Honda az élen – 25 év után

Dakar
2014. január 06., hétfő - Macko

Negyed évszázadot kellett várni az aranyszárnyasoknak: újra az ő motorjuk vezeti a legnagyobb terepversenyt.

Hirdetés


Cimkék: , , , , , ,


Hozzászólások (6 hozzászólás)

FeR1 -
Azért Després és Coma vannak annyira vén rókák – hihi, róka Coma! – hogy tudják, nem az első napon kell nagyot menni és nyerni. Elöl maradnak, hogy azért jó legyen az idejük és vagy egy iszonyú keményet fognak hajrázni egymással csatázva, vagy csak szépen az utolsó szakaszon biztonsági motorozással begurulnak időtől függően. Ha a Hondások túlságosan megrészegülnek a diadalittas gondolatoktól, abból még baj lehet. Komolyan mondom, nem tudom kinek szurkoljak. Imádom a KTM versenymotorját, Marc Coma rendkívül szimpatikus versenyző, Després hasonlóan, viszont Yamahás vagyok magam is, így annak is illik szurkolni. A magyarokról nem is beszélve! Gratulálok Somfainak, de csak ésszel, hátra van még közel két hét, végig ott kell lenni fejben!

Bedouin -
Részemről Coma a kedvenc (nem kevésbé a KTM), de azt nem szeretném semmi képpen, hogy Despres nyerjen. Előttem már régen leszerepelt, nem sportember!

FeR1 -
Volt egy megbotlása, mindenkivel előfordul – ettől függetlenül jó ember és jó sportoló. 😉

Bedouin -
Megbotlása: ezt az embert a sport nem tanította meg semmire. Ettől függetlenül én is jó motorosnak tartom!

FeR1 -
Bedu, mondom, ne ítéljünk olyan könnyelműen. Hihetetlen nyomás van a vállain egy ilyen élsportolónak, el sem tudnánk képzelni mit élnek át ezalatt a két hét alatt. Akkor hozott egy rossz döntést, mikor a társát ott hagyta a sárban, amit szerintem már milliószor megbánt. Ne ostorozzuk szegényt! Ettől függetlenül Comát jobban komálom én is. 🙂

Folytatódik az aranyszárnyas dominancia | Onroad.hu: az egyik legkedveltebb motoros magazin -
[…] Barreda előző napi történelminek tekinthető szakaszgyőzelme után csapattársa, az angol Sam Sunderland hozta be első helyre Honda CRF450 RALLY-ját. Barreda […]

Előző bejegyzés

Tündéri trájk

2014. január 06., hétfő
Különc

Következő bejegyzés

A ködben csattanó motorok esete a bátor rendőrrel

2014. január 07., kedd
Baleset

Ezeket olvastad már?

A sisak, amit te is kipróbálhatsz: SCHUBERTH C4 PRO

2021. május 07., péntek

Bukósisak vásárlása előtt baromi fontos, hogy személyesen is kipróbálhasd a kiszemeltet. A SCHUBERTH C4 PRO esetében ez már magától értetődő.

Elolvasom »
Tesztelj magad!

Az OBB és a KTM Centrum a motorosok biztonságáért

2021. április 29., csütörtök

Elindult egy folyamat, amelyből mind csak nyerhetünk. AZ OBB és a hosszú távon gondolkozó KTM Centrum célja a motorozás biztonságosabbá tétele.

Elolvasom »
Együttműködés

Érdemes ránézni: a Motochargebar 2021-es fejlesztései

2021. április 26., hétfő

A vezeték nélkül töltő motoros telefontartókat gyártó Motochargebar termékei fejlődtek és bővültek is. Van, ami nem is tölt, mégis zseniális!

Elolvasom »
Hasznos kiegészítők

Motorozási technikák, 32. rész: A robogó vezetése

2021. április 15., csütörtök

A robogó fizikai felépítése és kezelőszervei is eltérnek egy "hagyományos" motorétól. Lássuk, mi mindent MUSZÁJ tudni, amikor ilyet vezetsz.

Elolvasom »
Motorozási technikák