Óriási pofára esés a Tesla Model M első “reklámja”

Röhej
2014. november 26., szerda - Macko

Az elektromos autójával híressé vált Tesla hirdetni kezdte jövőre érkező villanyhajtású motorját. Ekkora bakot régen lőtt bárki e világon!

Hirdetés

Ezt olvastad már?

Győz a Fekete Lovag: Serpentize motoros ruha bemutató

Ruházat tartósteszt

Cimkék: , , , , , , ,


Hozzászólások (5 hozzászólás)

sszabo -
Bocsi Mackó, de szerintem most mellélőttél egy kicsit. Valóban félreérthető a reklám, de szerintem van értelme. Szerintem ugyanazt a stratégiát akarják küvetni a Tesla marketingesei, mint amit a H”-vel kapcsolatban csináltak a Kawasakinál. Azaz nem mutatnak semmit, csak csigázzák az embereket és hirtelen jön egy nagy durranás. Ugyanis a reklám zenéje a Tron (új feldolgozás) zenéje, amelyikben a srác egy Ducatival jár. Így már értelmet nyer a reklám. A múltból megyünk a jövőbe, mint a Tron “fénymotorjai”. Szerintem.

Szabi46 -
A cikk írója vélhetően nem látta a TRON c. filmet! Ugyanis ez a motoros jelenet egy az egyben a filmből származik… http://www.youtube.com/watch?v=zuCjHXLHGUk

Macko -
Bármi lehet. 🙂 1. Lehet hogy nem is a Tesla csinálta a filmet, hiszen az egy vadiúj csatornán jelent meg. Valaki csak szívatni akarta őket és szó nincs Model M-ről (bár pletykák megjelentek róla már itt-ott). 2. Lehet hogy ők csinálták, és direkt úgy jöttek ki vele, hogy beinduljon a szóbeszéd. Ha ez az igazság (amire te is tippelsz), akkor bejött nekik. 🙂 3. A Ducati jön jövőre egy elektromos motorral, a Tesla csak fedősztori… 😀

K.I. -
Nem csak a zene, de a videó is a Tronból van. Ilyen “reklámot” én is csinálhatnék, ha tudnék kezelni egy filmkészítő szoftvert.

XYZ -
Érdekes ötlet tesláéktól. Ahogy előttem leírták a Tron – Örökség c. filmből ollózták össze a videót és a film zenéjét használták fel (ami amúgy Daft Punk). Nekem tetszett (a fim is) 🙂

Előző bejegyzés

300 milliószoros köszönet: Honda

2014. november 25., kedd
Csúcs

Következő bejegyzés

Európában is jön a negyedliteres Benelli

2014. november 26., szerda
Új modell

Ezeket olvastad már?

Győz a Fekete Lovag: Serpentize motoros ruha bemutató

Nemrég mutattuk be a magyar Serpentize motoros ruha márkát. A kínálatból talpig feketébe öltözve kezdtünk tartóstesztbe.

Elolvasom »
Ruházat tartósteszt

Jugótúr 2023, avagy a Balkán csemegéi motorral

2023. szeptember 07., csütörtök

Egykoron a Yugotours szervezte a Jugoszláv társasutakat. Mi most magunknak szerveztünk egy motoros túrát a Balkán irányába.

Elolvasom »
Túrabeszámoló

Malaguti Spectre GP 125 teszt: egy jól bevált recept

2023. augusztus 22., kedd

A világ legmotorizáltabb részén rengeteg hasonló moped rohangál - felénk a Malaguti Spectre GP 125 versenytárs nélkül támad.

Elolvasom »
Új motor teszt

Motort veszünk, összerakjuk, rendszámozzuk

2023. augusztus 01., kedd

Motorosként az egyik legjobb dolog új motort venni. Hát még akkor, ha mi bonthatjuk ki a dobozból és mi szereljük össze!

Elolvasom »
Motorvásárlás