Csőrös újdonság a Suzukitól: DL1000 koncepció

Intermot
2012. október 05., péntek - Macko

A V-Strom márkanév az ezres változattal született meg, ám a nagyobbik DL gyártását később abbahagyta a gyár. Most úgy tűnik, újragondolták a típust.

Hirdetés


Cimkék: , ,


Hozzászólások (7 hozzászólás)

eko -


R850R -

nyilván ár kérdése is, de 2012-ben egy sima fordított első teleszkóp és egy állítható hátsó rugóstag egyszerűen nem elég. nem úgy nem elég, hogy a tudása, mert azt is meg lehet jól csinálni, hanem a konkurrenciához viszonyítva rettenetesen hátul van.


avarmen -

 A legvidámabb motor, amit valaha láttam. Azzal a csőrrel valamit nagyon kéne kezdeni, egyébként rendben van. Egy szolid kardán még elférne rajta.


Caherdaniel -

 Jé, még egy GS     :o)


avarmen -

 Láttál Te már GS-t? 🙂


Macko -

Ott is van a szövegben (nem én találtam ki, hanem az angol nyelvű sajtóanyag tartalmazza), hogy a DR Big-re akar hasonlítani a csőrrel. Más kérdés, hogy nyilván semmi köze hozzá, hiszen az egy erősen terepképes endúró volt, ez a motor pedig nyilván nem lesz az.

A privát véleményem pedig az, hogy ha ilyen lenne egy GS, akkor válószínűleg a komplett formatervező csapatot kivégeznék Münchenben. 🙂


MGP -

Elég messze van a gép a régi DrBig gőzgéptől.. (hogy az a 750 mekkorát ütött egy hengerben anno..)

Szerintem inkább kínos, hogy nyögvenyelősen próbálják megmagyarázni, hogy az a csőr nem “az” a csőr… jó hogy nem már a Katanát hozzák fel formai elődnek.

Egyszerűen el kellene fogani, hogy manapság ez a csőr lett a túraendúrók védjegye és kész, gyakorlalitag az összes ilyen kategóriájú motor megkapta.

 


Előző bejegyzés

Kölnben bemutatkozott az új Street Triple páros

2012. október 04., csütörtök
Intermot

Következő bejegyzés

Visszatérés a sivatagba: bemutatkozik a Honda CRF450 Dakar

2012. október 09., kedd
Dakar

Ezeket olvastad már?

Kell ennél nagyobb? Honda XL750 Transalp teszt

2023. november 14., kedd

A Honda felélesztette a legendás Transalp típust is. Soros motorral készül, mint az Afrrica Twin - de vajon hogy sikerült?

Elolvasom »
Új motor teszt

Az új világrend trónkövetelői? Benelli TRK 702 páros teszt

2023. október 18., szerda

Régóta várjuk a Benelli középkategóriás új túraenduroit. Lássuk végre, mennyire felel meg a várakozásoknak a TRK 702 párosa!

Elolvasom »
Új motor teszt

125 köbcentivel 1000 kilométeres túra 24 óra alatt

2023. október 15., vasárnap

Méghogy 1000 köbcenti alatt nincs élet? 1000 kilométert tettünk meg egy 125-ös kismotorral, és még nézelődésre is futotta közben!

Elolvasom »
Videós túrabeszámoló

Győz a Fekete Lovag: Serpentize motoros ruha bemutató

2023. szeptember 24., vasárnap

Nemrég mutattuk be a magyar Serpentize motoros ruha márkát. A kínálatból talpig feketébe öltözve kezdtünk tartóstesztbe.

Elolvasom »
Ruházat tartósteszt