Bérmotor egyenesen a forgalmazótól

Szolgáltatás
2014. április 24., csütörtök - Kawasaki

A Kawasaki új szolgáltatással kedveskedik: legfrissebb gépeit bérmotor formájában is magadévá teheted egy napra vagy egy hétvégére is.

Hirdetés


Cimkék: , , , , , ,


Hozzászólások (4 hozzászólás)

szentpetike -
Első ránézésre nagyon ügyes húzásnak tűnt. Teljesen rendben lévők az árak is, mindaddig míg fel nem tűnt, hogy napi 100km-t ig(hétvégente 400km-ig) érvényesek a feltüntetett árak.Utána +30 ft/ km. Na most ha arra vetemednék, hogy béreljek egy hétvégi túrára egy vasat, tuti nem 400km fog belegurulni, hanem legalább 1000. Úgy viszont már egyáltalán nem mondanám barátinak a fizetendő díjakat. Ettől függetlenül azért -ha nem az anyagi oldalát nézzük-nem rossz egy ilyen lehetőség.

verpe -
Én is nézegettem, számolgattam 🙂 de inkább egy használt vas (bagóért, kb a kaució árából meg is van) és azt tankolom. Ha meg összetöröm se nagy a gond. Ez annak jó inkább aki új vasat akar venni, még jobban is jár ha csak pár túrát tervez be évente. Mindenesetre támogatom, jó a kezdeményezés, remélhetőleg a többi márkánál is bevezetik ezt. Pl. BMW1200GS 🙂

Jani55 -
Verpe: Balatonbogláron telefonon egyeztetett időpontban biztosan kapsz 1-2 órára pl BMW1200GS-t. (nekem is volt lehetőségem, egy 600km-es új gépet adtak próbaútra… teletankolva vigyem vissza, az volt a kérésük: mondjuk, az természetes is volt részemről)

Macko -
Verpe: R1200GS bérlési lehetőségről hamarosan beszámolunk! 🙂 Konkrétan ha minden jól megy és elkészül a videónk, már akár holnap…

Előző bejegyzés

Bukósisak nélkül nincs motorozás!

2014. április 24., csütörtök
Biztonság

Következő bejegyzés

Májusi Onroad túra: Balaton-Felvidék, Hegyestű és Bakony

2014. április 27., vasárnap
Túrameghívó

Ezeket olvastad már?

Kell ennél nagyobb? Honda XL750 Transalp teszt

2023. november 14., kedd

A Honda felélesztette a legendás Transalp típust is. Soros motorral készül, mint az Afrrica Twin - de vajon hogy sikerült?

Elolvasom »
Új motor teszt

Az új világrend trónkövetelői? Benelli TRK 702 páros teszt

2023. október 18., szerda

Régóta várjuk a Benelli középkategóriás új túraenduroit. Lássuk végre, mennyire felel meg a várakozásoknak a TRK 702 párosa!

Elolvasom »
Új motor teszt

125 köbcentivel 1000 kilométeres túra 24 óra alatt

2023. október 15., vasárnap

Méghogy 1000 köbcenti alatt nincs élet? 1000 kilométert tettünk meg egy 125-ös kismotorral, és még nézelődésre is futotta közben!

Elolvasom »
Videós túrabeszámoló

Győz a Fekete Lovag: Serpentize motoros ruha bemutató

2023. szeptember 24., vasárnap

Nemrég mutattuk be a magyar Serpentize motoros ruha márkát. A kínálatból talpig feketébe öltözve kezdtünk tartóstesztbe.

Elolvasom »
Ruházat tartósteszt