Hiba a KTM 125 Naked bemutatkozásában

KTM és biztonság
2010. augusztus 20., péntek - Macko

Stefan Pierer, a KTM Sport Motorcycles elnöke kisebb ellentmondásba keveredett saját korábbi kijelentéseivel. Nézzük meg, hogyan!

Hirdetés


Cimkék:


Hozzászólások (5 hozzászólás)

igaziparaszt -

Nem ehhez a cikkhez tartzik, de sehol nincs olyan, hogy vélemény az oldalról, így ide írok.

 

Kissé meglepődve tapasztaltam, hogy a legtöbbet kommentált cikkek között 10-11 kommenttel lehet elsőnek lenni.

A BMW VS. Yamaha cikk a maga kb 40 hozzászólásával nem fért ide.

Ez így elég gagyinak tűnik, inkább írjátok oda, hogy amit még 200 embernek el kell olvasni, mert megharagszik a cikkíró, vagy ilyesmi.

Azt hittem ez egy komoly oldal, de tévedtem.

 

üdv: igaziparaszt


TeeJay -

igaziparaszt!

A GS vs. ST cikk hosszú ideig ott volt a legolvasottabb ill. a legtöbbet kommentált cikkek között. Azonban két héttel a megjelenés után már nem számít aktuálisnak, így kikerült az említett két blokkból. Egyébként ezt mi, szerkesztők nem tudjuk befolyásolni, a motor automatikusan kezeli.

Nyilván elképzeltél valamit, de az nem úgy van: nem akarlak megsérteni a hitedben (kommentek között a véleményem a hitről), de előbb talán tájékozodj. 🙂

Erre egyébként ez a fórum egy remek lehetőség.

T.J.

 


dani -

 Igen, a legtöbbet kommentált és legolvasottabb blokkok automatikusak, az elmúlt 1 vagy 2 hét alapján képződik a mostani beállítás szerint.


XYZ -

Nem követendő ez az öltözék és a KTM-nek(is) azért illene odafigyelni a példa mutatásra.Pláne egy kezdő motor promójában.

Hét elején láttam egy Gixxer ezresen újjatlan póló-short-edzőcipő trióban egy pasast,még nézni is rossz volt.Egyszer elcsúszik 90-100 körűl és a plasztikai sebészek 3hétig non-stop foltozzák a seggét.

 


versysfun -

Valóban felelőtlenség így reklámozni egy motort, hogy hiányos védőöltözetben van a reklám arc.Főleg a fent nevezett úriember kijelentése után.

Speciel felül rajtam mindig van a protektor mellény, kabát. Lábamon térdvédő. Ha öt métert megyek is beöltözök.Persze gatyrohasztó hőségben nem veszek kabátot. És bizony egy hete én is vétkeztem..Elindultam egy szál pólóban(térdproti azé volt)Ugyan is egy régen nem látott hölgyemény felkérésére indultam útnak, ki a hátsó ülésen elhelyezkedve erősen kapaszkodott de volt ami akadályozta, hogy az izgalmában közelebb kerüljön teljes testtel és félelmét tompítva jobban átölelhessen.Ezek az orbitális csöcsök voltak! Kanna kanna kanna! Te térdvédő volt rajtam!!


Előző bejegyzés

Az Aprilia a legsikeresebb olasz

2010. augusztus 19., csütörtök
Versenysport

Következő bejegyzés

Dízelmotoros MZ, azaz dMZ

2010. augusztus 22., vasárnap
Videó

Ezeket olvastad már?

Kell ennél nagyobb? Honda XL750 Transalp teszt

2023. november 14., kedd

A Honda felélesztette a legendás Transalp típust is. Soros motorral készül, mint az Afrrica Twin - de vajon hogy sikerült?

Elolvasom »
Új motor teszt

Az új világrend trónkövetelői? Benelli TRK 702 páros teszt

2023. október 18., szerda

Régóta várjuk a Benelli középkategóriás új túraenduroit. Lássuk végre, mennyire felel meg a várakozásoknak a TRK 702 párosa!

Elolvasom »
Új motor teszt

125 köbcentivel 1000 kilométeres túra 24 óra alatt

2023. október 15., vasárnap

Méghogy 1000 köbcenti alatt nincs élet? 1000 kilométert tettünk meg egy 125-ös kismotorral, és még nézelődésre is futotta közben!

Elolvasom »
Videós túrabeszámoló

Győz a Fekete Lovag: Serpentize motoros ruha bemutató

2023. szeptember 24., vasárnap

Nemrég mutattuk be a magyar Serpentize motoros ruha márkát. A kínálatból talpig feketébe öltözve kezdtünk tartóstesztbe.

Elolvasom »
Ruházat tartósteszt