Közös gurulásra hívnak a Mentőmotorosok!

Programajánló
2014. június 19., csütörtök - Macko

A motorral életet mentő orvosok különös tiszteletet érdemelnek. A mentőmotorosok lehetőséget kínálnak arra, hogy valóban megismerd őket.

Hirdetés


Cimkék: , , , ,


Hozzászólások (4 hozzászólás)

lbx -
Érdekel a dolog, remélem el is jutok – talán még tanulok is valamit elsősegély témában a szakemberektől. Egyébként az 1%-t is a mentőmotorosoknak dobtam tavaly és idén is… Hajrá fiúk! Köszönöm a munkát és az elhivatottságot mind mentős, mind motoros vonalon!

milord -
Érdekelne, figyelem, ha lesz több infó! 😉

Túrára várnak a mentőmotorosok: már regisztrálhatsz – Onroad.hu -
[…] A közelmúltban beszámoltunk róla, hogy 2014. augusztus 16-án közös motorozásra hívnak minden Onroad olvasót (és természetesen minden motorost) azok az orvosok, akik talán a legszebb és legfontosabb hivatást, a mentőzést két keréken végzik nap mint nap. Vitathatatlan, hogy a mentőmotorosok munkája roppant fontos, hiszen mindenkinél gyorsabban képesek odaérni egy-egy rászorulóhoz, legyen az közlekedési baleset vagy betegség áldozata. […]

Az első közös nap a magyar mentőmotoros csapattal – Onroad.hu -
[…] Az első hazai Mentőmotoros nappal kapcsolatban nem volt nagy előzetes hírverés, még örültem is neki, hogy nem egy média által felkapott, avagy politikailag tolt propaganda-esemény lesz – úgy éreztem, nekem is szól, így ott a helyem. Majd az időpont közeledtével felkerült a hír, hogy nem várt méretű az érdeklődés, így regisztrálni kell, hogy tudják a motorszámot. Ez nekem nem jelentett mást, minthogy ötven érdeklődőnél biztosan többre számítanak a szervezők. Majd jött az újabb infó, hogy a nagyszámú jelentkező miatt lezárták a regisztrációt. Korábbi tapasztalataimból kiindulva nem aggódtam, hiszen felelőtlenül jelentkezünk mindenhova, azután vagy elfeledjük, vagy az utolsó pillanatban lemondjuk, vagy egyszerűen nem is valós megjelenési szándék vezérelte jelentkezésünk. […]

Előző bejegyzés

Ennyi volt: jön az elektromos Harley! Íme a Livewire

2014. június 19., csütörtök
Szenzáció

Következő bejegyzés

Válj jobb motorossá a jóga segítségével

2014. június 20., péntek
Testkultúra

Ezeket olvastad már?

Az eddigi legjobb telefontartók motorra: Motochargebar 2022

2022. május 09., hétfő

A Motochargebar telefontartóit Magyarországon fejlesztik, ráadásul folyamatosan. Az idei évre ismét jobbak lettek, mint valaha!

Elolvasom »
Termékbemutató

Protektor nyereményjáték: a tét ingyenes baleset-biztosítás

2022. május 01., vasárnap

Amennyiben az Onroad.hu olvasójaként részt veszel a Protektor motoros baleset-biztosítás játékában, akár ingyen lehetsz biztonságban egy évig!

Elolvasom »
Nyereményjáték

Sokszínű túrakabátok a Spyke kínálatából, 1. rész

2022. április 29., péntek

Az olasz Spyke prémium túraruháiból két kabátot mutatunk be, amelyekben nyugodtan nekimehetsz motorral a nagyvilágnak.

Elolvasom »
Termékbemutató

Honda NT1100 teszt: a túrázás új ékköve DCT-vel és anélkül

2022. április 17., vasárnap

Az új NT1100 egy egészen figyelemre méltó, klasszikus nagy túramotor. Mindkét változatát egyszerre fogtuk be igen alapos tesztre.

Elolvasom »
Új motor teszt