A legbénább motoros baleset

Vezetéstechnika
2014. április 04., péntek - Macko

Sajnos a motorozás során bármikor érhet minket baleset. Na de hogy ennyire nyomorultul, és még fel is veszi egy térfigyelő kamera?

Hirdetés

Ezt olvastad már?

Még erősebb lesz a 2023-as BMW S1000RR

Sportmotor

Cimkék: , , , , , , , ,


Hozzászólások (3 hozzászólás)

Helmets on -
“rossz a testtartása, és a kormányt kapaszkodóként használta. Ilyenkor könnyedén tudunk egy kicsit csavarintani a görcsösen megmarkolt gázkaron. Amennyiben pedig eközben bal kezünk négy ujjal kezeli a kuplungot, annak finom működtetése is csorbát szenved” -Nem tudom két újjal kezelni a kuplungot. -A kormányt meg csak a lányok húzzák meg, ha megijednek és kapaszkodnak:) Ő meg ott vétett hibát hogy (ahogy látszik is) fel akarta kicsit emelni a motor első kerekét hogy ne padkázza le és így “felugrat” a járdára, de korán csinálta ás nagy gázzal, így a padkának hajtott nagy sebességgel, az megdobta és….ez lett. Nincs itt szerintem semmiféle “testtartás”, meg “kétujjas fékkészenlét”…csak nem tudta kerékre emelni meg nem is kellett volna, egyszerűbb ha lassú sebességgel, esetleg lábat letéve, kilógatva fog hozzá és kész.

Macko -
Helmets: pedig egyszerűen nem engedi el a gázt. Csak ezzel van a baj. Ha becsukja és nem néz meredten a falra, simán el tud fordulni balra. Kétujjas fékkészenlátről nem írtam. 🙂 És a kuplung a kisebbik baj – a Gésán én sem tudom két ujjal kezelni, mert nagyon bent fog, mégis szép finoman tudom terepen is irányítani.

Helmets on -
“bal kezünk négy ujjal kezeli a kuplungot, annak finom működtetése is csorbát szenved”” Erre gondoltam hogy akkor biztos 2 újjal kéne:) “Ha becsukja és nem néz meredten a falra, simán el tud fordulni balra. ” Á, nem biztos, ezek a szituációk olyanok hogy ott akkor csak nézel hogy mi van..lefagyhatsz:) megijedt hogy megdobta, aztán történt ami…

Előző bejegyzés

Idén is várja a BMW a pályamotorosokat Brnoban

2014. április 03., csütörtök
Programajánló

Következő bejegyzés

Lehet nyáron is kellemes viselet a motoros kabát?

2014. április 04., péntek
Kiegészítő

Ezeket olvastad már?

MBP M502N teszt: Elsőre közel hibátlant!

2022. augusztus 22., hétfő

Az MBP ismét régi receptet követ: egykori olasz márkát támaszt fel kínai tőkével és munkával. Az M502N viszont elsőre remek lett!

Elolvasom »
Új motor teszt

Honda ADV350 teszt: A tökéletes középpályás?

2022. augusztus 20., szombat

A Honda első pillantásra megint meglévő modelljeiből pakolt össze egy újat. Az ADV350 azonban több, mint ígéretesnek tűnik.

Elolvasom »
Új motor teszt

Dörömböl a jövő: Energica Eva Ribelle RS (2021) teszt

2022. július 23., szombat

A nagy teljesítményű elektromos motorok életképessége eddig elég kérdőjeles volt. Az Energica Eva Ribelle RS ezen akar javítani.

Elolvasom »
Új motor teszt

Sokszínű túrakabátok a Spyke kínálatából, 2. rész

2022. július 19., kedd

Az első részt folytatva két újabb Spyke túrakabát bemutatója következik. Egyiken sem véletlenül szerepel a hivatalos Dakar logó.

Elolvasom »
Termékbemutató