Kétütemű fél literes versenymotor utcára is

Különleges
2014. június 13., péntek - Macko

A kétütemű technika a versenymotor kategóriában is kihalt, az utcaiak között pedig pláne. A Ronax izgalmas újdonsága azonban ad némi reményt!

Hirdetés

Ezt olvastad már?

Győz a Fekete Lovag: Serpentize motoros ruha bemutató

Ruházat tartósteszt

Cimkék: , , , , ,


Hozzászólások (4 hozzászólás)

XYZ -
Volt szerencsém NSR250RSP és TZR250R gépekkel csapatni…na már azokon is becsokizott az ember(még a z nagy 4t sportgépek tulajok is csak csodálkoztak). Hogy ez mit tudhat abba bele se merek gondolni. Ki kéne próbálni 😀

Helmets on -
“Ronax cég ugyanis nagy ívben tojik a zöldekre és a környezetvédelemre, így nem a ma oly népszerű elektromos pályagépek szegmensébe szállt be” Nagyon helyes! A villanymotor arra való hogy beröffentse a benzinmotort és előtte hangosan köszönjön neki. Ne buziskodjunk. Biztos nagyon jól megy (amúgy nem is igazi V4 mert ugye 2 forgattyús tengelye van) de a hangra most is csak azt tudom mondani: teljesen mindegy hogy 50 vagy 500, 1 vagy 4 henger….purrogó kis robogó hangja van mindnek, ebben (is) a négyütemű jobb).

szucsi -
Kedvenc illatom a kétütemű motorok füstje (akár Trabant, Wartburg, Simson…). Szeintem nagyon kellemes, édeskés illatuk van (főként az ásványi olaj miatt). Egyszer szívesen ellátogatnék egy kétütemű versenyre. (De kifejezetten tetszik a benzinkutak/benzin illata is, sőt még az aszfaltozásokon a pakura szaga is, amiért nagyon sokan hülyének néznek).

Helmets on -
Az benzinnek tényleg jó szag van (a dízeleknek viszont nem és ebből több van már), a meleg aszfalt szaga is jó….de azért nem egészséges letüdőzni:)

Előző bejegyzés

Egykerék háromszázzal a forgalomban?

2014. június 12., csütörtök
Közveszélyes

Következő bejegyzés

Jubileum: szülinapos a WD-40

2014. június 16., hétfő
Érdekes

Ezeket olvastad már?

Győz a Fekete Lovag: Serpentize motoros ruha bemutató

Nemrég mutattuk be a magyar Serpentize motoros ruha márkát. A kínálatból talpig feketébe öltözve kezdtünk tartóstesztbe.

Elolvasom »
Ruházat tartósteszt

Jugótúr 2023, avagy a Balkán csemegéi motorral

2023. szeptember 07., csütörtök

Egykoron a Yugotours szervezte a Jugoszláv társasutakat. Mi most magunknak szerveztünk egy motoros túrát a Balkán irányába.

Elolvasom »
Túrabeszámoló

Malaguti Spectre GP 125 teszt: egy jól bevált recept

2023. augusztus 22., kedd

A világ legmotorizáltabb részén rengeteg hasonló moped rohangál - felénk a Malaguti Spectre GP 125 versenytárs nélkül támad.

Elolvasom »
Új motor teszt

Motort veszünk, összerakjuk, rendszámozzuk

2023. augusztus 01., kedd

Motorosként az egyik legjobb dolog új motort venni. Hát még akkor, ha mi bonthatjuk ki a dobozból és mi szereljük össze!

Elolvasom »
Motorvásárlás