Világjáró negyed literrel

Különlegesség
2014. február 11., kedd - FeR1

Alig néhány országra tőlünk nyálelválasztó hatású kis motorokat gyárt az átlagos európai fülnek ismeretlen gyártó. Hallottatok már a M1NSK-ről?

Hirdetés


Cimkék: , , , , , ,


Hozzászólások (15 hozzászólás)

ispan -
Tetszik nekem is. Lehet tudni bővebbet róla? Kinti ár? Müszaki paraméter? Az egész, még a dobozok is a BMV-t idézik. Még a szine is :-)))

eko -
Én is azt hittem elsőre, hogy egy F800GS. De nem kicsik azok a dobozok a pótalkatrészeknek? 😛

Macko -
Döbbenetes az ára. Fehéroroszországban a bruttó kisker ár forgalomba helyezve 5’100 dollár. Átszámítva 1’150’000.- forint. Abból mit hozol ki???

Helmets on -
Érdekes hogy 1-essel írják, először azt hittem elírás:) Amúgy saját fejlesztésű blokkjuk van minden típusban, vagy licenc? Egy-két blokk elég levedlett japánnak tűnik, olyan Loncin féleség…A 300-as meg mintha Yamaha(?) lenne. Amúgy egész komoly gépek vannak, a nagyobbak így ránézésre formára és minőségérzetre is túltesznek jó pár kínai, korai koreai próbálkozáson…vagy akár olcsóbb japán motoron… Régebben olvastam a gyárról, de csak a 125 szegmens maradt meg bennem, ez a TRX meglepett… Az ára meg nagyon olcsó…mondjuk a munkaerő is, meg nem lepődnék meg ha Lukasenkoék támogatnák kicsit a gyárat…

Macko -
Eko: azért tegyél mellé egy Honda Crosstourer fotót! 🙂

XYZ -
Simán bevállalnám itthonra kolbászolni,az autópályázást leszámítva bőven jó mindenhova.És amellett,hogy piszok olcsó még pofás is.

FeR1 -
Autópályázni tényleg nem való. De benne is van ennek az úttípusnak a nevében, hogy mik közlekedjenek rajta. Autók, esetleg még buszok meg kamionok. Motorozni autópályán? Egyszer majd biztos ráfanyalodok, ha nagyon gyorsan kell a világ másik felében lennem, de itthon felesleges ráhajtani motorral.

Macko -
Én a legnagyobb túramotorokkal (még a tempomatosakkal is) úgy elálmosodok autópályán, hogy nem bírom elviselni. Csak akkor nem, ha abszolút illegális tempóban karcolok. Na de az meg hosszú távon nem egy egészséges dolog, mint tudjuk. Meg annyira nem is izgalmas… Érdekes egyébként, hogy míg autóval folyamatosan használom a tempomatot – még városban is -, addig motoron soha!

valaki -
Említés teszt @admin @Döme

Helmets on -
Hát…gyanúm beigazolódott, de nem csak a blokk “adoptált” az egész motor is az. Akárhogy is nézem ez egy Zongshen RX3: http://www.sportmotor.hu/img_news/2014/0213/zhongsen-rx3-minsk.jpg

Macko -
Helmets: ettől még a fehéroroszok lenyomtak három motorral egy tízezer kilométeres távot a tajgán keresztül – saját kommunikációjuk szerint egyetlen meghibásodás nélkül. Amivel nem akarok semmit sugallni… 🙂 Mindegy, én még mindig nagyon kipróbálnám. 🙂

Bedouin -
Valóban jó pofa 🙂 Egyébként Macko miért nem szervezed le?

Helmets on -
Nem mondtam hogy ettől már szar lett a szemeben! Most is azt mondom hogy komolynak néz ki, nem kelt gagyi benyomást… Csak épp a kínálat legjavát nem ők gyártják, átcímkézni valamit és azzal “tajgázni” meg nem akkora érdem:)

Macko -
Bedouin: írtam nekik azonnal, amikor a cikk felkerült. Nem jött válasz…

Mash 400 Adventure – egy könnyed kalandmotor – Onroad.hu -
[…] nyúlni: kisebb motor, nagyobb móka, könnyebb motorozhatóság. Több gyártó is kínál efféle járgányt, persze egyikük sem a komoly presztízzsel bíró márkákhoz tartozik. Kevésbé ismert a Mash […]

Előző bejegyzés

Vigyázz a dekoncentráltakkal!

2014. február 11., kedd
Veszély

Következő bejegyzés

A nagyon okos lakat

2014. február 12., szerda
Kütyü

Ezeket olvastad már?

Kell ennél nagyobb? Honda XL750 Transalp teszt

2023. november 14., kedd

A Honda felélesztette a legendás Transalp típust is. Soros motorral készül, mint az Afrrica Twin - de vajon hogy sikerült?

Elolvasom »
Új motor teszt

Az új világrend trónkövetelői? Benelli TRK 702 páros teszt

2023. október 18., szerda

Régóta várjuk a Benelli középkategóriás új túraenduroit. Lássuk végre, mennyire felel meg a várakozásoknak a TRK 702 párosa!

Elolvasom »
Új motor teszt

125 köbcentivel 1000 kilométeres túra 24 óra alatt

2023. október 15., vasárnap

Méghogy 1000 köbcenti alatt nincs élet? 1000 kilométert tettünk meg egy 125-ös kismotorral, és még nézelődésre is futotta közben!

Elolvasom »
Videós túrabeszámoló

Győz a Fekete Lovag: Serpentize motoros ruha bemutató

2023. szeptember 24., vasárnap

Nemrég mutattuk be a magyar Serpentize motoros ruha márkát. A kínálatból talpig feketébe öltözve kezdtünk tartóstesztbe.

Elolvasom »
Ruházat tartósteszt