

Lapszemle: április 1-i motoros viccözön – Onroad.hu -
[…] kérünk elnézést mindenkitől, aki elhitte tegnapi hírünket, miszerint roncsmotor-program indul Magyarországon – ezzel lendítve fel a két keréken közlekedést. Bármennyire szeretnénk mi is, hogy […]

Rudi -
Még ha igaz is lenne, akkor sem hiszem, hogy leadnám a 35 éves Z650-et egy CB 500-ért!

Előző bejegyzés

Mash 400 Adventure – egy könnyed kalandmotor

2015. április 01., szerda
Újdonság

Következő bejegyzés

Lapszemle: április 1-i motoros viccözön

2015. április 02., csütörtök
Tréfa

Ezeket olvastad már?

Motorozási technikák, 32. rész: A robogó vezetése

2021. április 15., csütörtök

A robogó fizikai felépítése és kezelőszervei is eltérnek egy "hagyományos" motorétól. Lássuk, mi mindent MUSZÁJ tudni, amikor ilyet vezetsz.

Elolvasom »
Motorozási technikák

Teljes körű fejlődés: X-lite X-1005 bukósisak bemutató és teszt

2021. április 11., vasárnap

A prémium bukókat gyártó X-lite felnyitható túrasisakja teljes mértékben megújult az idei modellévre. Nézzük, milyen lett az X-1005!

Elolvasom »
Kiegészítő teszt

Na most te ki vagy? Honda Forza 750 teszt

2021. április 02., péntek

A Honda állítása szerint egy vadonat új, sose látott módon szuper nagyrobogó a Forza 750. Sőt, túraképes GT robogó! Na de mi is valójában?

Elolvasom »
Új motor teszt

A motoros és a mentőautó balesete: ki hibázhatott?

2021. március 24., szerda

Minden szempontból drámai baleset történt tegnap Budapesten. A mentőautó és a motor ütközésében motoros társunk ráadásul életét vesztette.

Elolvasom »
Nagyon durva