Ewan és Charley újra nekivágnak?

Motoros túra
2012. január 17., kedd - Macko

A motoros világjárás egyik legismertebb párosa a McGregor-Boorman duó, akik két hosszú utukkal hatalmas népszerűségre tettek szert. A hírek szerint a sztori még nem ért véget.

Hirdetés


Cimkék:


Hozzászólások (10 hozzászólás)

Moto-Cat -

Pont délelőtt, ezen a szent napon gondoltam rá, hogy vajon lesz-e még közös, nagy túrájuk. Haláli. Szerintem Dél-Amerikát kéne megkerülniük. Legalább 20 ezer kilométer. Főleg, ha néha bekanyarodnak a belső területekre! Elég veszélyes és izgalmas terep nekik… :) 


CJKrisz -

Na, ez már valamivel bíztatóbb. Emlékszem rá, hogy 2010 elején olvastam valahol, terveznek egy Long Way Up túrát, ami Tűzföldtől Alaszkáig tartana és 2011 elején indulnának. Aztán valahogy nagy csend lett körülötte, nem is történt semmi ilyen. Akár kacsa is lehetett a hír. Vagy csak nem jött össze. De mondjuk el tudnék képzelni egy ilyen kiruccanást tőlük.


mr_a -

hát igen, a Long Way Up logikus következő fejezet lenne, hajrá fiúk!!!

amúgy szerintem a Charley külön filmjei jobbak voltak. a Race to Dakar különösen.

(a One Saturday Morning Kitchen az nem Szombat Reggeli Konyha) ?


Macko -

Az tényleg szombat, köszönöm!

Ráadásul a “One” az adó nevéhez tartozik, nem a műsoréhoz.

De most már rendberaktam az anomáliát. 🙂


k0diak -

Egy kis pofatlan onreklam, mert bar nem vagyok filmsztar, meg nem kovet filmes csapat sem, de hatha ettol meg erdekes lehet valakinek: hasonlo tura ellenkezo iranyban (egyelore csak Facebookon, regisztracio nem szukseges)

https://www.facebook.com/vegtelenbe

Eddig az Ausztralia->Kelet-Timor->Indonezia->Malajzia utvonalat jartam be tavaly majus 15. ota, kicsivel 31 ezer kilometer folott tartok, meg hatra van legalabb ugyanennyi.

Innen Thaifold->Kambodzsa->Laosz->Thaifold->Nepal->India->Pakiszan->Kina->Pamir Hway->Kazahsztan->Oroszorszag->Mongolia->Oroszorszag->Ukrajna->Magyarorszag lesz az utvonal, varhatoan szeptember vege korul erek haza.

Kepek:

https://www.facebook.com/vegtelenbe?sk=photos


Moto-Cat -

Gratulálok a vállalkozásodhoz k0diak! A képeket sajnos nem tudom megnézni, mert nincs facebook-os oldalam. És nem is lesz.


k0diak -

Pedig tenyleg nem kell hozza belepni, most probaltam (netkavezo, facebookot nem latott Opera).


tomikapte -

 

k0diak: sok erőt és egészséget hozzá! Remélem én is kerülök olyan élethelyzetbe, hogy ilyen túrát elvállalhassak! De ugye az álmok azért vannak, hogy megvalósítsuk őket… 😉

 

Charley és Ewan: hajrá fiúk!

 

amúgy Charleynak van egy hasonló műsora, a két évados By Any Means.

 

 


helianthus -

Nagy tisztelőd vagyok k0diak! Olvasva az itteni hozzászólásod, és a facebook profilod az a kérdés merült fel bennem, hogy a hazaúton Irán és a 3 isztán ki lesz hagyva az útvonalból?


k0diak -

 Jo kerdes. Eredetileg az volt a terv, hogy csatlakozom egy Mongoliaba indulo magyar turahoz Kazahsztanban, es minimalizalni akartam a korulmenyes isztan vizumokat, es a magashegyeket sem akartam kihagyni, ezert lett a Karakorum Highway (Pakisztan, Kina). Azota viszont kiderult, hogy nem tudok csatlakozni, igy lesz benne egy kis Ladakh (Leh), utana a Karakorum, es ki nyugat fele a Pamir Highway (ha irom a hegyi korulmenyeket), ami ket isztanon is atmegy. Kozben lett masodik utlevlem is, igy a vizmkerdes leegyszerusodott, ugyhogy valoszinu kerek iranit is, aztan meglatjk. Egyelore b tervben szerepel, de ahogy haladok, allandoan valtozik az utvonal, idozites is (per pillanat nincs benne Mongolia, de vizumot kerek, aztan majd ott eldol, hogy jobbra vagy balra kanyarodok-e).


Előző bejegyzés

Helyreállt a “rend”: Despres negyedszer

2012. január 16., hétfő
Dakar

Következő bejegyzés

Létrejött a Fiat-Suzuki házasság!

2012. január 18., szerda
Különleges

Ezeket olvastad már?

Kell ennél nagyobb? Honda XL750 Transalp teszt

2023. november 14., kedd

A Honda felélesztette a legendás Transalp típust is. Soros motorral készül, mint az Afrrica Twin - de vajon hogy sikerült?

Elolvasom »
Új motor teszt

Az új világrend trónkövetelői? Benelli TRK 702 páros teszt

2023. október 18., szerda

Régóta várjuk a Benelli középkategóriás új túraenduroit. Lássuk végre, mennyire felel meg a várakozásoknak a TRK 702 párosa!

Elolvasom »
Új motor teszt

125 köbcentivel 1000 kilométeres túra 24 óra alatt

2023. október 15., vasárnap

Méghogy 1000 köbcenti alatt nincs élet? 1000 kilométert tettünk meg egy 125-ös kismotorral, és még nézelődésre is futotta közben!

Elolvasom »
Videós túrabeszámoló

Győz a Fekete Lovag: Serpentize motoros ruha bemutató

2023. szeptember 24., vasárnap

Nemrég mutattuk be a magyar Serpentize motoros ruha márkát. A kínálatból talpig feketébe öltözve kezdtünk tartóstesztbe.

Elolvasom »
Ruházat tartósteszt