Túrakabát a legforróbb nyár esetére is

Ruha
2014. július 16., szerda - Macko

Amikor beköszönt az igazi nyár, a hálós ruhák a legkellemesebbek. Azonban sokan nem szeretik a rövid dzsekiket. Nekik itt a Touring Air GT.

Hirdetés

Ezt olvastad már?

Győz a Fekete Lovag: Serpentize motoros ruha bemutató

Ruházat tartósteszt

Cimkék: , , , , , , , ,


Hozzászólások (11 hozzászólás)

kilajsanyi -
Nem tűnt fel még egyik gyártónak sem, hogy többnyire nyári időben motorozni fekete vagy sötétszürke ruhában általában ultra nagy szopás?

Macko -
Kilajsanyi: nem ugyanezt a típust, de egy hasonló kombinációt elkezdtem tesztelni. Úgy 2000 kilométert már megtettem benne, hamarosan jön az első cikk. Meglepően bevált. 35 fokban kimondottan kellemes, és a Softshell kardigánnal 13-ban még kicsit sem hűvös. Ugyanakkor ha nem veszem le az aláöltözőt, amikor elkezd melegedni, 25 fokig még abban is teljesen jó. Na de nem lövöm le a poént. 🙂

kilajsanyi -
Kíváncsi leszek, mert a Spkye cuccok nincsenek rossz árban és az Euromotorral eddig sincsenek rossz tapasztalataim. Az idén még kitart a régi gúnyám de jövőre új gatya, kabát meg csuka kell és nem akarok mellé fogni valami drágán árult, minőséginek titulált pakisztáni szirszarral.

Macko -
Az a kísérlet tárgya, hogy meddig lehet kihúzni egyetlen hálós ruhával és megfelelő kiegészítőkkel. Kaptam egy nagyon jónak tűnő TCX aláöltözőt, a kabáthoz tartozó Softshell kardigánt (ami amúgy megállja a helyét esti városnézéshez is), és amikor kell a hideg ellen is fogok esőruhát hordani. Baromira érdekel engem is, mire fogok jutni az év hátralevő részében ezzel így! 🙂

FeR1 -
Bedouin, nem is mondtad, hogy már a Spyke-nak állsz modellt! 😀

volvo6067 -
Hát ez az kilajsanyi! Ezer éve hajtok én is fehér vagy nagyon világos nadrágot, de vagy kinevetnek (jóindulatúan) a boltokban vagy csak nőiben van! Szerinted????

Macko -
volvo: ez nem tetszik? http://www.euromotor.hu/shop/product/6285/ray-man-wp-pt-2014.html

Boxer -
Csak tudnám, miért nem gyártanak ilyet férfi méretben is? 🙂

Boxer -
Volvo! Ha nyárias gatyát keresel, nézz rá erre is: http://www.shox.hu/difi-florida-motoros-textilnadrag Van világos színben.

kilajsanyi -
Most olvastam a Kondor oldalán egy tesztet a Spyke Radom WP gatyájáról meg a Pathfinder WP kabátról. Nem vagyok benne biztos, hogy a hosszú endurós technikai kabát tetszene, de a gatya ígéretes.

Fiam, öltözz rétegesen: egész éves motoros ruha teszt – Onroad.hu -
[…] jó hálós nadrágot és hozzá való dzsekit. Őszintén megvallom, hogy nagyon szimpatizáltam a Spyke Touring Air GT-vel – azután mégis egy kicsit színesebb darab mellett döntöttem, mert őszintén hiszek […]

Előző bejegyzés

DennyM utolsó útja: kísérjük el együtt, motorral

2014. július 15., kedd
Szomorú

Következő bejegyzés

Jótékony motorosok a Velencei-tónál

2014. július 17., csütörtök
Találkozó

Ezeket olvastad már?

Győz a Fekete Lovag: Serpentize motoros ruha bemutató

Nemrég mutattuk be a magyar Serpentize motoros ruha márkát. A kínálatból talpig feketébe öltözve kezdtünk tartóstesztbe.

Elolvasom »
Ruházat tartósteszt

Jugótúr 2023, avagy a Balkán csemegéi motorral

2023. szeptember 07., csütörtök

Egykoron a Yugotours szervezte a Jugoszláv társasutakat. Mi most magunknak szerveztünk egy motoros túrát a Balkán irányába.

Elolvasom »
Túrabeszámoló

Malaguti Spectre GP 125 teszt: egy jól bevált recept

2023. augusztus 22., kedd

A világ legmotorizáltabb részén rengeteg hasonló moped rohangál - felénk a Malaguti Spectre GP 125 versenytárs nélkül támad.

Elolvasom »
Új motor teszt

Motort veszünk, összerakjuk, rendszámozzuk

2023. augusztus 01., kedd

Motorosként az egyik legjobb dolog új motort venni. Hát még akkor, ha mi bonthatjuk ki a dobozból és mi szereljük össze!

Elolvasom »
Motorvásárlás