Lefelé törekszik a KTM

Terjeszkedés
2010. július 28., szerda - TeeJay

Újabb hírek érkeztek a legújabb KTM-ről. A belépő szintű motort Brazíliában kezdik forgalmazni, a tervek szerint késő ősztől.

Hirdetés


Cimkék:


Hozzászólások (5 hozzászólás)

manko92 -

szerintem jó ötlet a KTM-től, de már most látom, hogy a fiatalok 350 es KTM-el szaladgálnak és ha megállatja őket a rendör elöveszi a 125-ös gép képeit adatait és azzal és a forgalmival bizonyitja hogy az 125 köbcentis. és a rendörnek nem tűnik fel.

( HA vennék ilyet) én így csinálnám.


BananaJoe -

Brazíliában is elsősorban az ár és a megbízhatóság lesz a fontos, ugyanis ha nem lesz olyan árú és megbízható mint egy 125-ös Ibrahim vagy CBF akkor, feleslegesen törik magukat.


Manó -

 Ezekkel a belépő szintű új motorokkal csak az a probléma, hogy relatíve sokba kerülnek, a belépő korban lévő srácok meg -kevés kivételtől eltekintve-nem rendelkeznek vásárlóerővel. (Legalábbis itthon)

Amikor már a vásárlóerő is megvan, addigra az ember legalább 30 éves, aztán vesz egy nagymotort. A visszafojtott motorozási szenvedély pedig megsokszorozódva tör elő, így egyre ritkábban csodálkozom azon, ha valaki Simsonról ezres Gixxerre ül. Sajnos.


TeeJay -

Sajnos tényleg csak az apu vesz működőképes a legtöbb esetben…

Mondjuk inkább kezdőmotort kapjon a gyerek, mint egy M3-as BMW-t…


Manó -

 Egyetértek.

 

Tényleg, motoron nem nagyon van ittas baleset. kocsiba be lehet ülni pár pezsgő-redbull után, de motorra nem ülne fel az M3 tulaj, az tuti


Előző bejegyzés

Az EU és a motorosok háborúja

2010. július 27., kedd
Biztonság

Következő bejegyzés

Giccsrekord 71 millióért

2010. július 28., szerda
Giccs

Ezeket olvastad már?

Kell ennél nagyobb? Honda XL750 Transalp teszt

2023. november 14., kedd

A Honda felélesztette a legendás Transalp típust is. Soros motorral készül, mint az Afrrica Twin - de vajon hogy sikerült?

Elolvasom »
Új motor teszt

Az új világrend trónkövetelői? Benelli TRK 702 páros teszt

2023. október 18., szerda

Régóta várjuk a Benelli középkategóriás új túraenduroit. Lássuk végre, mennyire felel meg a várakozásoknak a TRK 702 párosa!

Elolvasom »
Új motor teszt

125 köbcentivel 1000 kilométeres túra 24 óra alatt

2023. október 15., vasárnap

Méghogy 1000 köbcenti alatt nincs élet? 1000 kilométert tettünk meg egy 125-ös kismotorral, és még nézelődésre is futotta közben!

Elolvasom »
Videós túrabeszámoló

Győz a Fekete Lovag: Serpentize motoros ruha bemutató

2023. szeptember 24., vasárnap

Nemrég mutattuk be a magyar Serpentize motoros ruha márkát. A kínálatból talpig feketébe öltözve kezdtünk tartóstesztbe.

Elolvasom »
Ruházat tartósteszt