Közös gurulásra hívnak a Mentőmotorosok!

Programajánló
2014. június 19., csütörtök - Macko

A motorral életet mentő orvosok különös tiszteletet érdemelnek. A mentőmotorosok lehetőséget kínálnak arra, hogy valóban megismerd őket.

Hirdetés


Cimkék: , , , ,


Hozzászólások (4 hozzászólás)

lbx -
Érdekel a dolog, remélem el is jutok – talán még tanulok is valamit elsősegély témában a szakemberektől. Egyébként az 1%-t is a mentőmotorosoknak dobtam tavaly és idén is… Hajrá fiúk! Köszönöm a munkát és az elhivatottságot mind mentős, mind motoros vonalon!

milord -
Érdekelne, figyelem, ha lesz több infó! 😉

Túrára várnak a mentőmotorosok: már regisztrálhatsz – Onroad.hu -
[…] A közelmúltban beszámoltunk róla, hogy 2014. augusztus 16-án közös motorozásra hívnak minden Onroad olvasót (és természetesen minden motorost) azok az orvosok, akik talán a legszebb és legfontosabb hivatást, a mentőzést két keréken végzik nap mint nap. Vitathatatlan, hogy a mentőmotorosok munkája roppant fontos, hiszen mindenkinél gyorsabban képesek odaérni egy-egy rászorulóhoz, legyen az közlekedési baleset vagy betegség áldozata. […]

Az első közös nap a magyar mentőmotoros csapattal – Onroad.hu -
[…] Az első hazai Mentőmotoros nappal kapcsolatban nem volt nagy előzetes hírverés, még örültem is neki, hogy nem egy média által felkapott, avagy politikailag tolt propaganda-esemény lesz – úgy éreztem, nekem is szól, így ott a helyem. Majd az időpont közeledtével felkerült a hír, hogy nem várt méretű az érdeklődés, így regisztrálni kell, hogy tudják a motorszámot. Ez nekem nem jelentett mást, minthogy ötven érdeklődőnél biztosan többre számítanak a szervezők. Majd jött az újabb infó, hogy a nagyszámú jelentkező miatt lezárták a regisztrációt. Korábbi tapasztalataimból kiindulva nem aggódtam, hiszen felelőtlenül jelentkezünk mindenhova, azután vagy elfeledjük, vagy az utolsó pillanatban lemondjuk, vagy egyszerűen nem is valós megjelenési szándék vezérelte jelentkezésünk. […]

Előző bejegyzés

Ennyi volt: jön az elektromos Harley! Íme a Livewire

2014. június 19., csütörtök
Szenzáció

Következő bejegyzés

Válj jobb motorossá a jóga segítségével

2014. június 20., péntek
Testkultúra

Ezeket olvastad már?

Kell ennél nagyobb? Honda XL750 Transalp teszt

2023. november 14., kedd

A Honda felélesztette a legendás Transalp típust is. Soros motorral készül, mint az Afrrica Twin - de vajon hogy sikerült?

Elolvasom »
Új motor teszt

Az új világrend trónkövetelői? Benelli TRK 702 páros teszt

2023. október 18., szerda

Régóta várjuk a Benelli középkategóriás új túraenduroit. Lássuk végre, mennyire felel meg a várakozásoknak a TRK 702 párosa!

Elolvasom »
Új motor teszt

125 köbcentivel 1000 kilométeres túra 24 óra alatt

2023. október 15., vasárnap

Méghogy 1000 köbcenti alatt nincs élet? 1000 kilométert tettünk meg egy 125-ös kismotorral, és még nézelődésre is futotta közben!

Elolvasom »
Videós túrabeszámoló

Győz a Fekete Lovag: Serpentize motoros ruha bemutató

2023. szeptember 24., vasárnap

Nemrég mutattuk be a magyar Serpentize motoros ruha márkát. A kínálatból talpig feketébe öltözve kezdtünk tartóstesztbe.

Elolvasom »
Ruházat tartósteszt