A legbénább motoros baleset

Vezetéstechnika
2014. április 04., péntek - Macko

Sajnos a motorozás során bármikor érhet minket baleset. Na de hogy ennyire nyomorultul, és még fel is veszi egy térfigyelő kamera?

Hirdetés


Cimkék: , , , , , , , ,


Hozzászólások (3 hozzászólás)

Helmets on -
“rossz a testtartása, és a kormányt kapaszkodóként használta. Ilyenkor könnyedén tudunk egy kicsit csavarintani a görcsösen megmarkolt gázkaron. Amennyiben pedig eközben bal kezünk négy ujjal kezeli a kuplungot, annak finom működtetése is csorbát szenved” -Nem tudom két újjal kezelni a kuplungot. -A kormányt meg csak a lányok húzzák meg, ha megijednek és kapaszkodnak:) Ő meg ott vétett hibát hogy (ahogy látszik is) fel akarta kicsit emelni a motor első kerekét hogy ne padkázza le és így “felugrat” a járdára, de korán csinálta ás nagy gázzal, így a padkának hajtott nagy sebességgel, az megdobta és….ez lett. Nincs itt szerintem semmiféle “testtartás”, meg “kétujjas fékkészenlét”…csak nem tudta kerékre emelni meg nem is kellett volna, egyszerűbb ha lassú sebességgel, esetleg lábat letéve, kilógatva fog hozzá és kész.

Macko -
Helmets: pedig egyszerűen nem engedi el a gázt. Csak ezzel van a baj. Ha becsukja és nem néz meredten a falra, simán el tud fordulni balra. Kétujjas fékkészenlátről nem írtam. 🙂 És a kuplung a kisebbik baj – a Gésán én sem tudom két ujjal kezelni, mert nagyon bent fog, mégis szép finoman tudom terepen is irányítani.

Helmets on -
“bal kezünk négy ujjal kezeli a kuplungot, annak finom működtetése is csorbát szenved”” Erre gondoltam hogy akkor biztos 2 újjal kéne:) “Ha becsukja és nem néz meredten a falra, simán el tud fordulni balra. ” Á, nem biztos, ezek a szituációk olyanok hogy ott akkor csak nézel hogy mi van..lefagyhatsz:) megijedt hogy megdobta, aztán történt ami…

Előző bejegyzés

Idén is várja a BMW a pályamotorosokat Brnoban

2014. április 03., csütörtök
Programajánló

Következő bejegyzés

Lehet nyáron is kellemes viselet a motoros kabát?

2014. április 04., péntek
Kiegészítő

Ezeket olvastad már?

SHUBERTH C5 bemutató és teszt: Hatalmas fejlődés

2022. május 21., szombat

A prémium szegmensben éllovas SCHUBERTH legújabb bukója teljesen új fejlesztésként, elődeit mindenben felülmúlva lép a piacra.

Elolvasom »
Kiegészítő teszt

Az eddigi legjobb telefontartók motorra: Motochargebar 2022

2022. május 09., hétfő

A Motochargebar telefontartóit Magyarországon fejlesztik, ráadásul folyamatosan. Az idei évre ismét jobbak lettek, mint valaha!

Elolvasom »
Termékbemutató

Protektor nyereményjáték: a tét ingyenes baleset-biztosítás

2022. május 01., vasárnap

Amennyiben az Onroad.hu olvasójaként részt veszel a Protektor motoros baleset-biztosítás játékában, akár ingyen lehetsz biztonságban egy évig!

Elolvasom »
Nyereményjáték

Sokszínű túrakabátok a Spyke kínálatából, 1. rész

2022. április 29., péntek

Az olasz Spyke prémium túraruháiból két kabátot mutatunk be, amelyekben nyugodtan nekimehetsz motorral a nagyvilágnak.

Elolvasom »
Termékbemutató