Közös gurulásra hívnak a Mentőmotorosok!

Programajánló
2014. június 19., csütörtök - Macko

A motorral életet mentő orvosok különös tiszteletet érdemelnek. A mentőmotorosok lehetőséget kínálnak arra, hogy valóban megismerd őket.

Hirdetés


Cimkék: , , , ,


Hozzászólások (4 hozzászólás)

lbx -
Érdekel a dolog, remélem el is jutok – talán még tanulok is valamit elsősegély témában a szakemberektől. Egyébként az 1%-t is a mentőmotorosoknak dobtam tavaly és idén is… Hajrá fiúk! Köszönöm a munkát és az elhivatottságot mind mentős, mind motoros vonalon!

milord -
Érdekelne, figyelem, ha lesz több infó! 😉

Túrára várnak a mentőmotorosok: már regisztrálhatsz – Onroad.hu -
[…] A közelmúltban beszámoltunk róla, hogy 2014. augusztus 16-án közös motorozásra hívnak minden Onroad olvasót (és természetesen minden motorost) azok az orvosok, akik talán a legszebb és legfontosabb hivatást, a mentőzést két keréken végzik nap mint nap. Vitathatatlan, hogy a mentőmotorosok munkája roppant fontos, hiszen mindenkinél gyorsabban képesek odaérni egy-egy rászorulóhoz, legyen az közlekedési baleset vagy betegség áldozata. […]

Az első közös nap a magyar mentőmotoros csapattal – Onroad.hu -
[…] Az első hazai Mentőmotoros nappal kapcsolatban nem volt nagy előzetes hírverés, még örültem is neki, hogy nem egy média által felkapott, avagy politikailag tolt propaganda-esemény lesz – úgy éreztem, nekem is szól, így ott a helyem. Majd az időpont közeledtével felkerült a hír, hogy nem várt méretű az érdeklődés, így regisztrálni kell, hogy tudják a motorszámot. Ez nekem nem jelentett mást, minthogy ötven érdeklődőnél biztosan többre számítanak a szervezők. Majd jött az újabb infó, hogy a nagyszámú jelentkező miatt lezárták a regisztrációt. Korábbi tapasztalataimból kiindulva nem aggódtam, hiszen felelőtlenül jelentkezünk mindenhova, azután vagy elfeledjük, vagy az utolsó pillanatban lemondjuk, vagy egyszerűen nem is valós megjelenési szándék vezérelte jelentkezésünk. […]

Előző bejegyzés

Ennyi volt: jön az elektromos Harley! Íme a Livewire

2014. június 19., csütörtök
Szenzáció

Következő bejegyzés

Válj jobb motorossá a jóga segítségével

2014. június 20., péntek
Testkultúra

Ezeket olvastad már?

Motorozási technikák, 31. rész: Ideális kanyarív újratöltve

2020. szeptember 11., péntek

Sorozatunk 30. részében az ideális jobbos kanyarív tekintetében nem voltunk kellően körültekintőek. Így most pótoljuk az akkori hiányosságot.

Elolvasom »
Motorozási technikák

Van új a nap alatt: állítható bélések a Nolan bukósisakokban

2020. szeptember 09., szerda

A fejformádhoz, vagy éppen a motorod stílusához igazítható bukósisak-bélés? Csak addig tűnik hülyeségnek, amíg meg nem ismered a Nolan újítását.

Elolvasom »
Technika

Egy remek motoros program: jön a motoRun MINI túraverseny

2020. szeptember 02., szerda

Belföldön lesz, és a közúti száguldozáson kívül minden benne van, amitől a motorozás izgalmas. Ha szeptember, akkor motoRun MINI!

Elolvasom »
Programajánló

Téltől a nyárig: Rebelhorn Patrol motoros ruha tartósteszt

2020. augusztus 28., péntek

A Rebelhorn márka hazánkban ma még nem túl ismert. Túrázóknak szánt csúcsmodelljük, a Patrol motoros ruha pedig igen figyelemre méltó cucc!

Elolvasom »
Tartósteszt