A Kawasaki H2 Akrapovic kipufogóval még erősebb lesz

Kiegészítő
2015. február 02., hétfő - FeR1

Igazi szomszédbosszantó vas a Kawasaki H2. Nem csak azért, mert nincs ilyenje a szomszédnak, hanem azért is, mert iszonyúan hangos az Akrapovic dobjával.

Hirdetés


Cimkék: , , , , ,


Hozzászólások (3 hozzászólás)

eko -
“Pontos információt még nem közölt az Akrapovic cég azzal kapcsolatban, hogy ez a könnyed művelet mekkora teljesítménynövekedést jelent az amúgy sem gyenge H2-es Kawasakin.” Kb. 3 lóerőt. 🙂

FeR1 -
Na, de egy ilyen lóerőfétises járgánynál nem adunk körülbelüli értékekre, itt pontos adatok kellenek, hogy nedvesedjen a bugyi! 😀

XYZ -
Ezt a 238kg-ot remélem nem gondolták komolyan,az már 15 éve is sok volt egy ezres sportgépnek. Az akra viszont jobban néz ki a gyárinál,a teljesítménynövekedés és súlycsökkenés gondolom nem lesz eget verő.

Előző bejegyzés

Újra sok Pannonia a Pannoniagyárban

2015. január 29., csütörtök
Meghívó

Következő bejegyzés

A Norton bemutatta a legújabb modelljét

2015. február 03., kedd
Újdonság

Ezeket olvastad már?

Végre: MV Agusta Brutale 1000 RR teszt a Hungaroringen

2020. október 21., szerda

A 208 lóerőt tökéletesen csak versenypályán lehet kihasználni. Ebben a tesztben erre kerül sor. De bemutatjuk a Brutale limitált változatát is!

Elolvasom »
Versenypálya teszt

Az előítéletek ledöntője: Brixton Crossfire 500 teszt

2020. október 14., szerda

A Brixton teljesen friss márka, amely igazán dinamikusan fejlődik. A Crossfire 500 pedig nem csak külsejével, de szolgáltatásaival is meglepett.

Elolvasom »
Új motor teszt

Bell Race Star bukósisak teszt: milyen 200 fölött?

2020. október 12., hétfő

A Bell Race Star közismerten nagyon biztonságos bukó. A gyár szerint azonban aerodinamikája is különleges, amit most sikerült ki is próbálni.

Elolvasom »
Bukóteszt

A meztelen szörnyeteg: Kawasaki Z H2 teszt

2020. október 08., csütörtök

Szélvédelem nincs, ellenben van egy kompresszorral megtolt, 200 lóerős blokk. A Kawasaki ZH2 ultraagresszív kell hogy legyen. De vajon az is?

Elolvasom »
Új motor teszt