Indul a BMW Roadshow – tesztelj személyesen!

Tesztlehetőség
2011. május 06., péntek - Macko

Szerencsére sokan olvassátok tesztjeinket, azonban a legtöbben mégis csak saját benyomásaiknak hisznek. Itt a lehetőség a BMW motorok kipróbálására!

Hirdetés


Cimkék:


Hozzászólások (6 hozzászólás)

godofspeed -

“Csak regisztrált BMW ügyfeleknek!”

* Ez a kis tőmondat maradt ki egyedül ebből a pompás PR-cikkből.

* Most hívtam a Wallis-t Pesten, és ők mossák kezeiket, hogy ilyen nyíltnak lett meghirdetve, és nem ők akarták így, de csak BMW jelenlegi tulajdonosok, illetve regisztrált leendő ügyfelek vehetnek részt, akik épp csak ki akarják próbálni az új modellt, mielőtt a kasszához fáradnak.

* Köpködtem eddig eleget a BMW-re ezen az oldalon, úgy hogy egyszer nem mentem egyik modellel se. Gondoltam, most megpróbálnám, mitől olyan jó a jó. Hát nem fogom megtudni. Marad a köpködés…

* Pedig ha minden a tervek szerint megy, négy öt éven belül a nullkilométeres BMW-k vásárlói célcsoportjának tagja leszek. Lehet, hogy így bukott egy leendő ügyfelet a BMW és nyert egyet mondjuk az MV? Vagy a Ducati…

* Tényleg sajnálom.

 


Feri -

Ez a roadshow tényleg így lett szervezve.

A 1600-as modelleken kívűl biztos, hogy ha bejelentkezel a Wallishoz és keresed Gresa Attilát tud neked kipróbálható motort biztosítani. Ebben 100 % vagyok.

Ha nem írj és magam fogok neked közbenjárni. 

Az új 1600-os nak még kell egy kis idő, hogy kapjanak belőle és oda tudják adni tesztmotorozásra. Ezek a motorok nem az övék.

Nem kell ezért így gondolod. Jártam már én így annak idején az új Honda VFR 1200 tesztjével is így mikor bejelentkeztem. Azóta viszont már túl vagyok a próbán és lenyűgözött a finomsága csak a kényelme nekem nem az igazi. Pedig sport-túra kategória, mint az FJR  vagy a  GT.

 

Feri


Kalmó -

Én is regisztráltam a megfelelő helyen, de azóta is várom hogy felvegyék velem a kapcsoaltot…

Mondjuk nem vagyok regisztrált Bömös vásárló, csak egy kíváncsi motoros, akiből egyszer talán majd BMW ügyfél is válhat, de most kicsit elment a kedvem. 🙁

 

 


godofspeed -

Sincs ezzel semmi baj, tanultam megint valamit.

Tesztvezetésért könyörögni nem fogok, az tuti. Helyette haverokkal gurulok majd egyet Dobogókőre.

Csak összehasonlításként: 

Tavalyelőtt az Árkádnál a Harley tesztnapon nem kérdezte senki, mit akarok venni, mit nem. Havertól kölcsönkapott 15-éves fehér nolan bukóban (aminek a plexijét 20 percet dörgöltem este fogkrémmel, hogy kilássak rajta), meg barna autóskabátban jöttem. És szó nélkül felültettek az 5milliós vasra is, meg a nagy Buellre is hogy “Menjél, Fiam!” (Nem volt fenn pesten a ruhám éppen. És akkor mivan?)

Fehérváron a Kawasaki nyíltnapokon meg szinte családtagként kezelnek. bográcsgulyás, meg amit akarsz. Streetfightershow… pedig tudják, hogy SUZUKI fanatikus vagyok, és kicsi eséllyel váltanék ZÖLD szívre.

Egyszerű: Oda kell menni, ahol szívesen látják az embert…
Meg oda is kell tartozni.


Feri -

Ne menjen el a kedvetek. Be kell jelentkezni telefonon és adnak lehetőséget. Lehet, hogy kicsit óvatosabbak mint más tipus kereskedői, de nagyon korrektek.

Szóval ha valaki tesztelni akar bömit az tud.


BMWMotorrad -

Kedves Motorosok!

 

Az online regisztrálás lehetőségét próbaképpen vezettük be idén, de sajnos úgy tűnik, hogy nem működött tökéletesen. Az általatok írt hozzászólások is sokat segítenek, hogy a jövőben a mostani hibákat kiküszöböljük. A kellemetlenségekért elnézéseteket kérjük!

 

A roadshow-t népszerüsítő hír megjelenésekor sajnos már alig volt szabad hely a budapesti (parádsasvári) helyszínre, a nyíregyházi és győri helyszínekre viszont azóta is folyamatos a jelentkezés, bár egyre kevesebb a szabad motor.

 

A roadshow-n történő részvétel egyik feltétele a teljes motoros védőfelszerelés, ettől – a motorosok saját biztonságának érdekében – a BMW Motorrad a jövőben sem fog eltekinteni.

 

A kellemetlenségek ellenére bízunk benne, hogy a későbbiek folyamán találkozunk egy BMW Motorrad rendezvényen!

 

Motoros üdvözlettel:

 

BMW Motorrad Magyarország 


Előző bejegyzés

Ízelítő egy luxusmotorhoz

2011. május 06., péntek
Videó

Következő bejegyzés

Limitált, ünnepi Brutale

2011. május 06., péntek
Évforduló

Ezeket olvastad már?

Kell ennél nagyobb? Honda XL750 Transalp teszt

2023. november 14., kedd

A Honda felélesztette a legendás Transalp típust is. Soros motorral készül, mint az Afrrica Twin - de vajon hogy sikerült?

Elolvasom »
Új motor teszt

Az új világrend trónkövetelői? Benelli TRK 702 páros teszt

2023. október 18., szerda

Régóta várjuk a Benelli középkategóriás új túraenduroit. Lássuk végre, mennyire felel meg a várakozásoknak a TRK 702 párosa!

Elolvasom »
Új motor teszt

125 köbcentivel 1000 kilométeres túra 24 óra alatt

2023. október 15., vasárnap

Méghogy 1000 köbcenti alatt nincs élet? 1000 kilométert tettünk meg egy 125-ös kismotorral, és még nézelődésre is futotta közben!

Elolvasom »
Videós túrabeszámoló

Győz a Fekete Lovag: Serpentize motoros ruha bemutató

2023. szeptember 24., vasárnap

Nemrég mutattuk be a magyar Serpentize motoros ruha márkát. A kínálatból talpig feketébe öltözve kezdtünk tartóstesztbe.

Elolvasom »
Ruházat tartósteszt