Az Alpinestars a BMW-sekre utazik

Felszerelés
2010. augusztus 26., csütörtök - TeeJay

Meg persze az összes kalandtúrázó motorosra, akik a mostanában oly divatos megaendurók szerelmesei.

Hirdetés


Cimkék:


Hozzászólások (18 hozzászólás)

TeeJay -

A HD-videó is tetszett, de ez talán méginkább – pedig se krújzer-, se BMW-fan, sem pedig nagy endurós nem vagyok.


toncsi64 -

Jól néz ki a ruci  Nyílván nem lesz olcsó, de az Alpenstars premium kategória és ott a konkurrensek sem azok. Azért egy kis kritika is lenne. Lehet csak én nem láttam, de a nadrágon nem igazán van szellőző nyílás szemben a kabáttal amit elláttak rendesen ilyenekkel. Ha valóban nincs, kár érte


XYZ -

Az Alpinestar minőségi  cuccokat gyárt,ezek is jól néznek ki.Persze nem gombokért adják,de a minőséget és a biztonságot meg kell fizetni.

 


toncsi64 -

Keresgéltem egy kicsit és szomorú is lettem  Az öltöny 1.400 $

nadrág: http://www.kneedraggers.com/product/663338/Alpinestars-Durban-Gore-Tex-Pants

kabát: http://www.kneedraggers.com/product/654270/Alpinestars-Durban-Gore-Tex-Jacket


XYZ -

Na igen,de nem is mi vagyunk a célközönség.

Áltag John vagy Günther az átlagfizujából vesz egyet röhögve.


toncsi64 -

Sajna igazad van, pedig tényleg tetszik  Mondjuk ha megnézzük a konkurrenciát akkor nem is olyan drága ennyiért. Persze mire ide kerül…


TeeJay -

Nyilván aranyárban van jelenleg. Még friss a termékvonal és egyébként is a legújabb kollekció, szóval lesz ez még olcsóbb. Na, nem az átlagembernek könnyen megfizethető kategóriába fog csúszni, az biztos, de a kétszer-is-meggondolja-az-ember kategóriából átmehet még az alaposan megfontolandóba…


bigwhite -

Aki meg tud venni 7 millaert egy Adventure-t, az meg tudja venni ezt is. Akinek meg uj gumira sincs penze, az ugysem vesz ilyet (sem). Szoval az ara az pont ott van ahol lennie kell (a gyarto szemszogebol).


TeeJay -

Nyilván ez is benne van az árképzésben…


siposa -

 az sajnos nem fog változni:(

Errefelé ezt simán megfizetik gond nélkül. És ez is prémiumkategória. Nagyjából a BMW ruhák  ára közé van belőve, minőségben is kb ugyanaz. A Rally Pro olcsobb a Streetguard meg drágább. 

 


PePe-VFR -

Jól néz ki ez a ruha az tuti.

Egyszer mintha hallottam volna egy olyan statisztikáról, miszerint a BMW motorkerékpár tulajok kb.80% bmw ruhát is vásárol magának a motorja mellé.

Ez Magyarországra gondolom nem igaz..


gyozogy -

Szandekosan nem vettem BMW ruhat,dragalom es folosleges feltunoskodesnek tartom.Azonkivul kevesebb penzert megkaphato azonos minoseg!Kivancsisagbol felprobaltam egyet es belulrol a made in Hungary felirat vigyorgott ram!!Ezt viszont orommel lattam.Hosszas valogatast kovetoen vegul Scorpion holmit vettem.Sokan mondjak odahaza hogy az atlag John-nak mennyivel jobb a penze..Meglepodnetek mennyi szegeny ember van errefele is (usa),de ez mar nem erre az oldalra tartozik..A Scorpion felszereleseket csak ajanlani tudom(ruha)!

 

 


siposa -

Igen, amerika azert nem teljesen az “igeret foldje”. az eves rendes szabadsag talan 6 nap?

nemetorszagban, belgiumban itt hollandiabn az atlagfizetesbol viszont siman megveszik, es en itt BMW-st nemnagyon lattam mas ruhaban, max Rukkaban.

 


XYZ -

John angol,nem amcsi


TeeJay -

Who the frack is John?


gyozogy -

Sok badarsagot osszehordanak az amerikai viszonyokrol;jot es rosszat is!En meg olyannal nem talalkoztam odahaza aki ne tudta volna pontosan mi a helyzet ott(itt)!Azert a 6 nap szabi meg igy is durva!Reszemrol nem folytatnam mert ez az oldal nem erre van.Viszont szep az ido,gyerunk..


XYZ -

Günter(német) – “A DIW (Deutsche Institut für Wirtschaftsforschung) német gazdaságkutató intézet adatai szerint majdnem háromezer eurós (837 ezer forint) bruttó havi bért kapnak a németek.”

John(USA) – Átlagkereset 2009-ben : heti 613 dollár.(The Washington Post)

 

Nos,ők az átlagkeresetű átlagemberek.

Lehet matekozni vajon futja-e nekik erre?

Részemről a téma lezárva.


kornel72 -

Német túramotoros ismerőseim a Dane márkájú ruhákat is preferálják. Tavaly télen én is vettem akciós áron. Csak dícsérni tudom, a Gore-tex tényleg bejött. Sajnos a biztonságát is sikerült már letesztelnem Macedoniában:(


Előző bejegyzés

Az új Ducati: maga az Ördög

2010. augusztus 26., csütörtök
Újdonság

Következő bejegyzés

Akik a mi helyünkre kerültek

2010. augusztus 27., péntek
Videó

Ezeket olvastad már?

Kell ennél nagyobb? Honda XL750 Transalp teszt

2023. november 14., kedd

A Honda felélesztette a legendás Transalp típust is. Soros motorral készül, mint az Afrrica Twin - de vajon hogy sikerült?

Elolvasom »
Új motor teszt

Az új világrend trónkövetelői? Benelli TRK 702 páros teszt

2023. október 18., szerda

Régóta várjuk a Benelli középkategóriás új túraenduroit. Lássuk végre, mennyire felel meg a várakozásoknak a TRK 702 párosa!

Elolvasom »
Új motor teszt

125 köbcentivel 1000 kilométeres túra 24 óra alatt

2023. október 15., vasárnap

Méghogy 1000 köbcenti alatt nincs élet? 1000 kilométert tettünk meg egy 125-ös kismotorral, és még nézelődésre is futotta közben!

Elolvasom »
Videós túrabeszámoló

Győz a Fekete Lovag: Serpentize motoros ruha bemutató

2023. szeptember 24., vasárnap

Nemrég mutattuk be a magyar Serpentize motoros ruha márkát. A kínálatból talpig feketébe öltözve kezdtünk tartóstesztbe.

Elolvasom »
Ruházat tartósteszt