Az autóvezetők 5+1 típusa

Autós, motoros
2010. július 15., csütörtök - dani

Az Onroad kutatócsoportja feltérképezte az autós társadalom motorosok szemszögéből legfőbb típusait. Jellemrajzukat és kezelésük módját ebben a cikkben tesszük közkinccsé.

Hirdetés


Cimkék: , ,


Hozzászólások (9 hozzászólás)

galoscsabus -

Több ponton is magamra ismertem.

Akkor most mi is van???


eko -

Ha az utolsóval órákig el tudok beszélgetni, és inkább Ö mondja, hogy most már mennie kell, az gáz?   
 
 


versysfun -

Abszolút felismertem az összes tipust . Ez a való életből merített digitális kivetülése szellemi valónknak egyenesen Dani tollából. És Eko utolsó mondata detto igaz rám is, öregekkel én is lespanolok és égig nyomom a jaffákat és mz-ket!


zizi -

Én is az uccsó (+1) kategóriába tartozom, de én kérdezek, pedig “csak” 40 éves vagyok, de azt mondják jól tartom magam és pár napot letagadhatnék a koromból. (nincs is itthon korom) Na mindegy.


Körte -

Akkor engedjétek meg, hogy bemutassam a +1 kategória egyik képviselőjét.  Ez a fotó aznap készült, amikor hazahoztam a motoromat. Letámasztottam, hogy készítsek róla néhány képet, az öreg megjelent a klipszes versenybringájával és vagy egy órát beszélgettünk a BMW-ről, meg mindenféle más márkákról. Nagyon jó fej volt, egyszerűen nem lehetett nem szóbaállni vele.


soober -

 Az ember türelmes, elnéző és szívélyes a +1 tipushoz.Szerintem mindenkinek jólesik ha meghümmögik a gépét .Megasztán gondoljunk bele, ha szerencsénk lesz és megöregszünk, nekünk se esne jól, ha egy akkori suhanc lekezelné a “bezzeg az én időmben” sztorikat, meg lefikázná azokat a motorokat, amelyekre most büszkék vagyunk.


eko -

Lemaradt a lényeg. 


versysfun -

Ez a két jó életű leányzó ki ott a képen motort tol,  nincs beregizve itten véletlenül az Onródra?

Tologathatnának engem is. Meg minden.Kanna, kanna!

Ki tudja miket fogunk mesélni mi is 30 év múlva a fiataloknak. Ó fiam, vót nekem is ollan izé, no… mivótmán… minnyá eszembe gyün e.. Ja béjemwé gées ezerkettő vagy mennyi!! Akkor még de jó vót! A vas is ment, az asszony fiatal vót, az is má csak húzódozik… Nah azé az még motor vót!! Fater, mi????Haggyonmáá, és  felveszi a bukót, ami gondolat írányitású transzfertikulárisgeonotópikusreedrelé-vel működteti a “motorját” , bekapcsolja a bionukleonid fényprotektorját amely körül öleli akár a szűz ányt az öreg kántor és elrepül 🙂


MadBob -

A -1-es tipussal tavaly egy busznyival hozott minket össze a sors egy benzinkúton. Álmélkodva körbeálták a motarjainkat, jó 20 percig nem is láttuk tőlük őket. Mikor az indulás mellett döntöttünk, még meg kellett felelni arra az ötven kérdésre amit feltettek.

Aranyosak voltak, bírom őket.


Előző bejegyzés

Elektromos minimálrobogó a Yamahától

2010. július 15., csütörtök
Villanyhajtás

Következő bejegyzés

Motul nyereményjáték II/5. forduló

2010. július 16., péntek
Nyerj hetente Motul terméket!

Ezeket olvastad már?

Keeway V302C teszt: Egy kicsi, de nagyon bátor lépés

2022. szeptember 30., péntek

A Keeway meg merte tenni, hogy újra V2-es erőforrással szereljen egy vadonat új modellt. A V302C ráadásul kapható 125-ösben is!

Elolvasom »
Új motor teszt

MBP M502N teszt: Elsőre közel hibátlant!

2022. augusztus 22., hétfő

Az MBP ismét régi receptet követ: egykori olasz márkát támaszt fel kínai tőkével és munkával. Az M502N viszont elsőre remek lett!

Elolvasom »
Új motor teszt

Honda ADV350 teszt: A tökéletes középpályás?

2022. augusztus 20., szombat

A Honda első pillantásra megint meglévő modelljeiből pakolt össze egy újat. Az ADV350 azonban több, mint ígéretesnek tűnik.

Elolvasom »
Új motor teszt

Dörömböl a jövő: Energica Eva Ribelle RS (2021) teszt

2022. július 23., szombat

A nagy teljesítményű elektromos motorok életképessége eddig elég kérdőjeles volt. Az Energica Eva Ribelle RS ezen akar javítani.

Elolvasom »
Új motor teszt