Dakar Rally 2015 – 3. napi összefoglaló

Verseny
2015. január 07., szerda - FeR1

A KTM-es újonc, Matthias Walkner nyerte a Dakar harmadik szakaszát, mögötte Coma és Barreda érkezett. A Honda még mindig vezet az összetettben.

Hirdetés


Cimkék: , , , , , , ,


Hozzászólások (3 hozzászólás)

Bedouin -
Talán megérdemelt volna egy sort a 3. szakaszon meghalt Michal Hernik lengyel motoros is 🙁 “A KTM versenyzője a szakasz 206. kilométerénél, Chilecito közelében vesztette életét. A baleset pontos körülményei egyelőre nem világosak. Hernik holttestét 300 méterre a pályától találták meg, nem viselt sisakot, és motorján nem látszottak ütközés nyomai, írja az MTI.”

FeR1 -
Bedu, megtörtént, csak gyorsan olvasol. 🙂

Dakar Rally 2015: negyedik nap Honda győzelemmel – Onroad.hu -
[…] Az előző napot megnyerő Matthias Walkner kezdett az élen, azonban az elsőségért kőkemény küzdelemben levő csapattársa, Marc Coma hamar a nyomába ért. Sőt, át is vette a vezetést – neki ugyanis nagyon kellett sietni, hogy ledolgozza a Honda versenyzőjével szembeni hátrányát. Ez azonban minden igyekezete ellenére sem sikerült, Barreda ugyanis egész nap a sarkában volt. Amikor megkezdték a 312 kilométeres mért szakaszt a nap vége felé – ez zömében az Atacama sivatag híres homokdűnéi között zajlott -, már az első és második helyen motoroztak. […]

Előző bejegyzés

Dakar Rally 2015 – 2. napi összefoglaló

2015. január 06., kedd
Verseny

Következő bejegyzés

Forradalmi robogót készít a HTC

2015. január 07., szerda
Technika

Ezeket olvastad már?

Kell ennél nagyobb? Honda XL750 Transalp teszt

2023. november 14., kedd

A Honda felélesztette a legendás Transalp típust is. Soros motorral készül, mint az Afrrica Twin - de vajon hogy sikerült?

Elolvasom »
Új motor teszt

Az új világrend trónkövetelői? Benelli TRK 702 páros teszt

2023. október 18., szerda

Régóta várjuk a Benelli középkategóriás új túraenduroit. Lássuk végre, mennyire felel meg a várakozásoknak a TRK 702 párosa!

Elolvasom »
Új motor teszt

125 köbcentivel 1000 kilométeres túra 24 óra alatt

2023. október 15., vasárnap

Méghogy 1000 köbcenti alatt nincs élet? 1000 kilométert tettünk meg egy 125-ös kismotorral, és még nézelődésre is futotta közben!

Elolvasom »
Videós túrabeszámoló

Győz a Fekete Lovag: Serpentize motoros ruha bemutató

2023. szeptember 24., vasárnap

Nemrég mutattuk be a magyar Serpentize motoros ruha márkát. A kínálatból talpig feketébe öltözve kezdtünk tartóstesztbe.

Elolvasom »
Ruházat tartósteszt