Kawasaki Versys új köntösben

Újdonság
2014. október 08., szerda - FeR1

Teljesen megújult a Kawasaki két allroundere a 2015-ös modellévre. A két Versys most már sokkal jobban beleillik a japánok arculatába.

Hirdetés


Cimkék: , , , , , , ,


Hozzászólások (3 hozzászólás)

wazabby17 -
Javítást kérnék szépen: Nem Brassó városa tűnik fel, hanem Szeben (Sibiu) városa, https://goo.gl/maps/ePa7P ez a Konrad Haas utca csak ott van (a román utcatáblánál még C betűvel írták a nevét, szegény biztos forog a sírjában, de a google maps tudja hogy kell írni 🙂 ) Meg úgy látom a TransalPina-ra is felmerészkedtek 😀 A többi info ok 😛 De, hogy a csajszira citromal meg akarja locsolni, hát az nem volt szép, szemébe belemenne aztán mosná egy darabig szegény jááány. Széles utat!

wazabby17 -
igen, máris csöpög a nyálam egy 1000-es versys után… ha elég jó mély hangot kitudnak hozni belőle… vajon? 🙂 De mi van ha a leömlőket úgy kötjük össze, hogy a 2 balt egy csőbe, a 2 jobbat egy csőbe, milyen hangja lehet… 😛 500-as GPZ- hangját megszorozni kettővel, elég pöpec lenne szerintem 😛

FeR1 -
Köszönöm az észrevételt, javítottam. Ismerős volt, de akkor rosszul tippeltem. 🙂

Előző bejegyzés

Évadzáró Harley-Davidson módra

2014. október 07., kedd
Program

Következő bejegyzés

Még exkluzívabb lesz az MV Agusta Dragster RR

2014. október 08., szerda
Videó

Ezeket olvastad már?

Igazi 21. századi újjászülető: Malaguti Madison 300 teszt

2020. április 02., csütörtök

Az egész Malaguti márka a sírból tért vissza. Motorjaik nem különben, hiszen a Madison 300 is egy korábban létezett olasz robogó újjászületése.

Elolvasom »
Új motor teszt

Íme a Motochargebar: vezeték nélkül töltő motoros telefontartó

2020. március 31., kedd

Mindig öröm, amikor magyar fejlesztésű, és jól sikerült motoros termékeket talál az ember. Ilyen a Motochargebar is, ami egyszerre tart és tölt.

Elolvasom »
Hasznos kiegészítő

Bőrből is van mindenes, avagy egy remek Rebelhorn szett

2020. március 23., hétfő

Bármilyen motorra illik az a szett, amit a Rider13 segítségével a Rebelhorn cuccokból összeraktunk. Biztonság és egész éves hordhatóság egyben.

Elolvasom »
Motoros cucc all-in

Az eddigi legjobb: Silence S01 elektromos robogó teszt

2020. március 18., szerda

Az elektromos robogók között egy minden eddiginél jobban használható járművel jelentkezett a spanyol Silence. Az S01 tényleg parádés lett!

Elolvasom »
Új motor teszt