Jó gumival nem csak biztonságos és élvezetes, de sokáig is tart!

Gumiabroncs
2012. január 02., hétfő - Macko

A Michelin legújabb motorkerékpár-abroncsa a Commander második generációja, amely tökéletes tapadás mellett extrém élettartammal kecsegtet.

Hirdetés


Cimkék:


Hozzászólások (2 hozzászólás)

Manó -

Azért valld be, hogy a cím direkt kétértelmű 😀


p.tom -
Használtam a Commander I-et. Soha senkinek nem kívánom. Már bocsánat Mr. Michelin, de az a gumi fényévre volt a mai elvárásoktól, tehát volt mit javítani rajta. Egy igazi gyilkos. Még szárazon is úgy csúszott, hogy a kopott vidéki aszfalton nagyobb gázadásra meg akart előzni a cruiser hátulja (61LE!!!). Esőben pedig szappanos hal egy vödör tako–ban, úgy csúszott! Viszont elkopni tényleg nem akart!!! Jó 40%-osan nem bírtam tovább, s a fent említett Metzeler ME880-at tettem fel. A különbséget zongorázni tudnám!!!!!! Ez a gumi ideális azoknak, akik csak elgurulnak a kocsmáig, esetleg a szomszéd kisvárosba, száraz, napos időben, s lehetőleg olyan tempóban, hogy inkább a kormányt keljen fordítani, mintsem a motort bedönteni. Erre ideális és tényleg hosszú élettartamú! A Commander II-t nem ismerem, de a fentieknél fogva nem nyúlnék hozzá! (Minden szubjektív ebben az életben!)

Előző bejegyzés

A legújabb tuti tipp: járj hamis rendszámmal!

2011. december 30., péntek
Bűnügy

Következő bejegyzés

Brutális külsejű Yamaha

2012. január 03., kedd
Stílus

Ezeket olvastad már?

Kell ennél nagyobb? Honda XL750 Transalp teszt

2023. november 14., kedd

A Honda felélesztette a legendás Transalp típust is. Soros motorral készül, mint az Afrrica Twin - de vajon hogy sikerült?

Elolvasom »
Új motor teszt

Az új világrend trónkövetelői? Benelli TRK 702 páros teszt

2023. október 18., szerda

Régóta várjuk a Benelli középkategóriás új túraenduroit. Lássuk végre, mennyire felel meg a várakozásoknak a TRK 702 párosa!

Elolvasom »
Új motor teszt

125 köbcentivel 1000 kilométeres túra 24 óra alatt

2023. október 15., vasárnap

Méghogy 1000 köbcenti alatt nincs élet? 1000 kilométert tettünk meg egy 125-ös kismotorral, és még nézelődésre is futotta közben!

Elolvasom »
Videós túrabeszámoló

Győz a Fekete Lovag: Serpentize motoros ruha bemutató

2023. szeptember 24., vasárnap

Nemrég mutattuk be a magyar Serpentize motoros ruha márkát. A kínálatból talpig feketébe öltözve kezdtünk tartóstesztbe.

Elolvasom »
Ruházat tartósteszt