Autós, ne írj vezetés közben, mert megölsz valakit!

Biztonság
2014. július 30., szerda - Macko

Kevés veszélyesebb vezető létezik annál, aki a mobilján pötyög a volán mögött. Van, aki aktívan tesz az összes ilyen autós ellen!

Hirdetés

Ezt olvastad már?

Holnap bemutatkozik a LiveWire Del Mar

Elektromos motor

Cimkék: , , , , , , ,


Hozzászólások (3 hozzászólás)

Döme -
Az összes kibaszottokos autóval is komoly bajok vannak ám. Mint az év autója francia fos. Minden, szó szerint MINDEN a központi kijelző menürendszeréről állítható! Nem csak a telefonálás, de a klímakonzol 4. almenüjének a szintjén való barangolás is ugyanolyan veszélyes. És erre semmilyen szabályozás sincs. Na ez a nonszensz!

verpe -
Észt nem adnak a jogsi mellé.

Moto-Cat -
Emlékeztek a régi mondásra? Kuka utas vésd az észbe, ne szólj bele a vezetésbe. Vagy a buszokon, hogy a vezetővel beszélgetni tilos. Ezek mind azt sugallták, hogy hagyják a fenébe mind az autó, mind a busz sofőrjét, hogy figyeljen a vezetésre. Neki ez a dolga. De napjainkra az autók utastere élettérré vált. Ott kávézik, telefonál, neveli a gyerekeit, elmélyülten beszélget a partnerével, mindenre odafigyel, csak a vezetésre nem. Volt egy idő, mikor csesztették az autósokat a telefonálásért. Aztán abba maradt. Most megint nagyon sok autós kezében ott a telefon. Tegnap előtt majdnem hátulról elcsaptak, mert állítólag nem világított a féklámpám. Egy francokat nem, csak a terepjárós nem figyelt. Száz szónak is egy a vége. Szarnak egymásra az emberek. Nem csak figyelmetlenségből. Sokan alapból bunkók, önzők és leszarják, hogy a tetteik másokra milyen következménnyel lesznek. Csak az legyen, amit ők akarnak. Ő érjen oda a leghamarabb stb. Uff. Szóltam.

Előző bejegyzés

Túrára várnak a mentőmotorosok: már regisztrálhatsz

2014. július 29., kedd
Meghívó

Következő bejegyzés

Vár a Kawasaki újdonsága, a LimeRide Party-túra

2014. július 30., szerda
Meghívó

Ezeket olvastad már?

SHUBERTH C5 bemutató és teszt: Hatalmas fejlődés

2022. május 21., szombat

A prémium szegmensben éllovas SCHUBERTH legújabb bukója teljesen új fejlesztésként, elődeit mindenben felülmúlva lép a piacra.

Elolvasom »
Kiegészítő teszt

Az eddigi legjobb telefontartók motorra: Motochargebar 2022

2022. május 09., hétfő

A Motochargebar telefontartóit Magyarországon fejlesztik, ráadásul folyamatosan. Az idei évre ismét jobbak lettek, mint valaha!

Elolvasom »
Termékbemutató

Protektor nyereményjáték: a tét ingyenes baleset-biztosítás

2022. május 01., vasárnap

Amennyiben az Onroad.hu olvasójaként részt veszel a Protektor motoros baleset-biztosítás játékában, akár ingyen lehetsz biztonságban egy évig!

Elolvasom »
Nyereményjáték

Sokszínű túrakabátok a Spyke kínálatából, 1. rész

2022. április 29., péntek

Az olasz Spyke prémium túraruháiból két kabátot mutatunk be, amelyekben nyugodtan nekimehetsz motorral a nagyvilágnak.

Elolvasom »
Termékbemutató