Motortárolás mesterfokon

Praktikus
2014. szeptember 10., szerda - Macko

Kevés a hely a garázsodban és folyton szenvedsz a nehéz vassal? Egy olasz cég remek megoldásokat kínál a motortárolás praktikus kivitelezésére!

Hirdetés

Ezt olvastad már?

Győz a Fekete Lovag: Serpentize motoros ruha bemutató

Ruházat tartósteszt

Cimkék: , , , , , ,


Hozzászólások (4 hozzászólás)

verpe -
Hasonlót vettünk mi is, de a minősége nem túl jó. Pontatlanul lett legyártva, meg hajlani szokott a használat közben. Úgyhogy figyeljetek oda, honnan és milyen minőségűt vesztek.

Macko -
Közben kaptam egy levelet Pusitól, hogy ő már évek óta elégedetten használja a Louisban kapható kivitelt. Annak két változata van, középállványhoz (https://www.louis.de/en/artikel/bike-mover/10003235?list=8792517) és oldalsztenderes motorhoz (https://www.louis.de/en/artikel/rothewald/10002960?list=8792517). Az árak 50 illetve 150 euróra rúgnak, amely nagyjából 16 és 48 ezer forintra rúgnak. Köszönjük szépen az információt!

MGP -
No igen, az 50 eu-s már már ok. Egy 60×60*5-ös lapot 2800 ft-ért adtak vágással. A bonyolultabb formához cnc vel kb 6 lehet, lemezhajtás 2, kerekek 3, fúrni..festeni .. utánjárni.. kb 15.. ennyiért érdemes megrendelni.

Kicsi a garázs? Emeld fel a motorodat! – Onroad.hu -
[…] garázsban nem mindig egyszerű az autót és a motort is elhelyezni. Az olasz Easy-P Motorbike zseniális szerkezeteit már bemutattuk – ezekkel azonban csak az autó elé tudjuk könnyen betolni a vasat. Mi van azonban akkor, […]

Előző bejegyzés

Valami rettenetes cuccal jön a Kawasaki

2014. szeptember 10., szerda
Supercharged

Következő bejegyzés

Visszahívják a Honda Gold Wingeket

2014. szeptember 11., csütörtök
Visszahívás

Ezeket olvastad már?

Győz a Fekete Lovag: Serpentize motoros ruha bemutató

Nemrég mutattuk be a magyar Serpentize motoros ruha márkát. A kínálatból talpig feketébe öltözve kezdtünk tartóstesztbe.

Elolvasom »
Ruházat tartósteszt

Jugótúr 2023, avagy a Balkán csemegéi motorral

2023. szeptember 07., csütörtök

Egykoron a Yugotours szervezte a Jugoszláv társasutakat. Mi most magunknak szerveztünk egy motoros túrát a Balkán irányába.

Elolvasom »
Túrabeszámoló

Malaguti Spectre GP 125 teszt: egy jól bevált recept

2023. augusztus 22., kedd

A világ legmotorizáltabb részén rengeteg hasonló moped rohangál - felénk a Malaguti Spectre GP 125 versenytárs nélkül támad.

Elolvasom »
Új motor teszt

Motort veszünk, összerakjuk, rendszámozzuk

2023. augusztus 01., kedd

Motorosként az egyik legjobb dolog új motort venni. Hát még akkor, ha mi bonthatjuk ki a dobozból és mi szereljük össze!

Elolvasom »
Motorvásárlás