A legbénább motoros baleset

Vezetéstechnika
2014. április 04., péntek - Macko

Sajnos a motorozás során bármikor érhet minket baleset. Na de hogy ennyire nyomorultul, és még fel is veszi egy térfigyelő kamera?

Hirdetés

Ezt olvastad már?

Győz a Fekete Lovag: Serpentize motoros ruha bemutató

Ruházat tartósteszt

Cimkék: , , , , , , , ,


Hozzászólások (3 hozzászólás)

Helmets on -
“rossz a testtartása, és a kormányt kapaszkodóként használta. Ilyenkor könnyedén tudunk egy kicsit csavarintani a görcsösen megmarkolt gázkaron. Amennyiben pedig eközben bal kezünk négy ujjal kezeli a kuplungot, annak finom működtetése is csorbát szenved” -Nem tudom két újjal kezelni a kuplungot. -A kormányt meg csak a lányok húzzák meg, ha megijednek és kapaszkodnak:) Ő meg ott vétett hibát hogy (ahogy látszik is) fel akarta kicsit emelni a motor első kerekét hogy ne padkázza le és így “felugrat” a járdára, de korán csinálta ás nagy gázzal, így a padkának hajtott nagy sebességgel, az megdobta és….ez lett. Nincs itt szerintem semmiféle “testtartás”, meg “kétujjas fékkészenlét”…csak nem tudta kerékre emelni meg nem is kellett volna, egyszerűbb ha lassú sebességgel, esetleg lábat letéve, kilógatva fog hozzá és kész.

Macko -
Helmets: pedig egyszerűen nem engedi el a gázt. Csak ezzel van a baj. Ha becsukja és nem néz meredten a falra, simán el tud fordulni balra. Kétujjas fékkészenlátről nem írtam. 🙂 És a kuplung a kisebbik baj – a Gésán én sem tudom két ujjal kezelni, mert nagyon bent fog, mégis szép finoman tudom terepen is irányítani.

Helmets on -
“bal kezünk négy ujjal kezeli a kuplungot, annak finom működtetése is csorbát szenved”” Erre gondoltam hogy akkor biztos 2 újjal kéne:) “Ha becsukja és nem néz meredten a falra, simán el tud fordulni balra. ” Á, nem biztos, ezek a szituációk olyanok hogy ott akkor csak nézel hogy mi van..lefagyhatsz:) megijedt hogy megdobta, aztán történt ami…

Előző bejegyzés

Idén is várja a BMW a pályamotorosokat Brnoban

2014. április 03., csütörtök
Programajánló

Következő bejegyzés

Lehet nyáron is kellemes viselet a motoros kabát?

2014. április 04., péntek
Kiegészítő

Ezeket olvastad már?

Győz a Fekete Lovag: Serpentize motoros ruha bemutató

Nemrég mutattuk be a magyar Serpentize motoros ruha márkát. A kínálatból talpig feketébe öltözve kezdtünk tartóstesztbe.

Elolvasom »
Ruházat tartósteszt

Jugótúr 2023, avagy a Balkán csemegéi motorral

2023. szeptember 07., csütörtök

Egykoron a Yugotours szervezte a Jugoszláv társasutakat. Mi most magunknak szerveztünk egy motoros túrát a Balkán irányába.

Elolvasom »
Túrabeszámoló

Malaguti Spectre GP 125 teszt: egy jól bevált recept

2023. augusztus 22., kedd

A világ legmotorizáltabb részén rengeteg hasonló moped rohangál - felénk a Malaguti Spectre GP 125 versenytárs nélkül támad.

Elolvasom »
Új motor teszt

Motort veszünk, összerakjuk, rendszámozzuk

2023. augusztus 01., kedd

Motorosként az egyik legjobb dolog új motort venni. Hát még akkor, ha mi bonthatjuk ki a dobozból és mi szereljük össze!

Elolvasom »
Motorvásárlás